• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מלך מלכי המלכים ברק בכר הגדול. הבן אדם הכי גדול שידעה היהדות מאז משה רבנו. קדוש, קדוש, קדוש.

תודה על הכל
מבין את הסיבה שאתה הולך
גם לא כועס
וגם מסכים שיש צורך בזה גם מהצד שלנו לרענן

בהצלחה
ונקווה שעוד נתראה
בכר יא מלך

אני שרוף שרוף עליו באמא שלי גם אם הוא ידקור אותי בבטן אני יחייך

כפרה עליך ביום שתלך רשמית אני אזיל דמעה
https://twitter.com/shakedadani/status/1658195691682816000?t=AYX-Qu8u7FZPTZW8P69oiA&s=19

Apoc אמר:
תודה על הכל
מבין את הסיבה שאתה הולך
גם לא כועס
וגם מסכים שיש צורך בזה גם מהצד שלנו לרענן

בהצלחה
ונקווה שעוד נתראה
בכר יא מלך
בול

כל כך אוהב אותו, מאמן שמצאתי היגיון ב99% מההחלטות שלו ואני כל כך שמח ואוהב אותו וגם שמח בשבילו. שרק יצליח

איזה בן אדם קלאס. מנסים להוציא ממנו גם עכשיו שהכל גמור שהוא עוזב והוא לא רוצה לגנוב את ההצגה. מלך מלך מלך וגם ירוק בדם 💚

מי שמקשיב לראיון שלו בוואן מבין שהוא לא נמצא בכלל באותו מקצוע עם אנשים כמו רב״ש או סילבס. זה איש מקצוע בפלנטה אחרת שלא קשור בכלל למאמן הישראלי הטיפוסי. אשרינו שזכינו שברק בכר אימן אותנו. מקווה שזה שלום אבל לא להתראות.

יש בו מן כנות ואמינות שמאוד גורמת לך להעריך אותו. גם אם הוא יעלה בהרכב מוזר או במערך הזייה אפשר לסמוך עליו ב100% שהוא יודע מה הוא עושה, ואם לא הלך לו הוא לוקח אחריות וגם יסביר לך מה הטעויות האלה וידע לתקן אותם
יהיה קשה עד בלתי אפשרי למצוא מאמן כמוהו

כמו שאמרו יכתב באותיות זהב של המועדון,ווינר אמיתי ירוק אמיתי,החזיר לנו את הזהות ואת הווינריות,חדוות המשחק החיבור לשחקנים הכדורגל ההתקפי
גם כשעשה טעויות(והוא עשה) ידע תמיד לעמוד כמו גבר ולקחת אחריות,תמיד משדר ביטחון ורוגע. אני אתגעגע לכל שניה ולכל ראיון ולכל משחק איתו
אחלה ברק שבעולם שרק יצליח ושיחזור אלינו בעתיד👑

הבן אדם הכי גבר שדרך במועדון בפער גדול.

עלה על כל הציפיות ++++ ונתן לנו את כל מה שרצינו - 3 אליפות, ליגת אלופות, כדורגל התקפי ועוד ועוד.

וכן, הכל בקלאס, בלי פוזה וגניבות דעת מוגזמות, אלוף מול התקשורת, אלוף מול ההנהלה, מלך מלך מלך.

ומעל הכל, הוא אוהד שגדל ביציע ג' וזה רק עושה אותו לעוד יותר מלך

עזיבה שמגיעה בטיימינג טוב מבחינתו ומבחינתנו.
ייתן למועדון את ההזדמנות לריענון הנדרש, ולבכר את קפיצת המדרגה לאירופה שחיפש כבר שנים.

תודה על כל מה שנתת! ומקווה שלא תחזור לישראל ב20 השנים הקרובות מרוב הצלחות.
יאללה שיגיע לדורטמונד בסוף.

Judokan אמר:
עזיבה שמגיעה בטיימינג טוב מבחינתו ומבחינתנו.
ייתן למועדון את ההזדמנות לריענון הנדרש, ולבכר את קפיצת המדרגה לאירופה שחיפש כבר שנים.

תודה על כל מה שנתת! ומקווה שלא תחזור לישראל ב20 השנים הקרובות מרוב הצלחות.
יאללה שיגיע לדורטמונד בסוף.

חזרה
למעלה