חייבים לנצח את ה2 משחקים האחרונים ואז להרשות לעצמנו כל תוצאה שלא תהיה נגד הצהבת ועדיין להיות תלויים בעצמנו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:ניהול משחק זוועתי.
הוא איבד את זה ולא מהיום.
הרבה מאמנים פה בליגה עשו לו בית ספר.
טוב שהוא עוזב.
hezildo אמר:זה נכון שאנחנו עם DNA התקפי, אבל צריך איזון במערך. יש קבוצות שאי אפשר לשחק נגדן ככה.
Jerry אמר:חושש מאוד מהעתיד בלי בכר אבל האמת שאני שמח שהוא יעזוב כמנצח ולעד נזכור אותו כאלוף שהשיג כל פסגה אפשרית בכדורגל הישראלי
Shocking4U אמר:לי זה נראה שמאז שנטע עזב הוא איבד לחלוטין את האמון ביכולת שלנו לשלוט ולנצח משחקים דרך האמצע ובוחר להמר לחלוטין על הכישרון האישי של השחקנים בהתקפה. הוא אפילו אמר בראיון אחרי המשחק שהוא ידע שאם נקבל אחד אז נוכל לתת שלוש שזה אמירה יפה אבל זה לא עובד ככה בכל משחק וגם צריך להגיד שזה לא הצדיק את עצמו מבחינת כמות כיבוש שערים כי ביחס לכמה שהקבוצה שיחקה התקפי עדיין כבשנו באופן משמעותי פחות שערים (13 פחות כרגע) וספגנו כבר כרגע חמישה יותר.
גם רואים את זה בעובדה שהוא לא סומך על נאור שהביאו לו בינואר, שלא נדבר על זערורה או זרגרי ונראה שהוא גם חושב שעלי מוחמד נמצא בירידה ושם את כל המשקל שלו על פאני שיחזיק את האמצע וצריך להגיד שלאחרונה הוא עושה את זה באופן יחסי טוב. הוא אפילו הגדיל ובמשחק כמו נגד ב״ש למשל ששניהם פתחו עדיין המשיך עם פאני כ6 ועלי כ8.
כל מאמן שלא יבוא לפה בעונה הבאה יצטרך לדעתי קשר אחורי זר משמעותי. אני מוכן גם להקריב עבור זה בלם כמו דילן כי לדעתי כל עוד האמצע שלנו ימשיך להיות מחורר ושחקנים של היריבות יבואו אלינו בגלים גלים עם הפנים מול השער אז אף בלם טוב ככל שיהיה לא יעזור.