• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
NOSFERATU ZODD אמר:
אני באמת לא יודע מה הוא יעשה במרכז שדה.
עלי זה לא שחקן שאפשר לבנות עליו כשחקן מרכזי לאורך עונה.
ג'אבר מצוין אבל אני לא רואה אותו כקשר אחורי בכלל.

אגב אם הוא מכניס את רפאלוב וקינדה זה חייב להיות במקום סבע או נאוהל.
לא מבין את הויתור על מרכז שדה.

אם נחזור ל3 בלמים זה יהיה כי הוא מודה שאנחנו חלשים בקישור.

צריכים לסחוב עם עלי עד ינואר, אז יגיע נטע לביא לדעתי.
וגם הוא, לא בונה עליו שיחזור ביכולת שעזב.
הוא בקושי משחק ביפן.

צריך להחזיר את ירין לוי בעונה הבאה בלי קשר לנטע. בינואר ממילא העונה תהיה גמורה (למעשה היא כבר גמורה).

מה יש לבנות על נטע? הוא בקושי משחק, כשהיה בנבחרת היה כבד ואיטי.
אם יחזור בינואר על תקן מושיע, יבוא בלי כושר ועד מרץ לפחות לא נראה ממנו כלום ועד אז לא יהיה על מה להלחם.
יותר חשוב שוער ואם סברינה ימשיך להראות אותו דבר אז אצילי.

עם כל זה שבשער יש את כיוף והסגל שלנו לא מדהים, להראות ככה מול ביתר זה כשלון שהוא קודם כל שלו

הוא נכנס למשבר הקבוע שלו במכבי חיפה ובדר''כ הוא ידע לצאת ממנו יפה מאוד, עיקר הבעיה לדעתי שהוא לא מצא עדיין את המנהיגים שלו על הדשא ושחצי קבוצה חדשה והוא צריך לשלב אותם תוך כדי ריצה במקום בהכנה כמו שצריך, אבל ככה זה שבונים קבוצה בספטמבר בזמן מלחמה.

יש לו 5-6 ימים עד המשחק מול חדרה להכין את הקבוצה כמו שצריך ולהחליט לאיזה כיוון הוא רוצה ללכת ולרוץ אתו כמה משחקים, בכל כיוון יש חור ויש בעיה אבל הוא יצטרך לראות איפה הוא מוצא את עצמו.

KevinDurant אמר:
הוא נכנס למשבר הקבוע שלו במכבי חיפה ובדר''כ הוא ידע לצאת ממנו יפה מאוד, עיקר הבעיה לדעתי שהוא לא מצא עדיין את המנהיגים שלו על הדשא ושחצי קבוצה חדשה והוא צריך לשלב אותם תוך כדי ריצה במקום בהכנה כמו שצריך, אבל ככה זה שבונים קבוצה בספטמבר בזמן מלחמה.

יש לו 5-6 ימים עד המשחק מול חדרה להכין את הקבוצה כמו שצריך ולהחליט לאיזה כיוון הוא רוצה ללכת ולרוץ אתו כמה משחקים, בכל כיוון יש חור ויש בעיה אבל הוא יצטרך לראות איפה הוא מוצא את עצמו.
להבדיל מאז, היום אין לו שרי / אצילי/ חזיזה בשיאו / עומק בעמדת החלוץ / שוער יציב

KevinDurant אמר:

נכון, כבר היו לו משברים והוא ידע לצאת מהם. חבל רק שאנחנו לא יכולים לשחק בחיפה, הקהל בסמי מאוד משפיע.

Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:

להבדיל מאז, היום אין לו שרי / אצילי/ חזיזה בשיאו / עומק בעמדת החלוץ / שוער יציב
בוא נראה. לדעתי יש אחלה חומר ויש עם מה לעבוד

הוא הישראלי היחיד שאני סומך עליו שיכול להוציא קבוצה גם מ - 15 הפרש ממקום ראשון ולקחת אליפות... הבעיה שאני לא סומך על זה שמשלם לו את המשכורת

מכבי חיפה כרגע זה דין דוד ודיא סבע. אם הוא לא יצליח למצוא דרך להכניס לעניינים את שאר שחקני ההתקפה הקבוצה הזאת לא תצליח להתרומם.

HaifaWave אמר:
צריך להחזיר את ירין לוי בעונה הבאה בלי קשר לנטע. בינואר ממילא העונה תהיה גמורה (למעשה היא כבר גמורה).

