• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חולה נפש על מלא.
לקח הימור בהרכב שאולי היה מצליח לו בלי ההרחקה, אבל היה חייב בשלב מוקדם
יותר במשחק להגיב ולהכניס עוד קשר.

בלתי נסבל, חייב להתעורר ולהפסיק עם ההרכבים חרא האלהש אי אפשר להבין מי קשר ומי מגן, אוי ואבוי אם ישחק ככה נגד באר שבע יש להם קישור טוב, שלא נדבר על בלומפילד כמה ימים לאחר מכן

שומע אותו אחרי הראיון. מירי שואלת אותו "אבל למה לדעתך הקישור של אשדוד כל הזמן הגיע מול השער. יש משהו שלא עבד?" והוא עונה ב "הכל עבד פיקס. זה הגיע משום מקום".
או שהוא שקרן או באמת שיש לו בעיה בהבנת המשחק.

ניהול משחק ובחירת הרכב נוראית. די להפקרות ולהרכבים המתאבדים. אי אפשר לשחק ככה מופקר

hezildo אמר:
חולה נפש על מלא.
לקח הימור בהרכב שאולי היה מצליח לו בלי ההרחקה, אבל היה חייב בשלב מוקדם
יותר במשחק להגיב ולהכניס עוד קשר.

מחזק

אחלה בכר.

הגול הראשון הגיע מאיבוד טיפשי של אבו פאני וזה לא משנה אם היינו משחקים גם עם 50 בהגנה.

אח''כ שכבר קיבלנו אדום זה לא רלוונטי מה היה, לא יכלנו לעשות חילוף הגנתי ולהוציא שחקן התקפה שאנחנו בפיגור במשחק בית

זה לא מדוייק מה שאתה אומר.
כשאתה משחק עם שניים שלושה שחקני קישור, ברגע שאחד מהם מאבד כדור, יש עוד שחקן אחד שנמצא קרוב אליו שיכול לחפה או לעשות ספרינט ולפחות להקשות.
כשאתה משחק עם קשר אחד וכל איבוד כדור שלו הופך לזה שמגיעים שניים שלושה קשרים ושני חלוצים מול 2 בלמים.. מן הסתם שזה ייגמר במצב מאוד מסוכן אם לא גול.

מכבי חיפה משחקת עם בכר כבר 3 שנים בערך ומציגה את הכדורגל הכי טוב שלה עם קשר אחורי אחד.

KevinDurant אמר:
מכבי חיפה משחקת עם בכר כבר 3 שנים בערך ומציגה את הכדורגל הכי טוב שלה עם קשר אחורי אחד.
כן אבל היה לך את עלי ונטע בקישור שהם עשו יחסית יותר פעולות הגנתיות

SaTla אמר:
KevinDurant אמר:
כן אבל היה לך את עלי ונטע בקישור שהם עשו יחסית יותר פעולות הגנתיות
שיחקו גבוה מאוד גם שכן שיחקו ביחד. ה"8" השני במכבי חיפה משחק גבוה מאוד, כמו ג'אבר.

שהקבוצה מחויבת וכולם עובדים (סבע, אצילי, חזיזה, שרי), זה יכול לעבוד בלא מעט משחקים

KevinDurant אמר:
שיחקנו לא מעט זמן עם רודריגס ונטע ביחד לפני שאצילי הגיע

Shocking4U אמר:
KevinDurant אמר:
שיחקנו לא מעט זמן עם רודריגס ונטע ביחד לפני שאצילי הגיע
נכון, והכדורגל שלנו השתדרג בכמה רמות מאז שהפסיקו לשחק עם שניהם והעבירו את שרי לאמצע במקום אחד הקשרים האחוריים

אני עדיין בדעה שהוא בכלל לא מעוניין לצאת לאירופה (אלא אם כן הוא יקבל הצעה באמת חסרת תקדים, אבל אני לא רואה את זה קורה). נוח לו פה

לא משנה מה יעשה וכמה יפקיר את האמצע אני לא רוצה לחשוב מה יהיה אחרי שיעזוב ואני מפחד מהיום הזה מאוד

גם מועמד לאולימפיאקוס, לכוכב האדום...
שלא יהפוך לגרנט.
בסוף העונה נראה...
מצד אחד תחושת המיצוי, מצד שני למה שלא ישדרג אותנו עוד?
בסוף השנה כל אחד יצטרך לעשות את השיקולים.
מעדיף שישאר אבל אם לא תהיה ברירה, באין ישראלים ראויים (צרפתי זה לא יהיה רציני, טוב שרן דובון ילך לצהבת ומן הסתם ברדה ישאר בב"ש), נצטרך סקאוט טוב למאמן זר.

מקווה שלאלברמן יש מחליפים בקנה. רצוי מאמן זר ברמה ולא רב״ש

אני חושב שהמערכת בנויה למאמן זר במצב הנוכחי, שיש מעטפת של אנשי מקצוע ובראשם מנהל מקצועי כמו אלברמן ומערכת מכילה.

זה לא כמו שהיה בעבר.

Shocking4U אמר:
מקווה שלאלברמן יש מחליפים בקנה. רצוי מאמן זר ברמה ולא רב״ש

עם כל הכבוד לאלברמן ואני באמת מחזיק ממנו בכל תחום הניהול המקצועי ואיתור שחקנים ותוכניות מגירה מקצועיות, לא מאמין שיש לו.
בכר ילך ונחזור ל2019 במקרה הטוב.

חזרה
למעלה