• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אין עליו פשוט אין. מלך
וכמה שוער זה משמעותי. גלזר נתן מחצית ענקית

ירוק זה אני אמר:
איזה הבדל בין בכר לדגו.
בכר בא עם 100% הכנה למשחק, יודע מול מי הוא מתמודד ואיך הכי טוב לשחק מול זה.

מצד שני, דגו זורק הרכבים ומערכים בלי להבין איך הקבוצה מולו משחקת.

משקף גם את ההבדל בין המועדונים לצערי הרב.

אליאור אמר:
לא יודע אם אני שמח או לא. מצד אחד שמח בשביל בכר, מצד שני זה מרחיק את החלום שהוא יחזור.
הוא לא יחזור בקרוב לצערי
ואת האמת שמגיע לו,איש ענק

שמח בשבילו.
צריך גם להגיד שעושה רושם שהוא גם למד מהקמפיין המופקר שנה שעברה, עלה היום מאוד חכם, לא חיפש ללחוץ, ובכלל. הכנה מרשימה.

מקווה שינצח.

אליאור אמר:
לא יודע אם אני שמח או לא. מצד אחד שמח בשביל בכר, מצד שני זה מרחיק את החלום שהוא יחזור.
שיצליח. אם הוא יחזור זה לצהבת

רק מכבי אמר:
שמח בשבילו.
צריך גם להגיד שעושה רושם שהוא גם למד מהקמפיין המופקר שנה שעברה, עלה היום מאוד חכם, לא חיפש ללחוץ, ובכלל. הכנה מרשימה.

מקווה שינצח.

ב-ד-י-ו-ק

ועכשיו לקונספירציה: בכר הפסיד פעמיים בליגה כדי לא להגיע לשיא לפני השיא

Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
שיצליח. אם הוא יחזור זה לצהבת

תכלס. יענקלה ישמור על שפיות כלכלית ואנחנו נישאר עם החיקוי העלוב.

גלזר לא לרמות האלה
גם הטעות בשבוע שעבר בנבחרת לא מתאימה וגם הייתה לו השמטה במשחק הזה שלוש דקות לפני הגול

ירוק זה אני אמר:
Rmc אמר:
ירוק זה אני אמר:
למה זה שטות, כי זה מה שאתה חושב?
תתעסק בדעות שלך, ותשתדל לכתוב תגובות עם תוכן.

זה שטות, כי פשוט זרקת מספרים, אבל העיקר שכתבת את זה באחוזים, נשמע שממש עשית מחקר ובדקת כמה אחוז כל אחד תרם לאליפות. תעדכן אותנו רק כמה אחוזים אתה נותן לבכר על האליפות הראשונה, שאלברמן עוד לא היה מנהל מקצועי.
סלח לי אבל לכתוב דבר כזה זה ניתוק מהמציאות.

ואני מודה לך מאוד על הביקורת על התגובות שלי, אבל אשמח שתדרג באחוזים בפעם הבאה כמה תוכן אני מספק בהודעות שלי, מסתמן שאתה מתמחה בזה.
נשמה, תנשום עמוק ותקרא את התגובה שוב והפעם לאט.
לא זרקתי שום מספרים ולא בדקתי שום דבר. כתבתי את טענתי ודעתי, לא בא לך להסכים? שיהיה לך בכיף, מפה ועד לכתוב שטות? לא זוכר שביקשתי ממך ציונים.

אגב ההומור שניסית לזרוק פה לא ממש מצחיק- באחוזים זה אולי 5% מצחיק, ואני מפרגן.

מה קרה, נעלבת מהמילה שטות? קצת ביקורת לא צריך להשתגע. שתבין כמה אתה מביך, אתה ״לא ביקשת ממני ציונים״ ובינתיים מחלק פה ציונים כמו ילד קטן על התוכן של ההודעות שלי ואז על ההומור שלי. כנראה ככה זה שאין משהו רציני לכתוב. ואני מפרגן.
בכל אופן אני מיציתי את הויכוח הזה

Rmc אמר:
ירוק זה אני אמר:
Rmc אמר:
זה שטות, כי פשוט זרקת מספרים, אבל העיקר שכתבת את זה באחוזים, נשמע שממש עשית מחקר ובדקת כמה אחוז כל אחד תרם לאליפות. תעדכן אותנו רק כמה אחוזים אתה נותן לבכר על האליפות הראשונה, שאלברמן עוד לא היה מנהל מקצועי.
סלח לי אבל לכתוב דבר כזה זה ניתוק מהמציאות.

ואני מודה לך מאוד על הביקורת על התגובות שלי, אבל אשמח שתדרג באחוזים בפעם הבאה כמה תוכן אני מספק בהודעות שלי, מסתמן שאתה מתמחה בזה.
נשמה, תנשום עמוק ותקרא את התגובה שוב והפעם לאט.
לא זרקתי שום מספרים ולא בדקתי שום דבר. כתבתי את טענתי ודעתי, לא בא לך להסכים? שיהיה לך בכיף, מפה ועד לכתוב שטות? לא זוכר שביקשתי ממך ציונים.

אגב ההומור שניסית לזרוק פה לא ממש מצחיק- באחוזים זה אולי 5% מצחיק, ואני מפרגן.

מה קרה, נעלבת מהמילה שטות? קצת ביקורת לא צריך להשתגע. שתבין כמה אתה מביך, אתה ״לא ביקשת ממני ציונים״ ובינתיים מחלק פה ציונים כמו ילד קטן על התוכן של ההודעות שלי ואז על ההומור שלי. כנראה ככה זה שאין משהו רציני לכתוב. ואני מפרגן.
בכל אופן אני מיציתי את הויכוח הזה
וואו גבר תתקדם נשמה.

לא מבין מאיפה באים כל הטמבלים האלה עם ההסקת מסקנות והבנת הנקרא של ילד בן 4.

ואם באמת לא הבנת את ההפוך על הפוך בהקשר של ההומור זה באמת מביך.

רק בריאות.

חזרה
למעלה