לביתר יש אופצייה אוטומטית עליו אם הוא משחק 30% מהעונה.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=482588

אני חושב שהוא יהיה חייב לחזור ליסודות ולכדורגל שאפיין אותו בתחילת הקריירה ופחות לחפש את הגישה של המופקר שעבדה לו פה בסוף הקדנציה עם ה5-6 שחקני התקפה ופאני כ6 בודד וכו'

מה שעבד לו בסוף הקדנציה עם שחקנים איכותיים, מנהיגים, מחויבים, ששיחקו ביחד כמה שנים והיו מאוד מתואמים ומדויקים והכירו אחד את השני לא יעבוד עכשיו עם שחקנים שלא יודעים איך קוראים למי שמשחק בצד השני של המגרש ושיחקו 3-4 פעמים ביחד.

גם אם בהתחלה זה פחות ישטוף ולא נראה תצוגות כדורגל והצגות, יהיה צריך לפחות בהתחלה לקחת נקודות ולהתחיל לחבר את הקבוצה.

לא סובל את המערך הזה. שישחק את ה 4:3:3 הרגיל שלו וזהו. הוא באמת לא מבין שאם אין קישור לא משנה כמה בלמים ישחקו זה לא יעזור?
למה אני אומר לחבר שלי מדקה 20 שזה לא הגיוני שכל התקפה בית"ר יכולה לשים גול והוא במשך 90 דקות לא רואה את זה.
אין בעיה עם לשחק עם גישה התקפית אבל יש הבדל בין לשחק התקפי מול קבוצה קטנה שמגיעה לסמי ולא עוברת את החצי, לבין משחק חוץ בטדי.

חייב לחזור ליסודות שאיתם בנה את מרבית הקריירה (ואני לא מדבר על השנה האחרונה אצלנו שהוא שיחק עם קשר אחד וכל השאר התקפה).

ועוד משהו שאני כבר לא יודע אם לשייך את זה ישירות אליו או לא, אבל היה ברור שאנחנו הולכים להפסיד בטדי עוד לפני שהתחיל המשחק.
המנטליות של המועדון הזה היא לא להגיע למשחקים כאלה. כשקר, כשאתה משחק חוץ. הם פשוט לא יודעים לנצח משחקים כשלא הכל אופטימלי.
מעצבן שגם אצל בכר זה נשאר ככה.

צריך לומר את האמת, עדיין לא הגיע לקדנציה הזו.
בחירת הרכב הזויה וניהול משחק מזעזע. כבר קרה הרבה יותר מידי פעמים העונה.
מדאיג מאוד אבל כמובן שאני ממשיך לסמוך עליו

קשה לי לשפוט אותו עם כל מה שעבר עליו הקיץ, לקבל קבוצה חדשה לגמרי בסוף אוגוסט, בלי משחקי בית, שצריך לחבר זרים, בלי המנהיגים החזקים שהיו פה בהתחלה.

הוא מנסה למצוא את עצמו ולאלתר ובעיקר לקחת נקודות כרגע.

אני חושב שהחילוף וההוצאה של נהואל היו יחסית מוקדמים וגם השאירו אותנו בלי אופציות כמעט מהספסל, בעיקר בהתחשב בעובדה שמוחמד מסריח את הדשא כבר 3 משחקים

לא משכנע אותי עם המערך של 3 בלמים.
אין לנו שחקנים שמסוגלים לשחק בצורה טובה על כל הקו.
יש לנו יותר מדי חורים במרכז ההגנה- במיוחד כשהוא אונס את המערך כדי לשלב את סק.
אפילו היום בגול השני- במערך של 4 בקו הגנה, מי שהיה לוקח את שולמייסטר זה סק ולא קנדיל הרכרוכי- כשסק בכלל לא היה בפריים.
למרות 4 שערים בחלקים גדולים המשחק היה מסורבל ולא יצרנו לחץ אמיתי- הנענו כדור בצורה סתמית.

חייב לתת את הדעת על משחק ההגנה. לדעתי הכי חכם כרגע יהיה לחזור לקו 4 עם פיינגולד סק שון ואנסימבה. יש יותר מדי שינויים פרסונליים בקו ההגנה וזה כבר יוצר חוסר תיאום. לדעתי לא עלינו עם אותו קו הגנה יותר מפעמיים העונה.

חייב להתשחרר מהשלושה בלמים. לא יקרה כלום אם אחד מבין סק/פדראו ישב קצת על הספסל

זה די ברור גם שחסר לנו בעל בית מאחורה שיניע את הכדור ויעשה סדר במשחק.

חזרה
למעלה