ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:אחרי העזיבה שלו ושל כל השחקנים המובילים בקיץ אנחנו נחזור להיות מכבי חיפה של יענקלה של העשור הקודם
דווקא אדם דיוויד דוגמא פחות טוב כי בכר הביא אותו ולדעתי הוא יעזוב אם בכר ילך ויש מצב שאפילו לפני אם יקבל הצעה טובה. זה לא בן אדם שיש לו סנטימנטים למכבי חיפה, הוא אוהד הפועל תל אביב ואחלה גבר שבעולם אבל לא רואה סיבה שהוא ישאר פה אחרי שבכר ילך והוא גם היה אנליסט בעבר בחו״ל אז יש לו כבר קשרים.Judokan אמר:Apoc אמר:אחרי העזיבה שלו ושל כל השחקנים המובילים בקיץ אנחנו נחזור להיות מכבי חיפה של יענקלה של העשור הקודם
אומר בזהירות - לא מסכים. הוא מטורף, אבל זה לא רק הוא שאחראי להצלחה. הפעם לשם שינוי יש מועדון חזק יותר מסביב לזה.
לאלברמן יש מניות אדירות בהצלחה והוא יישאר פה. הסקאוטינג שהביא את סונדגרן, קורנו, דילן, פיירו - כולו עדיין פה.
והכישורים שהוא מראה מעודדים אותי גם בגזרת בחירת המאמן. שאנשים כמו לוזון ורוטן לא יתקרבו יותר למועדון.
יש גם אנשי צוות איכותיים כמו אדם דויד שיש להם חלק חשוב בהצלחה ויישארו ללא קשר. מאמין שגם צרפתי יקודם במקום בכר ויהפוך למאמן ראשי, מה שייצור המשכיות.
סמי עופר נהיה מבצר שמביא נקודות גם בימים קשים.
לכן אני לא מאמין שיש סיכוי שנחזור לרמה של 10 השנים.
כובע קש אמר:אני דווקא חושב שלאמן באירופה לא באמת קורץ לו
אני חושב שקורץ והוא גם התבטא על זה אבל הוא רוצה לצאת למועדון הנכון ולא לאיזה מועדון שקר בלגי שאז אחרי חודשיים לא טובים הוא צריך לקפל את כל המשפחה שלו בחזרה לארץכובע קש אמר:אני דווקא חושב שלאמן באירופה לא באמת קורץ לו
Shocking4U אמר:דווקא אדם דיוויד דוגמא פחות טוב כי בכר הביא אותו ולדעתי הוא יעזוב אם בכר ילך ויש מצב שאפילו לפני אם יקבל הצעה טובה. זה לא בן אדם שיש לו סנטימנטים למכבי חיפה, הוא אוהד הפועל תל אביב ואחלה גבר שבעולם אבל לא רואה סיבה שהוא ישאר פה אחרי שבכר ילך והוא גם היה אנליסט בעבר בחו״ל אז יש לו כבר קשרים.Judokan אמר:Apoc אמר:אחרי העזיבה שלו ושל כל השחקנים המובילים בקיץ אנחנו נחזור להיות מכבי חיפה של יענקלה של העשור הקודם
אומר בזהירות - לא מסכים. הוא מטורף, אבל זה לא רק הוא שאחראי להצלחה. הפעם לשם שינוי יש מועדון חזק יותר מסביב לזה.
לאלברמן יש מניות אדירות בהצלחה והוא יישאר פה. הסקאוטינג שהביא את סונדגרן, קורנו, דילן, פיירו - כולו עדיין פה.
והכישורים שהוא מראה מעודדים אותי גם בגזרת בחירת המאמן. שאנשים כמו לוזון ורוטן לא יתקרבו יותר למועדון.
יש גם אנשי צוות איכותיים כמו אדם דויד שיש להם חלק חשוב בהצלחה ויישארו ללא קשר. מאמין שגם צרפתי יקודם במקום בכר ויהפוך למאמן ראשי, מה שייצור המשכיות.
סמי עופר נהיה מבצר שמביא נקודות גם בימים קשים.
לכן אני לא מאמין שיש סיכוי שנחזור לרמה של 10 השנים.
בכר זה מלך.
לצערי אתה צודק.Apoc אמר:אחרי העזיבה שלו ושל כל השחקנים המובילים בקיץ אנחנו נחזור להיות מכבי חיפה של יענקלה של העשור הקודם
כרמליסט ירוק אמר:להחתים אותו עכשיו על חוזה לחמש שנים ולהכפיל את השכר