• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
2 המועדונים האלה זה מועדונים קפריזים שלא יהססו לפטר אותו אחרי 3 תוצאות לא טובות. אולימפיאקוס החליפו השנה 3 מאמנים (הם מקום שלישי במרחק כמה נקודות ממקום ראשון!)

זה יהיה מביש מאוד אם הוא יחתום שם על החוזה בכוכב עוד לפני סיום העונה פה
גם אם הוא עובר רק בסוף העונה

Shocking4U אמר:
2 המועדונים האלה זה מועדונים קפריזים שלא יהססו לפטר אותו אחרי 3 תוצאות לא טובות. אולימפיאקוס החליפו השנה 3 מאמנים (הם מקום שלישי במרחק כמה נקודות ממקום ראשון!)

ובהמשך ישיר הינה אולטימטום שמעיד על הקפריזיות הזו. לדעתי התחנה ראשונה באירופה להיות. במועדון כל כך לחוץ זו טעות בשבילו

אתם אומרים זה טעות וזה טעות וזה טעות כאילו זה אוסקר גלוך שבוחר אם לצאת קודם לזלצבורג או ישר לקבוצה ב' של ברצלונה ולנסות להשתלב משם

בסופו של דבר בכר לא יצליח באירופה כי הוא מאמן ישראלי ומאמנים ישראלים לא מצליחים באירופה. (גם אברם גרנט המהולל הוא דיי כישלון בקריירה שלו בחו"ל, בואו)
זה יותר קרוב לסיטואציה של נטע לביא - שחקן שאתם יודעים שלא יכול באמת לשחק באחת הליגות הבכירות באירופה בלי שזה יראה כמו דור פרץ באיטליה. אז הלך על כסף גדול. גם בכר צריך פשוט ללכת על כמה שיותר כסף.

Apoc אמר:
למה? עזוב כולם יודעים שהוא נותן בימים אלו או שנתן כבר הסכמה לעבור, זה באמת משנה אם יחתום עכשיו או עוד חודש? אני סומך על בכר שיעשה את ההפרדה ויביא לנו אליפות

Jerry אמר:
Apoc אמר:
למה? עזוב כולם יודעים שהוא נותן בימים אלו או שנתן כבר הסכמה לעבור, זה באמת משנה אם יחתום עכשיו או עוד חודש? אני סומך על בכר שיעשה את ההפרדה ויביא לנו אליפות

בוודאי משנה, כלפי חוץ.

לא יודע מה האופציות שלו אבל הכוכב לדעתי זו אחלה אפשרות.

אני לא מאמין שהם מצפים לראות וולקאם עוד השבוע, אולי משהו בכיוון של סיכום עקרוני באמת מאחורי הקלעים.

לפי קניאס יש סיכום עקרוני בין ברק לכוכב האדום וכנראה תם הטקס

סיכום עקרוני יענו הסכמה בלחיצת יד או על סמך מילה? אם כן זה לא אומר יותר מדי, הוא עוד יכול לקבל הצעות אחרות או סתם לשנות את דעתו ולהישאר כאן בסוף. מקווה שבניגוד לפלאניץ' ונטע הפעם האשמדאי יעשה הכל כדי להשאיר אותו

מערכת ערוץ הספורט:

דיווח: סלטיק מעוניינת בברק בכר

אלו דיווחים מסרביה, אפשר לנגב עם זה את התחת. הבנו כבר שהסרבים שקרנים וחסרי חיים בקטע קיצוני, מעלים שמות ואחרי זה מדברים על זה בינם ובין עצמם חודשים אחר כך. אם אלירן סלב עושה רילוקשיין לסרביה הוא משתלב שם יופי

בכל מקרה אסור ליענקלה להסכים להיכנס אפילו למו״מ על שחרור שלו עד סיום העונה.

המשחקים האחרונים גרמו לי להבין שעזיבה שלו זה צעד הכרחי עבורנו. מיצה פה לגמרי

מתגרה בגורל. בכל מקרה הוא עוזב בקיץ אז שישאיר אליפות לפחות

המועדון לא עושה כלום כדי לנסות להשאיר אותו ומוכר עוונטות לאוהדים. אשכרה אפס מאמץ לנסות להשאיר אותו. חבורה של הזויים

אם הקבוצות היו יותר איכותיות היינו מפסידים הרבה משחקים מאז שנטע עזב.
אנחנו משחקים עם קשר אמצע אחד וגם זה לא התפקיד שלו.

חזרה
למעלה