ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:אוהדים שרוצים את החזרה של בלבול זה הדבר הכי צפוי והכי עצוב שיש בעולם הזה
Daniel123 אמר:Apoc אמר:אוהדים שרוצים את החזרה של בלבול זה הדבר הכי צפוי והכי עצוב שיש בעולם הזה
אני לא מכיר מאמן ישראלי שמתאים יותר ממנו.
עם רב״ש אני בטוח שנתרסק.
אמרתי מזמן רק מאמן זר.Apoc אמר:Daniel123 אמר:Apoc אמר:אוהדים שרוצים את החזרה של בלבול זה הדבר הכי צפוי והכי עצוב שיש בעולם הזה
עם רב״ש אני בטוח שנתרסק.
הבעיה שלך שאתה מכוון למאמן ישראלי מלכתחילה
ולא, התירוץ של "עם זר לא נצליח אז אני מעדיף את בלבול" לא תופס בעיניי
אתה כאילו מראש מוותר על העונה והולך על משהו בינוני כמו מרקו "אף קבוצה חוץ ממכבי חיפה לא תקח אותי בחיים מעניין למה" בלבול
KevinDurant אמר:אמרתי מזמן רק מאמן זר.Apoc אמר:Daniel123 אמר:אני לא מכיר מאמן ישראלי שמתאים יותר ממנו.
עם רב״ש אני בטוח שנתרסק.
אתה כאילו מראש מוותר על העונה והולך על משהו בינוני כמו מרקו "אף קבוצה חוץ ממכבי חיפה לא תקח אותי בחיים מעניין למה" בלבול
מהישראלים (שזה לא אופציה) אני מעדיף כבר את בלבול על רב''ש או זיו אריה (שראיתי שאנשים מריצים אותו)
Apoc אמר:Daniel123 אמר:Apoc אמר:אוהדים שרוצים את החזרה של בלבול זה הדבר הכי צפוי והכי עצוב שיש בעולם הזה
עם רב״ש אני בטוח שנתרסק.
Shocking4U אמר:בתקציב שמכבי חיפה מקצה לצוות מקצועי אי אפשר להביא אף מאמן זר נורמלי עם צוות נורמלי אלא רק הזיות סטייל מולנסטיין שהיו עוזרי מאמן ומחפשים הרפתקאות ביעד אקזוטי.
חוץ מזה שהמערכת פה לא בנויה להכיל זרים. התקשורת החיפאית תשחט אותו עוד לפני שיגיע וכל אנשי הצוות הישראלים שישארו במערכת יתדרכו נגדו ויחבלו בו מבפנים. יצמידו לו את כל האורי הראלים והאיתי מרדכי של העולם
Shocking4U אמר:בתקציב שמכבי חיפה מקצה לצוות מקצועי אי אפשר להביא אף מאמן זר נורמלי עם צוות נורמלי אלא רק הזיות סטייל מולנסטיין שהיו עוזרי מאמן ומחפשים הרפתקאות ביעד אקזוטי.
חוץ מזה שהמערכת פה לא בנויה להכיל זרים. התקשורת החיפאית תשחט אותו עוד לפני שיגיע וכל אנשי הצוות הישראלים שישארו במערכת יתדרכו נגדו ויחבלו בו מבפנים. יצמידו לו את כל האורי הראלים והאיתי מרדכי של העולם
Daniel123 אמר:Apoc אמר:Daniel123 אמר:אני לא מכיר מאמן ישראלי שמתאים יותר ממנו.
עם רב״ש אני בטוח שנתרסק.
איזה מאמן זר טוב כבר יבוא לפה? מאמן זר צריך תנאים טובים בכדי להצליח - שחר יגביל אותם וימנע מהם להצליח הוא לא יתן להם יד חופשית בכל הקשור לרכש.
אם סבע לא עושה סיבוב פרסה ברגע האחרון גם הוא לא היה מגיע ולך תדע אם היינו היום במקום הראשון.
קשה מאוד להצליח במיוחד למאמן זר עם בעלים כמו יעקב שחר.
לכן אני מעדיף אם כבר, מאמן ישראלי שמכיר את הליגה ואת המועדון שידע בדיוק מה צריך ויעבוד מהר.
אני לא בעד מאמן ישראלי חוץ מבכר. אני פשוט אומר שמאמן זר שיביאו לפה יכשל.Apoc אמר:Shocking4U אמר:בתקציב שמכבי חיפה מקצה לצוות מקצועי אי אפשר להביא אף מאמן זר נורמלי עם צוות נורמלי אלא רק הזיות סטייל מולנסטיין שהיו עוזרי מאמן ומחפשים הרפתקאות ביעד אקזוטי.
אם אתה בעד מאמן ישראלי אתה נגד מכבי חיפה בריש גליי
האויבים הכי גדולים שלנו רק רוצים שנמנה מישהו כמו בלבול/רב"ש/לוזון/מימר
Shocking4U אמר:אני לא בעד מאמן ישראלי חוץ מבכר. אני פשוט אומר שמאמן זר שיביאו לפה יכשל.Apoc אמר:Shocking4U אמר:בתקציב שמכבי חיפה מקצה לצוות מקצועי אי אפשר להביא אף מאמן זר נורמלי עם צוות נורמלי אלא רק הזיות סטייל מולנסטיין שהיו עוזרי מאמן ומחפשים הרפתקאות ביעד אקזוטי.
אם אתה בעד מאמן ישראלי אתה נגד מכבי חיפה בריש גליי
Apoc אמר:Shocking4U אמר:אני לא בעד מאמן ישראלי חוץ מבכר. אני פשוט אומר שמאמן זר שיביאו לפה יכשל.Apoc אמר:אם אתה בעד מאמן ישראלי אתה נגד מכבי חיפה בריש גליי
בסדר אני מבין מאיפה אתה בא עם הגישה של "מכבי חיפה תכשל תמיד לא משנה מה". אצלך אני יותר מקבל את זה כי לפחות אתה מודה שכל הדעות שלך לא רלוונטיות ונבנות בצורה אוטומטית על מנטליות של לוזריות.
Shocking4U אמר:Apoc אמר:Shocking4U אמר:אני לא בעד מאמן ישראלי חוץ מבכר. אני פשוט אומר שמאמן זר שיביאו לפה יכשל.
בסדר אני מבין מאיפה אתה בא עם הגישה של "מכבי חיפה תכשל תמיד לא משנה מה". אצלך אני יותר מקבל את זה כי לפחות אתה מודה שכל הדעות שלך לא רלוונטיות ונבנות בצורה אוטומטית על מנטליות של לוזריות.
אין פה קשר ללוזריות. גם בכר כנראה היה מתקשה פה מאוד בשנה הבאה אחרי 3 אליפויות רציפות ועזיבת שחקנים. כל מאמן שיבוא אחריו ככל הנראה יכשל ומאמנים זרים במכבי חיפה זה פשוט לא זה כי ההנהלה לא באמת נותנת להם גיבוי, הצוות פה מדליף ומתדרך נגדם והתקשורת ממהרת לחתוך אותם כי היא רוצה לסדר את הג׳וב לחברים שלה.