• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בסופו של דבר, מאמן טוב ככל שיהיה, אם לא יגיע לכאן קשר אחורי במקום שואו, קשר יצירתי במקום שרי וחלוץ תותח במקום פיירו, גם הוא לא ייזכה באליפות בשנה הבאה (אלא אם כן תהיה קריסה מוחלטת של הגרמנים).

רק מכבי אמר:
אחת הנקודות שהכי הפריעו לי העונה, ואני אשמח מאוד שברק יתקן זה נושא איכות המשחק.
גם היום מול ב''ש. אמנם כבשנו 4 שערים אבל זה לא היה משחק גדול שלנו. הרבה מזל, הרבה יכולת אישית, והרבה באר שבע חלשים.
אין כדורגל איכותי, המשחק לא שוטף, אין תבניות התקפה. וראינו את זה בהרבה מקרים העונה שגם בניצחונות לא היה כדורגל איכותי.
וכדורגל איכותי הוא גם זה שפורץ לך הגנות ובונקרים (מה שלא עשינו מול 2 היורדות ב-3 משחקים נגדם).
למעשה קשה לי להעיד על יותר ממשחק וחצי העונה שראינו באמת כדורגל איכותי מרגל לרגל עם צירופים, עקיםות של מגנים, דאבל פסים ודברים שמזכירים משחקים מה-3 אליפויות.

מקווה שבכר יחזיר את ה''ברק'' לקבוצה ולמשחקים שלנו.
זה לא חדש ובגלל זה אני חושב שכל פעם שהיה קצת לחץ וקושי ברמת הליגה ודברים לא הלכו הקבוצה נתקעה כי אין "יסודות" לחזור אליהם.

בסוף המשחקים שלוקחים בהם אליפות זה נגד ריינה והפועל ת''א והפועל פ''ת

אם לא יפגע ב 5 זרים בעונה הבאה שהם שוברי שיוויון הוא לא יגיע לחגים.
זה הדבר היחיד שיכול לעשות את ההבדל.

יש לו הרבה יותר עבודה ממה שגם הוא חשב שתהיה לו לדעתי.

בהצלחה לו,נראה ביולי איזה סגל הוא מסדר לנו,אוגוסט היה מאוחר מדי,אני חושב

שיתאבד על הישראלים, זרים מבחינתי לא בעליונות גבוהה עם המצב פה.

אם לא היה את בכר עכשיו לא הייתי סומך על מישהו במועדון שיצליח לבנות משהו לעונה הבאה...
שיהיה לו בהצלחה עם ההנהלה ההרסנית שלנו

למה לא מציגים אותו? למה אין פוסט וולקאם באק? ראיון איתו? מסר לקהל?

מה זה ההתנהלות הזאת. כאילו מתביישים במינוי שלו ככה זה מרגיש. כאילו הם מינו אותו בלית ברירה ולא בא להם אפילו לייחצן את זה.

למה לא עשו מסיבת עיתונאים בסיום הדרבי למשל עם ברק ואלברמן? כמו שעשו בשנה שעברה אחרי הפועל ירושלים?

לא אוהב את ההתנהלות

עדיף שיתעסקו בעבודה ולא בהצהרות במסיבות עיתונאים ראיתי מה שווה התוכן שנאמר במסיבת עיתונאים ההיא אחרי הפועל ירושלים.

Hulk אמר:
עדיף שיתעסקו בעבודה ולא בהצהרות במסיבות עיתונאים ראיתי מה שווה התוכן שנאמר במסיבת עיתונאים ההיא אחרי הפועל ירושלים.
אם כבר הייתה דרך להמתיק את סיום העונה המחריד הזה זה להציג לקהל את בכר.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
אם כבר הייתה דרך להמתיק את סיום העונה המחריד הזה זה להציג לקהל את בכר.
להפך לתת לבבונים ברדיו חיפה בשיא הדיפרסיה לשאול את המאמן החדש שאלות זה טעות שאחריה היינו צולבים פה את המועדון ואת הדובר.
מה כבר בכר יכול לחדש לנו? מכירים אותו מעולה, אם הם רוצים להמתיק שידאגו לוולקאם של שחקן איכותי..

Shocking4U אמר:

מה זה ההתנהלות הזאת. כאילו מתביישים במינוי שלו ככה זה מרגיש. כאילו הם מינו אותו בלית ברירה ולא בא להם אפילו לייחצן את זה.

