KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:
לכוכב האדום יש מזל שהם חתכו אותו בזמן.
מרגיש שנדפק שם לגמרי והם פשוט קלטו את זה בזמן.
אולי עוד יביא אליפות השנה, אבל זה לא סותר את זה שמדובר במאמן שנדפקה לו הקופסה
7 מ 15 מאז הפגרה, ובשני הנצחונות שהשגנו זה אחרי שהמשחק הסתבך לנו והוא זרק כל מה שאפשר לדשא.
זרים לא פוגעים, הרבה באשמתו, חוסר שיתוף של שחקנים צעירים (חלאילי ודהן) שיכלו דווקא לעזור מאוד, מערכים הזוייםמוחילופים הזויים עוד יותר.
וזה שאין שוער מבחינתי זה עליו.
אני חושב שאתה מקצין, בטח שמדובר ב4 משחקי חוץ ובמשחקים כנראה הכי קשים בליגה.
דהן לא יכל לעזור בכלום, הוא לא ברמה הזאת, אולי חלאיילי וגם זה בקושי.
הכי קל להגיד נדפק הקופסה למאמן שמקבל קבוצה חדשה בספטמבר ושעוזבים שחקני מפתח ומגיעים חדשים על הבאזר וזה עוד לפני שאנחנו מברים על זה שאנחנו במלחמה ובלי בית.
תכף גם תאשים אותו שהקופים מוחים
אני לא מקצין, אתה עושה לו הנחות.
אם זה היה דגו היינו אומרים שזה בגלל שהוא בובה אז לא הגיעו שחקני רכש בזמן (ועזוב אותי מדיבורי מלחמה, כל הליגה הביאה שחקנים ורק מכבי חיפה לא יכולה) אבל אם זה בכר אז זה בסדר?
כולנו ביקרנו את דגו על מערך של 5 בהגנה שהוא בלתי נסבל, ועוד היא עשה את זה עם חלאילע וקורנו שמתאימים לזה, אבל לבכר נעשה הנחה?
דהן לא יכול לעזור בכלום? הוא יכול לעזור בזה שיהיה עוד חלוץ ברחבה שיצור עומס כדי שאולי אשכרה נבקיע, במקום להמשיך באותה גישה של שחקן אחד(!) בתוך הרחבה ועוד בדמותו של דין דוד ולמפות שיקרה משהו.
כדי להבקיע צריך עומס ברחבה, לא סתם לדור פרץ וגנדלמן ודמיהם יש כל כך הרבה שערים.
לנו אין את הקשר שמצטרף, רפאלוב לא מצטרף, נהואל רחוק ובפועל נשארת עם שחקן אחד ברחבה. אז לפחןת בדקום סיום שיהיה עוד שחקן שימשוך אש, לא מצפה מדהן לתת שלושער כל משחק.
אז בגלל שזה משחקי החוץ הכי קשים זה בסדר כאילו להיות עם נקודה מ 9?
דגו ניצח בבלומפילד, אז את התירוצים אפשר לשמור ליום אחר.
וכמובן שההדחה המביכה מאירופה מצטרפת לכל הנאמר.
אנחנו משחקים רע בלי שום דרך ובלי שיטה, כל משחק נראה שונה ומבולגן יותר מהמשחק הקודם, אחרי הפגרה ישנה מערך בגלל הלחץ מהקהל והתקדורת ואז כל החודש הזה היה בזבוז זמן שיכלני לגבש הרכב נורמלי.
לא רואה שום דבר טוב שאפשר לקחת מהחודש האחרון, ולא רואה גם שום שחקן שמשתפר תחת בכר עד כה בצורה יוצאת דופן.
למזלו של בכר, סבע בא חם לעונה אחרת אנחנו עמוק למטה בטבלה.