ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מצד שני אני גם זוכר איך מול הכוכב בחוץ ועוד כמה משחקים הוא ידע לבוא טקטי ומאורגן פה זה פשוט התאבדות התקפית גם שאין סיבה.benrey אמר:הוא תמיד היה כזה....Hulk אמר:צריך לעשות ריסטארט עם עצמו.
תמיד היינו מופקרים אצלו אבל זה כבר קיצוני.
חזר מסרביה נהיה סטאינוביץ
גם ב3-2 הגדול נגד הגרמנים הוא עשה All in ולמרות שכבר השוונו הוא לא הלך אחורה ושיחק עם שלושה חלוצים ( שהר דוניו ודוד ) אצילי שרי וחזיזה
השנה המזל לא איתו וגם כמו שכבר נאמר אין את השחקנים שיובילו את הקבוצה כמו אצילי שרי
למה שיעשה All in נגד הכוכב האדום? הוא בשום שלב לא היה בפיגור במחצית השניה.Hulk אמר:מצד שני אני גם זוכר איך מול הכוכב בחוץ ועוד כמה משחקים הוא ידע לבוא טקטי ומאורגן פה זה פשוט התאבדות התקפית גם שאין סיבה.benrey אמר:הוא תמיד היה כזה....Hulk אמר:צריך לעשות ריסטארט עם עצמו.
תמיד היינו מופקרים אצלו אבל זה כבר קיצוני.
חזר מסרביה נהיה סטאינוביץ
גם ב3-2 הגדול נגד הגרמנים הוא עשה All in ולמרות שכבר השוונו הוא לא הלך אחורה ושיחק עם שלושה חלוצים ( שהר דוניו ודוד ) אצילי שרי וחזיזה
השנה המזל לא איתו וגם כמו שכבר נאמר אין את השחקנים שיובילו את הקבוצה כמו אצילי שרי
שדגו יעשה רבע מהקריירה שבכר עשה ואולי הוא יזכה לחצי מהקרדיט שהוא מקבלPralija אמר:אם דגו היה על הקווים ולא בכר, כבר מזמן היו תולים אותו ודורשים שיפוטר
רק אומר...
KevinDurant אמר:אני לא חושב שהוא איבד את זה כמו שהסגל שיש לו היום פשוט לא טוב כמו הסגלים שהיו לו ב3 שנים האחרונות.
ממאמן ששיחק עם 3 חלוצים נגד מכבי ת''א בבליץ ההוא, היום מדקה 45 היינו בלי חלוץ בהרכב כי פשוט אין.
אני חושב שבכל המשחקים העונה חוץ מביתר בחוץ היינו שקולים ליריבה (ודווקא שם שהיינו פחות טובים הפסדנו מטעויות אישיות) אבל אנחנו פשוט לא איכותיים כמו פעם.
יש בסגל הזה 2 שחקנים שמסוגלים לספק מספרים אמיתיים, היום אחד מהם לא היה בסגל והשני היה פחות טוב וזה בדיוק מה שמכבי חיפה שווה.
המון החמצות, המון טעויות אישיות.
עובדתית לקחנו הכי הרבה נק' בליגה מול הקטנות. אם עשינו 0/12 מול הגדולות וזה הפערים (בית''ר עשו מולנו 6/6 ו3/3 נגד מכבי ת''א, אז עשינו מול שאר הליגה 9 נק' יותר מהם והמספרים האלה מסתדרים נגד כל קבוצה).HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אני לא חושב שהוא איבד את זה כמו שהסגל שיש לו היום פשוט לא טוב כמו הסגלים שהיו לו ב3 שנים האחרונות.
ממאמן ששיחק עם 3 חלוצים נגד מכבי ת''א בבליץ ההוא, היום מדקה 45 היינו בלי חלוץ בהרכב כי פשוט אין.
אני חושב שבכל המשחקים העונה חוץ מביתר בחוץ היינו שקולים ליריבה (ודווקא שם שהיינו פחות טובים הפסדנו מטעויות אישיות) אבל אנחנו פשוט לא איכותיים כמו פעם.
יש בסגל הזה 2 שחקנים שמסוגלים לספק מספרים אמיתיים, היום אחד מהם לא היה בסגל והשני היה פחות טוב וזה בדיוק מה שמכבי חיפה שווה.
גם במשחקים מול הקבוצות הקטנות בליגה אנחנו שקולים ליריבה.
בגלל החולשה של הקבוצה הזו כל משחק הוא כמו הטלת מטבע, למעט מול קבוצה או שתיים בליגה. כשזורקים הכל קדימה, אז במקום שזה יהיה 50 50 הסיכויים משתנים לרעתנו.