למה לא עשו מסיבת עיתונאים בסיום הדרבי למשל עם ברק ואלברמן? כמו שעשו בשנה שעברה אחרי הפועל ירושלים?

לא אוהב את ההתנהלות

מה היה נותן לך מסיבת עיתונאים? הוא חתם פה, כבר עובד, מה אתה צריך מהם הצהרות, עדיף שיעבדו ולא ידברו כי יש המון עבודה.

כי אנחנו מועדון גדול וככה מתנהלים מועדונים גדולים. המאמן הכי גדול אולי בהיסטוריה של המועדון ואהוב הקהל חוזר וזה שורה בדרך אגב בהודעה לתקשורת על זה שדגו לא ימשיך?

תתארו לעצמכם פפ חוזר לברצלונה לא היו עושים מזה שואו תקשורתי? ארטטה כשחזר כמאמן לארסנל?

על דגו עשו לנו פה פסטיבל שלם, סרטונים מרגשים, טקסים, כל אנשי המערכת עם פוסטים סוחטי דמעות אבל על זה שהמאמן הכי אהוב על ידי הקהל אי אפשר לעשות קבלת פנים ראויה?

Shocking4U אמר:

לא אוהב את ההתנהלות
יש משהו בחיים האלה שאתה אוהב?
הכל תלונות אצלך כל הזמן.

GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:

לא אוהב את ההתנהלות
הכל תלונות אצלך כל הזמן.
אותך

Shocking4U אמר:
GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:

לא אוהב את ההתנהלות
הכל תלונות אצלך כל הזמן.
אותך
זה בהחלט הישג,
אפילו אימא שלי לא אוהבת אותי סמנופף

Shocking4U אמר:
כי אנחנו מועדון גדול וככה מתנהלים מועדונים גדולים. המאמן הכי גדול אולי בהיסטוריה של המועדון ואהוב הקהל חוזר וזה שורה בדרך אגב בהודעה לתקשורת על זה שדגו לא ימשיך?

תתארו לעצמכם פפ חוזר לברצלונה לא היו עושים מזה שואו תקשורתי? ארטטה כשחזר כמאמן לארסנל?

על דגו עשו לנו פה פסטיבל שלם, סרטונים מרגשים, טקסים, כל אנשי המערכת עם פוסטים סוחטי דמעות אבל על זה שהמאמן הכי אהוב על ידי הקהל אי אפשר לעשות קבלת פנים ראויה?

איזה פסטיבל עשו על דגו? חודש התלוננת שלא מראיינים אותו ומסתירים אותו מהקהל.
אתה בחודש מאי, רבעק. מי קובע בשלב הזה מסיבת עיתונאים לעונה שאחרי? איפה זה קורה?

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

איזה פסטיבל עשו על דגו? חודש התלוננת שלא מראיינים אותו ומסתירים אותו מהקהל.
אתה בחודש מאי, רבעק. מי קובע בשלב הזה מסיבת עיתונאים לעונה שאחרי? איפה זה קורה?
לא יודע תשאל את המועדון שקיים מסיבת עיתונאים דקה אחרי המשחק אליפות ולא נתן אפילו לחגוג אליפות כמו בן אדם לפני שהרסו לנו עם החדשות על דגו והמסיבת עיתונאים הידועה לשמצה עם ״את הכסף נשקיע בשחקנים״

ופסטיבל דיברתי על מה שהלך בשבוע האחרון. לא על המינוי ששם אכן ניסו להסתיר אותו.

אחרי סוף עונה מחורבן כזה וואלה כן, לראות את בכר ולשמוע אותו מדבר בתור מאמן מכבי חיפה היה משפר לי את המצב רוח. בעיני זה לא הגיוני שההודעה היחידה על המינוי שלו זה שורה בתוך הודעה גדולה יותר על זה שדגו לא ממשיך מלפני חודש וחצי.

Shocking4U אמר:

לא אוהב את ההתנהלות

ידידי, אתה אחד הקוטרים הגדולים שראיתי. בטוח שכיף איתך במסיבות.

אין טעם למסיבות עיתונאים חגיגיות. המועדון צריך לעבוד, לא לדבר.
עזוב את זה שסיימנו עם טעם מר את העונה הזאת.
לא מחפש איזו הצהרה של ברק.

אין לי בעיה שהוא לא ידבר עד האימון הראשון.

חזרה
למעלה