KevinDurant
נשיא המועדון
בוא, עם רמי גרשון ורז מאיר מגן שמאלי הוא לא בנה היום על הנעת כדורShocking4U אמר:לא מוצא פתרונות להנעת כדור הרעה שלנו. גם בכר בתקופה לא טובה
ראו שהכיוון זה להעיף כדורים למעלה ולשחק על השלישייה מקדימה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בוא, עם רמי גרשון ורז מאיר מגן שמאלי הוא לא בנה היום על הנעת כדורShocking4U אמר:לא מוצא פתרונות להנעת כדור הרעה שלנו. גם בכר בתקופה לא טובה
שהם באמת יחזרו לדעתי זה הכיוון.shayhagai אמר:קורנו חוזר, סונגרן חוזר, יש לו שני בלמים כשירים, 3 קשרי אמצע. יאללה מספיק עם המשחקים והניסיונות להמציא את הגלגל עם 3:5:2, חזיזה מגן שמאלי ועוד כל מיני.
תחזור לשחק את ה 4:3:3 הרגיל שלנו ותן לקבוצה לחזור לרוץ
Jerry אמר:כואב לראות אותו ככה, גם הצהובים זה איבוד שליטה לא מובן, ללכת לי"א עם צרפתי על הקווים זה גזר דין מוות וחוסר אחריות מטורף שלו, בכל עונה יש לקבוצות שלו את המשבר הזה לקראת פברואר נקווה שאיכשו הוא יצליח לעורר אותם
למה מה קרה? שכחת את ה3-0 שהם קיבלו בפלייאוף בסיטואציה דומה?Daniel123 אמר:Jerry אמר:כואב לראות אותו ככה, גם הצהובים זה איבוד שליטה לא מובן, ללכת לי"א עם צרפתי על הקווים זה גזר דין מוות וחוסר אחריות מטורף שלו, בכל עונה יש לקבוצות שלו את המשבר הזה לקראת פברואר נקווה שאיכשו הוא יצליח לעורר אותם
באשדוד לא ננצח גם אם ישחק אצלנו מסי בהרכב.
תסמנו מעכשיו 1 באנקר.
אל תבנו שם על נקודות.
Jerry אמר:למה מה קרה? שכחת את ה3-0 שהם קיבלו בפלייאוף בסיטואציה דומה?Daniel123 אמר:Jerry אמר:כואב לראות אותו ככה, גם הצהובים זה איבוד שליטה לא מובן, ללכת לי"א עם צרפתי על הקווים זה גזר דין מוות וחוסר אחריות מטורף שלו, בכל עונה יש לקבוצות שלו את המשבר הזה לקראת פברואר נקווה שאיכשו הוא יצליח לעורר אותם
תסמנו מעכשיו 1 באנקר.
אל תבנו שם על נקודות.
כשהקבוצה לא מסוגלת לשחק כדורגל נורמלי גם במגרשים סבירים כמו נתניה או אפילו בבית בסמי אז אין להם בט בי״אJerry אמר:למה מה קרה? שכחת את ה3-0 שהם קיבלו בפלייאוף בסיטואציה דומה?Daniel123 אמר:Jerry אמר:כואב לראות אותו ככה, גם הצהובים זה איבוד שליטה לא מובן, ללכת לי"א עם צרפתי על הקווים זה גזר דין מוות וחוסר אחריות מטורף שלו, בכל עונה יש לקבוצות שלו את המשבר הזה לקראת פברואר נקווה שאיכשו הוא יצליח לעורר אותם
תסמנו מעכשיו 1 באנקר.
אל תבנו שם על נקודות.
אכןShocking4U אמר:אם אני לא טועה זה צהוב חמישי שלו והוא לא יעמוד על הקווים מול אשדוד