אני חושב שזה בדיוק אותו ברק בכר שהיה פה לפני 3 שנים כמו שזה בדיוק אותו ברק בכר "שנכשל" בעונה הרביעית והחמישית בבאר שבע.כובע קש אמר:הוא האשם העיקרי בהפסד אתמול (ולא רק אתמול) ולהגיד שהסגל לא מספיק טוב זה לעשות לו הנחות.
מתחילת העונה הוא לא מגיב למה שמתרחש במגרש, ניהול משחק מחפיר, נותן יותר מידי קרדיט לשחקנים שלא מגיע להם, מעלה מערכים הזויים, משחק עם שחקנים בעמדות שלא מתאימות להם, הכל הפוך.
ועדיין, הוא הבן אדם היחיד במערכת שאני מאמין בו שיכול להוציא את העגלה מהבוץ.
2-3 שחקנים משמעותיים בינואר יכולים לעשות פה פלאים, אבל בכר בעצמו חייב להתאפס ולהבין שהוא עושה הרבה דברים לא נכונים וזה לא מאוחר לשנות ולתקן.
KevinDurant אמר:עובדתית לקחנו הכי הרבה נק' בליגה מול הקטנות. אם עשינו 0/12 מול הגדולות וזה הפערים (בית''ר עשו מולנו 6/6 ו3/3 נגד מכבי ת''א, אז עשינו מול שאר הליגה 9 נק' יותר מהם והמספרים האלה מסתדרים נגד כל קבוצה).HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אני לא חושב שהוא איבד את זה כמו שהסגל שיש לו היום פשוט לא טוב כמו הסגלים שהיו לו ב3 שנים האחרונות.
גם במשחקים מול הקבוצות הקטנות בליגה אנחנו שקולים ליריבה.
בגלל החולשה של הקבוצה הזו כל משחק הוא כמו הטלת מטבע, למעט מול קבוצה או שתיים בליגה. כשזורקים הכל קדימה, אז במקום שזה יהיה 50 50 הסיכויים משתנים לרעתנו.
הבעיה שבמשחק כמו אתמול שהגענו לכמות מצבים מספיק טובה בשביל לתת גול ואתה לא מבקיע אז אתה בסוף סופג.
הסגל הזה לא מסוגל להכריע משחקים, בטח ובטח בלי דין דוד.
אני חושב שזה בדיוק אותו ברק בכר שהיה פה לפני 3 שנים כמו שזה בדיוק אותו ברק בכר "שנכשל" בעונה הרביעית והחמישית בבאר שבע.כובע קש אמר:הוא האשם העיקרי בהפסד אתמול (ולא רק אתמול) ולהגיד שהסגל לא מספיק טוב זה לעשות לו הנחות.
מתחילת העונה הוא לא מגיב למה שמתרחש במגרש, ניהול משחק מחפיר, נותן יותר מידי קרדיט לשחקנים שלא מגיע להם, מעלה מערכים הזויים, משחק עם שחקנים בעמדות שלא מתאימות להם, הכל הפוך.
2-3 שחקנים משמעותיים בינואר יכולים לעשות פה פלאים, אבל בכר בעצמו חייב להתאפס ולהבין שהוא עושה הרבה דברים לא נכונים וזה לא מאוחר לשנות ולתקן.
לבכר יש גישה מסוימת לכדורגל אבל לצערנו כרגע אין את הסגל הזה. זה אותו מאמן שב2-0 נגד מכבי ת''א הכניס את דוניו במקום עלי מוחמד וב2-1 הכניס את בן שהר במקום סטריין.
בתור מי שהיה אתמול באצטדיון, הייתה אווירה מטורפת ומומנטום אדיר אבל שחקנים פשוט לא מספיק טובים (בלי חלוץ(!!!)) שלא מסוגלים להכריע משחקים וככה זה נראה.
היה לך בשנים הקודמות את שרי ואצילי שהיו מגיעים למשחקים גדולים, את חזיזה בשיאו והשנה השחקנים שלך לא מגיעים ולא מכריעים משחקים גדולים
בול.ברק.י אמר:אתמול ראינו קבוצה אמתית של בכר - גם מבחינת הגישה הלוחצת וההתקפית וגם מבחינת העצבים והאימפולסיביות. ההבדל הוא שאם בעבר היו לו לידרים ומאני מייקרים שיהפכו את הגישה למשתלמת, היום אין לנו שחקני הכרעה שיהפכו את הסיכון ההגנתי לניצחון או שחקנים שיווסתו את הקבוצה ויעזרו לה להגיב לאירועים. ככה אנחנו תקועים במעגל שבו אנחנו סופגים או מתקשים לכבוש, הקבוצה מתערערת ומתפרקת והמצב הופך לגרוע יותר, כזה שמביא אותנו לעוד ספיגות.
