• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:
זה לא עניין של מסוגלות, זה עניין של רצון. כמו שרשמת, זה רמה מעל מה שמכבי חיפה מכוונת.
עם ההכנסות שיש פה, אין שום סיבה לא לכוון לשחקנים שהשווי שלהם הוא 3-5 (תמיד זה נסגר בפחות..).
רק במועדון שלנו לא מבינים שהשקעה בשחקנים טובים מביאה איתה עוד הצלחות ואז עוד כסף, מבחינתם שחקן יקר זה מותרות ועושים טובה לאוהדים שהביאו את פיירו.
מוכרים כרטיס למוקדמות ליגת האלופוות ב30 שקל לכרטיס לעומת המחירים שלוקחים פה בארץ, והם מביאים שחקנים כאלה..
מכבי חיפה בטווח הארוך לא יכולה לקנות שחקנים ב3 מיליון יורו, התקציב שלנו לא שם
נכון, הפועל ב"ש יכולה לקנות אבל מכבי חיפה לא.
הכדורגל התקדם לשנת 2023, חוץ ממכבי חיפה שסירבה להתקדם.
אם ב"ש לפני 5 שנים יכלה להביא בקיץ אחד את האסלביינק וסבע, ולהם יש אולי רבע מההכנסות שלך במקרה הטוב, אז אין שום סיבה בעולם שאתה לא תביא.

תביא שחקנים טובים, תעפיל לשלבים אירופים ואולי גם תצליח בהם יותר מהרגיל, ההכנסות כל שנה יהיו גודלות מאוד (אפילו קונפרנס מכניס עשרות מיליוני שקלים על העפלה ומנויים), תמשוך עוד ספונסרים שישלמו יותר כי אתה מופיע באירופה כל שנה, תצבור דירוג שיעזור לך להפעיל שוב בשנים שאחרי ואולי גם להעפיל לאלופות, שחקנים שלך יימכרו בהרבה כסף בהתאם אם תצליח.

להגיד שאי אפשר לקנות שחקן ב 3 מיליון זה בולשיט אחד גדול שמתאים למועדון בלי שאיפות שלא רוצה להתקדם, בדיוק כמו שיענקלה אמר שליגת האלופות זה מסוכן בשבילנו. זה הכל בגישה ותכנון קדימה והבנה שלהביא שחקן טוב, זה לא מותרות אלא עוד השקעה בדרך להצלחה.
תביא לפה שחקנים כמו בוקארי או מישהו בלבל הזה ב3 מיליון יורו ועם קצת הצלחה הוא גם הולך מפה ב8-10 מיליון יורו עם הסכומים שהולכים היום בכדורגל העולמי.
חותם על זה שאם בוקארי היה אצלנו בקמפיין אלופות, היינו עושים עליו רווח עצום.

לא אומר שהגישה שלך לא נכונה, אבל יש בה סיכונים ושחר די שמרן.
מה הסיכוון?
תסתכל על הצהבת- שמו מלא כסף בשנים האחרונות וברב העונות עפו מאירופה בשלבים מוקדמים נגד כל מיני קבוצות קיקיוניות כמו סודובה ,סאראספור או איך שלא קוראים להם.

ממש מקווה שיהיה לו טקס פרידה מכובד כולל הצגה של הקהל. מגיע לו

קלאסי טקס במשחק כיפי נגד הפועל ירושלים לשבירת הנאחס, כמו המשחק האחרון נגד נתניה עונה שעברה שהיה שם קרנבל

כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:
ממש מקווה שיהיה לו טקס פרידה מכובד כולל הצגה של הקהל. מגיע לו

חד משמעית

כמו שעשו לפפ בבארסה, נאם מול כל האיצטדיון וירד מהדשא כמו מלך.
מרגש ומכובד מאוד.

KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
מכבי חיפה בטווח הארוך לא יכולה לקנות שחקנים ב3 מיליון יורו, התקציב שלנו לא שם
נכון, הפועל ב"ש יכולה לקנות אבל מכבי חיפה לא.
הכדורגל התקדם לשנת 2023, חוץ ממכבי חיפה שסירבה להתקדם.
אם ב"ש לפני 5 שנים יכלה להביא בקיץ אחד את האסלביינק וסבע, ולהם יש אולי רבע מההכנסות שלך במקרה הטוב, אז אין שום סיבה בעולם שאתה לא תביא.

תביא שחקנים טובים, תעפיל לשלבים אירופים ואולי גם תצליח בהם יותר מהרגיל, ההכנסות כל שנה יהיו גודלות מאוד (אפילו קונפרנס מכניס עשרות מיליוני שקלים על העפלה ומנויים), תמשוך עוד ספונסרים שישלמו יותר כי אתה מופיע באירופה כל שנה, תצבור דירוג שיעזור לך להפעיל שוב בשנים שאחרי ואולי גם להעפיל לאלופות, שחקנים שלך יימכרו בהרבה כסף בהתאם אם תצליח.

