NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
ההתעקשות שלו על חלוץ 9 מוגבל כרכש המוביל עלולה להרוס לנו את העונה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:ההתעקשות שלו על חלוץ 9 מוגבל כרכש המוביל עלולה להרוס לנו את העונה.
אני גם חושב שכבר מחר בבוקר צריך לשחרר אותוlemmacantor אמר:NOSFERATU ZODD אמר:ההתעקשות שלו על חלוץ 9 מוגבל כרכש המוביל עלולה להרוס לנו את העונה.
בגלל זה לא צריך לגלות סבלנות עם פיירו. צריכה להיות אופציה לתקן את הטעות עד סוף החלון, אם וכאשר. פיירו צריך כאמור לעשות הבדל כבר עכשיו באירופה. לא מצליח, אני מוותר עליו.
benrey אמר:למה הוא כזה מפחד מ4 4 2?
למה תמיד 2 חלוצים חייבים לבוא ביחד עם 3 בלמים?
דוד לא שחקן קו, שים אותו חלוץ לצד פיירו
KevinDurant אמר:אני גם חושב שכבר מחר בבוקר צריך לשחרר אותוlemmacantor אמר:NOSFERATU ZODD אמר:ההתעקשות שלו על חלוץ 9 מוגבל כרכש המוביל עלולה להרוס לנו את העונה.
בגלל זה לא צריך לגלות סבלנות עם פיירו. צריכה להיות אופציה לתקן את הטעות עד סוף החלון, אם וכאשר. פיירו צריך כאמור לעשות הבדל כבר עכשיו באירופה. לא מצליח, אני מוותר עליו.
כן זה עוד יום בחוזהApoc אמר:KevinDurant אמר:אני גם חושב שכבר מחר בבוקר צריך לשחרר אותוlemmacantor אמר:בגלל זה לא צריך לגלות סבלנות עם פיירו. צריכה להיות אופציה לתקן את הטעות עד סוף החלון, אם וכאשר. פיירו צריך כאמור לעשות הבדל כבר עכשיו באירופה. לא מצליח, אני מוותר עליו.
לדעתי לא צריך לחכות למחר בבוקר. מיותר לגמרי, חבל על הדקות האלה.
KevinDurant אמר:כן זה עוד יום בחוזהApoc אמר:KevinDurant אמר:אני גם חושב שכבר מחר בבוקר צריך לשחרר אותו
לדעתי לא צריך לחכות למחר בבוקר. מיותר לגמרי, חבל על הדקות האלה.
עונה ראשונה: 29 שערי חובהרונן22 אמר:פותחים עונה שלישית איתו ואין שום שיפור במשחק ההגנה. מאמן לאירופה קטלק
benrey אמר:למה הוא כזה מפחד מ4 4 2?
למה תמיד 2 חלוצים חייבים לבוא ביחד עם 3 בלמים?
דוד לא שחקן קו, שים אותו חלוץ לצד פיירו