• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
dyarok אמר:
אם זה נכון. (וסיכוי טוב שכן) זה שוב על הראש של הג'נטלמן שמאפשר את הבית זונות הזה.
מדוע?
כי אז יש סיכוי שהוא יקח איתו גם את חזיזה ואולי עוד מישהו ואז זו ממש חבלה בקבוצה.

לפי דעתי אם בכר ימשיך פה לעונה נוספת הוא יכשל.
הוא הגיע למיצוי וגם חלק מהשחקנים, צריך לבנות מחדש.
בינתיים השם של קרסטאיץ' עלה.

לא יודע אם מדובר על עכשיו או סוף עונה
אבל בכל מקרה אחרי העונה הזאת אין יותר לברק מה לחפש פה, מיצוי של המיצוי. נקווה שנצליח להביא מישהו ברמה כזו

ליפקין גם פירסם ראשון של ההצעה הרוסית לאיביץ אז לא הייתי ממהר לזלזל.

טיימינג אומלל, עלול לדפוק לנו את האליפות.

שלא יביאו את קראסטיץ בשום מצב. לא אכפת לי שהוא אוהב לעשות מסיבות עם אור שחר וג׳ובאני. חרפה

חזיזוש אמר:
לא יודע אם מדובר על עכשיו או סוף עונה
אבל בכל מקרה אחרי העונה הזאת אין יותר לברק מה לחפש פה, מיצוי של המיצוי. נקווה שנצליח להביא מישהו ברמה כזו

ברור שעונה הבאה. זה טיימינג מוזר לפרסום הידיעה, בהתחשב בזה (שאם זה בכלל נכון) מתבשל כבר תקופה, ובחרו להוציא את זה לפני שני המשחקים הכי חשובים העונה

ולא הייתי ממהר להגיד שמיצה פה, יש לי עדיין טראומה ממה שהיה לפני שהגיע

וויס מפרסם על מיליון יורו לעונה בחוזה לשנתיים ועוד חצי מיליון יורו לצוות אימון

מרגיש כמו ספין של לפני משחק העונה, בכל מקרה סומך על אלברמן שיידע להביא מאמן זר ברמה גבוהה.
קראסטאיץ מועמד כמו שסבטקוביץ היה מועמד להחליף את פלאניץ, למרות שהוא לא מאמן רע לדעתי משחק פתוח ומשתף צעירים שזה משהו שחסר לי אצל ברק.

לא מופתע מעזיבה אפשרית. סומך על אלברמן שידאג למערכת. הטיימינג מזעזע ומאד לא ברור. מקווה שיצליחו להשלים את העבודה לצד הפרסומים.

קלאסי יענקלה זה לקדם את גיא צרפתי להיות מאמן ראשי

יש לברק חוזה לעונה הבאה עם שכר משופר משמעותית.
לא חושב שפרסום של "סיכם" נכון, אבל כידוע אין עשן בלי אש...
הם התעניינו בו אבל לא חושב שהיתה איזו הצעה רשמית.

Smile אמר:

גם אני חושב ככה.

בכל מקרה צריך להתכונן ליום שאחרי בכר, אני מקווה שאלברמן יצליח למצוא מאמן זר ברמה גבוהה.

עד כמה החוזים בסרביה רציניים?
זוכר שעמרי קנדה סיפר שהבעלים (עם שני עבריינים לצידו) שם לו כסף על השולחן ואמר לו זה הפיצויים ותלך

Hulk אמר:
מרגיש כמו ספין של לפני משחק העונה, בכל מקרה סומך על אלברמן שיידע להביא מאמן זר ברמה גבוהה.
קראסטאיץ מועמד כמו שסבטקוביץ היה מועמד להחליף את פלאניץ, למרות שהוא לא מאמן רע לדעתי משחק פתוח ומשתף צעירים שזה משהו שחסר לי אצל ברק.
לא מסכים (גם שהוא לא מאמן רע וגם שאין סיכוי שהוא יגיע). הוא קרוב לג׳ובאני ואור שחר. להגיד שהוא מקדם צעירים זה לא ממש נכון, הוא קידם את גלוך אחרי שנגמרה לו העונה כדרך לעשות ספין של קידום צעירים כדי שאולי ישאירו אותו. הוא לא דובר אנגלית והוא מאמן של יאללה בלאגן שנכשל עד כה בכל תחנה בקריירה שלו. יכשל פה בוודאות.

אם ברק בכר יעזוב, הדבר עלול להוביל לקריסה כללית של המועדון.
הוא זה שהצליח לשמר את הסגל במשך שלוש שנים, ולמנוע נטישה מסיבית של כוכבים, כמו שקרה אחרי אליפויות קודמות (רפאלוב, כיאל ועוד ועוד).

לדעתי רק מאמן זר בכיר כמו איביץ, פאולו סוזה, פאקו אייסטראן- יכולים לשמר את מעמדה של מכבי חיפה כמועדון מספר אחד בארץ.
הבעיה שיענקלה שחר לא רוצה/יכול לשלם את השכר העתק שהם דורשים.

לגבי קראסטאיץ, אופציה לא רעה, אבל מדוע להביא לכאן מישהו שנכשל במכבי ת"א?
אולי רק אם יביא יחד איתו את "המחסל" כנדוניה :lol:

Smile אמר:

הגישו לו הצעה, אבל אין סיכום כרגע.

לפי בן דור הבוקר בוואן העזיבה זה עובדה מוגמרת ביחד עם כל הצוות

העזיבה הייתה עובדה מוגמרת עוד בתחילת העונה.
דיברתי באוגוסט על זה שאין סיכוי שברק בכר ונטע לביא פותחים פה את עונה הבאה.
לא יודע מה אתם מתרגשים, אני כבר אחרי שלב העיכול.

ושוב כמו שאמרתי, לא סומך על אלברמן שיביא מישהו מתאים. לדעתי הוא יביא מישהו שכבר אימן בארץ בקבוצה גדולה ונכשל. (רב"ש/קרסטאיץ'/כישלון אחר)

אני גם לא סומך על אלברמן בבחירת מאמן. עונה הבאה כנראה נסיים מקום 3 בפער ממקום שני וראשון.

הכי מבאס שאני יכול לראות את החרא הזה מערער את הקבוצה עכשיו באמצע מאבק האליפות

חזרה
למעלה