להגיד שאי אפשר לקנות שחקן ב 3 מיליון זה בולשיט אחד גדול שמתאים למועדון בלי שאיפות שלא רוצה להתקדם, בדיוק כמו שיענקלה אמר שליגת האלופות זה מסוכן בשבילנו. זה הכל בגישה ותכנון קדימה והבנה שלהביא שחקן טוב, זה לא מותרות אלא עוד השקעה בדרך להצלחה.
תביא לפה שחקנים כמו בוקארי או מישהו בלבל הזה ב3 מיליון יורו ועם קצת הצלחה הוא גם הולך מפה ב8-10 מיליון יורו עם הסכומים שהולכים היום בכדורגל העולמי.
חותם על זה שאם בוקארי היה אצלנו בקמפיין אלופות, היינו עושים עליו רווח עצום.
מי הם קנו ב3 מיליון יורו?

סבע והאסלביינק עלו פחות מ2 מיליון יורו כל אחד וסבע הייתה עסקה תפורה עם הסינים שם גם ככה לדעתי.

וזה שהם עשו קנייה חד פעמית כזאת לא אומרת שאפשר באהלן אהלן להביא שחקנים בסכומים האלה. גם מכבי ת''א עשתה את הניסיון הזה עם ראיקו וקיארטנסון ולא סתם הם הפסיקו כי אין היתכנות כלכלית למועדון בכדורגל הישראלי להוציא 5 מיליון יורו על רכש כל קיץ.

גם מסי לא היה נמכר מישראל ב8-10 מיליון יורו, איזה בוקארי נו בחייאת. הליגה הזאת מעניינת לאנשים תתחת.

גלוך בגיל 18 עם הופעות בכל הנבחרות והופעות מרשימות ומספרים טובים במכבי ת''א בתור שחקן הרכב בקושי נמכר פה ב7 מיליון יורו
לא קנו ב 3, קנו ב 2.2 ו 2.4 שני שחקנים באותו קיץ. לא מעניין אותי ממש העסקה עם הסינים, אני מסתכל כמה הם הוציאו באותו קיץ ואלה סכומים שאנחנו לא מסוגלים להוציא על שחקנים, כשהרכש הכי יקר שלנו הוא 1.6 מיליון יורו כשהיורו היה בשפל כל הזמנים בערך.
אני לא אומר להביא באהלן אהלן, אבל כשאתה לוקח אליפות ונמצא במוקדמות ליגת האלופות, או מוקדמות של כל מפעל אחר, ויש לך סולד אאוט של מנויים וכרטיסים גם לליגה וגם למפעלים אירופים כל שנה, אז אלה לא באמת סכומים גדולים.
ברגע שתוציא סכומים גדולים אתה גם תמכור בסכומים גדולים.
גלוך נמכר "בקושי"? מה אחי?
אם לא היה לו סעיף בחוזה הוא לא יוצא מפה בפחות מ 10 מיליון בסוף העונה אחרי שהיה ממשיך לטחון פה קבוצות.
מה אכפת לי אם הליגה מעניינת לאנשים את התחת תגיד לי? אתה חושב שהליגה הסרבית מעניינת למישהו תביצה השמאלית חוץ משתי קבוצות הטופ שם? אתה חושב שהליגה באוסטריה מעניינת מישהו חוץ מזלצבורג ואוסטריה וינה?
מסתכלים על משחקים שלך באירופה ושחקנים תופסים את העין, בדיוק כמו שהתלהבו מעלי מוחמד והתחילו כל הכתבות שמעוניינים בו במהלך הקמפיין שלנו.
כמה משחקים טובים באירופה ושחקנים יכולים להמכר בסכומים גבוהים, אבל כשאתה לא שואף באמת גבוה ותמיד תהיה עם שחקנים בינוניים אז ברור שזה לא יקרה.
יעקובו עבר ב5 מיליון יורו בערך בתקופה שלא היה סכומים גבוהים בכדורגל, אז 5 מיליון של התקופה ההיא זה יותר כמו 20-25 של היום.
אבל כן, גם מסי לא היה יוצא מפה ב 8-10 בעולם ש150 מיליון זה סכום לגיטימי על שחקני פח בכדורגל העולמי.
באירופה 10 מיליון זה לא כסף כבר מבחינתם בליגות גדולות.
וגם לקנות ב 3, להנות משחקן שנה שנתיים ואז למכור הלאה ב 5-6 זה יופי של רווח (וזה בלי הרווח מהמפעלים ששחקן כזה אמור לעזור לך להגיע אליהם).