אני מאמין שעם עבודה מנטלית טובה ופיתוח מנהיגות, לצד חיזוקים נקודתיים, אפשר להתייצב ולהישאר בצמרת. זה לא יקרה אם כל העול המנהיגותי ימשיך ליפול רק על סק, סבע, ליאור וחזיזה וזה לא יקרה אם יוותרו על חלון ינואר (ובראש ובראשונה, על שוער).
בושה וחרפה אם מכבי חיפה עם המומנטום המטורף שהייתה בו הייתה הולכת אחורה ולא עושה הכל כדי להכריע את המשחק.כובע קש אמר:KevinDurant אמר:עובדתית לקחנו הכי הרבה נק' בליגה מול הקטנות. אם עשינו 0/12 מול הגדולות וזה הפערים (בית''ר עשו מולנו 6/6 ו3/3 נגד מכבי ת''א, אז עשינו מול שאר הליגה 9 נק' יותר מהם והמספרים האלה מסתדרים נגד כל קבוצה).HaifaWave אמר:גם במשחקים מול הקבוצות הקטנות בליגה אנחנו שקולים ליריבה.
הבעיה שבמשחק כמו אתמול שהגענו לכמות מצבים מספיק טובה בשביל לתת גול ואתה לא מבקיע אז אתה בסוף סופג.
הסגל הזה לא מסוגל להכריע משחקים, בטח ובטח בלי דין דוד.
לבכר יש גישה מסוימת לכדורגל אבל לצערנו כרגע אין את הסגל הזה. זה אותו מאמן שב2-0 נגד מכבי ת''א הכניס את דוניו במקום עלי מוחמד וב2-1 הכניס את בן שהר במקום סטריין.
בתור מי שהיה אתמול באצטדיון, הייתה אווירה מטורפת ומומנטום אדיר אבל שחקנים פשוט לא מספיק טובים (בלי חלוץ(!!!)) שלא מסוגלים להכריע משחקים וככה זה נראה.
היה לך בשנים הקודמות את שרי ואצילי שהיו מגיעים למשחקים גדולים, את חזיזה בשיאו והשנה השחקנים שלך לא מגיעים ולא מכריעים משחקים גדולים
אי אפשר להשוות בין 2 הסיטואציות.
שם היית בפיגור 2-0 מול קבוצה שלא יודעת לשחק על מתפרצות ולך היו כלים מטורפים בהתקפה, אתמול היית ב1-1 שתיקו זה לא סוף העולם עבורך נגד קבוצה שרצתה בדיוק את מה שנתת לה וגם הענישה אותך.
מאמן צריך להתאים את עצמו לסגל ולא להיפך, עם הכלים שיש לו בכר יכול וצריך להוציא הרבה יותר מהקבוצה.
כי אף מאמן לא בא לשחק כדורגל ולא ניסה כמו שהוא ניסה.Apoc אמר:עד כה העונה הוא הכי משפיל אותנו מכל מאמן שאני זוכר שדרך פה חוץ מאולי גיא לוזון (ובעיקר בגלל ההתנהגות וצורת המשחק)
לא זוכר מאמן שהפסיד בצורה כזאת משפילה בכל מפגש אפשרי נגד קבוצה גדולה בארץ וגם הודח מאירופה בצורה מביכה והכל באותה עונה
KevinDurant אמר:כי אף מאמן לא בא לשחק כדורגל ולא ניסה כמו שהוא ניסה.Apoc אמר:עד כה העונה הוא הכי משפיל אותנו מכל מאמן שאני זוכר שדרך פה חוץ מאולי גיא לוזון (ובעיקר בגלל ההתנהגות וצורת המשחק)
לא זוכר מאמן שהפסיד בצורה כזאת משפילה בכל מפגש אפשרי נגד קבוצה גדולה בארץ וגם הודח מאירופה בצורה מביכה והכל באותה עונה
הכי קל לשבת מאחורה ב3 קווים ולעשות רוני לוי, זה לא מכבי חיפה.
בסוף יש בעיה באיכות. אז אולי הגישה הזאת הייתה מביאה עוד 3-4 נק' מול הגדולות אבל היית מפסיד 6 נק' מול הקטנות, אז מה הרווחנו בזה?
אם מכבי חיפה לא תבוא ליזום ולשחק פתוח בבית שלה אפשר לסגור את האור