ברק המלך כמו שאמרו יכתב באותיות זהב בהיסטוריה של המועדון,ממועדון לוזרי לאחד שלא מוותר אף פעם,רק ככה אפשר להגשים חלומות.
מגיע לו פרידה של מלך והוא גם יקבל כזאת,לדעתי הנבחרת תחכה לו אחרי ההרפתקאה באירופה,אולי בעתיד הרחוק עוד נפגש

יש במכבי חיפה נטייה לא לסיים בטוב. לפעמים באשמת הקהל ולפעמים לא (בניון למשל). אני חושב שיש פה באמת הזדמנות לפרידה אולי הכי אידיאלית שאפשר היה לבקש ממאמן שיעזוב ככל הנראה עם אליפות שלישית בעונה של ליגת אלופות. אני מקווה שהקהל ידע להעריך ולהרים טקס ומופע עידוד מבורך עבורו במשחק האחרון של העונה בסמי ולא יבואו באנטי ובגישה של ״ מי שלא רוצה להיות פה לא צריך״ כמו שהם אוהבים לפעמים.

חשוב גם שישאר עם טעם של עוד כדי שנקבל אותו בחזרה כשירצה לחזור לישראל ולא לצהבת.

Shocking4U אמר:
יש במכבי חיפה נטייה לא לסיים בטוב. לפעמים באשמת הקהל ולפעמים לא (בניון למשל). אני חושב שיש פה באמת הזדמנות לפרידה אולי הכי אידיאלית שאפשר היה לבקש ממאמן שיעזוב ככל הנראה עם אליפות שלישית בעונה של ליגת אלופות. אני מקווה שהקהל ידע להעריך ולהרים טקס ומופע עידוד מבורך עבורו במשחק האחרון של העונה בסמי ולא יבואו באנטי ובגישה של ״ מי שלא רוצה להיות פה לא צריך״ כמו שהם אוהבים לפעמים.

איזה שחקן לא סיים בטוב בשנתיים-שלוש האחרונות?

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

איזה שחקן לא סיים בטוב בשנתיים-שלוש האחרונות?
סתם מדברים שטויות.

כולם כולל בכר סיימו פה בטוב, גם נטע, גם פלאניץ' ולא יודע מי עוד.

נטע ממש לא סיים בצורה אידיאלית. המון אוהדים כעסו עליו על התזמון של העזיבה וגם עזב עם הפסד מוחץ לצהבת.

פלאניץ סיים סבבה.

קטן לא סיים בטוב (הופרש), בניון לא סיים בטוב וכו׳

Shocking4U אמר:
נטע ממש לא סיים בצורה אידיאלית. המון אוהדים כעסו עליו על התזמון של העזיבה וגם עזב עם הפסד מוחץ לצהבת.

פלאניץ סיים סבבה.

פלאניץ' סיים לפנתיאון, יותר טוב מזה אוהד לא יכול לבקש.

נטע סיים בצורה טובה מאוד, רק בפייסבוק אנשים מסוגלים לבוא בביקורת על זה.

Shocking4U אמר:

פלאניץ סיים סבבה.

ללכת לימים של קטן ובניון מוכיח את מה שאני אומר. ואגב קטן קיבל טונות אהבה מהקהל וגם פרידה מרגשת עונה או שתיים אחרי.
אם כבר אתה הולך לשם, אז באותן תקופות היו לנו פרידות מרגשות מדוידוביץ', בוקולי, דקל וכו.
אבל גם בשנים האחרונות, שחקנים שעוזבים את הקבוצה עוזבים בטוב. כולל כאלה שמשחררים אותם (דוגמת אלפונס). פלאניץ' קיבל אהבה מטורפת, וגם לנטע שרו תישאר מיציע שלם לפחות ב3 משחקים שונים (ותסלח לי אם אני לא מתרגש מכמה נושאים בפורום או בפייסבוק).

מקווה שאתם צודקים ואני טועה וכולם כולל כולם ידעו להתעלות ברגע האמת ולתת פה פינאלה ראוי

המשחק הזה הוכיח סופית שזה טוב שהוא עוזב.
לא ברור מה עובר עליו עם החילופים

Shocking4U אמר:
הולך לסיים עם סיומת יותר גרועה מהקיזוז

דוד דיי.
חלאס אחי בלי פאניקה.
נשארו רק עוד 3 משחקים (2 משחקי בית מתוכם) ויש לנו פער של 4.
ב״ש ממש לא הולכים לנצח עכשיו את כל המשחקים.
הם לא טובים.
בואו נראה מי יורחק ואז נהיה חכמים יותר.

ניהול משחק שערורייה היום.
הקרדיט לחזיזה גובל ברשלנות. לדעתי לא צריך לפתוח בהרכב עד זוף העונה

ניהול משחק מחפיר.
ובא כרגיל עם החילופים מהבית

חזרה
למעלה