• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני מקווה שהוא מבין שהוא חייב פה קשר באמצע נורמלי וחרמש זה לא מספיק.
בנוסף הוא חייב להסביר למחליפים להיות אחראיים ולשמור על עמדות מוצא.
לא מבין את השכונה בסוף כל משחק.

לי הכי מפריע שנעלמו כל העקרונות שהתרגלנו אליהם
למה לעזאזל אנחנו משחקים כל-כך לאט עם הנעת כדור שבלונית בין הבלמים?
את זה גם דגו ידע לעשות
ולמה הכושר ל השחקנים כזה חלש בהשוואה לתקופה הקודמת ?

איבד את הקבוצה והאמון בו מזמן.
כבר תקופה הוא לא מסוגל להשפיע, הקבוצה לא בשליטה שלו. החילופים שלו רק גורעים ובד"כ אנחנו גם לא מופיעים למחצית השנייה.

אם השם שלו לא היה ברק בכר הוא כבר היה בבית.

Apoc אמר:
לא הצליח להשפיע לטובה בשום חילוף שעשה
איזה חילוף של מכבי חיפה בדרך כלל משפיע לטובה? היחיד שאי פעם הבקיע מהספסל לדעתי זה רפאלוב.

הוא הכניס את ג׳אבר שיהיה על כל קו ימין במקום להכניס אותו לעמדה הטבעית שלו.
הוא פשוט לא נורמלי הבכר הזה.
טוב שלא הכניס אותו לשער במקום כיוף.

באמת שאחרי היום עוד יותר לא ברור לי למה התעקש על חלוץ זר.
אפשר לשחק בלי חלוץ אי אפשר לשחק בלי קישור.
לא מגיעים למצבים ולא מניעים את הכדור, אי אפשר להמשיך ככה.

NOSFERATU ZODD אמר:
אפשר לשחק בלי חלוץ?
איזו קבוצה בעולם משחקת בלי חלוץ?

ואגב יש קישור פשוט עלי מוחמד מורחק וג׳אבר הוחלט היום שהוא משחק בכנף אבל בשורה התחתונה יש את עלי, ג׳אבר, חרמש, אזולאי, קינדה על 2-3 עמדות
אתה יכול להגיד שהרמה לא מספיק גבוהה ואני יכול אולי להסכים ( למרות שכשעלי וג׳אבר בשיא הם מעל הליגה ) - אבל אי אפשר להגיד שאין קישור

לגבי חלוץ - פשוט אין חלוץ! אם דין דוד עוזב והברזילאי לא היה חותם, היינו עם חלוץ נוער שהוא במקרה הטוב ברמה של ליגה לאומית.

benrey אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אפשר לשחק בלי חלוץ?
איזו קבוצה בעולם משחקת בלי חלוץ?

ואגב יש קישור פשוט עלי מוחמד מורחק וג׳אבר הוחלט היום שהוא משחק בכנף אבל בשורה התחתונה יש את עלי, ג׳אבר, חרמש, אזולאי, קינדה על 2-3 עמדות
אתה יכול להגיד שהרמה לא מספיק גבוהה ואני יכול אולי להסכים ( למרות שכשעלי וג׳אבר בשיא הם מעל הליגה ) - אבל אי אפשר להגיד שאין קישור

לגבי חלוץ - פשוט אין חלוץ! אם דין דוד עוזב והברזילאי לא היה חותם, היינו עם חלוץ נוער שהוא במקרה הטוב ברמה של ליגה לאומית.

עלי וג'אבר בשיא הם מעל הליגה זאת סיסמא שלא תופסת כבר.
אולי בעבר זה היה נכון אבל העונה במכבי זה לא.
דין דוד בינתיים פה ומבחינתי גם סבע יכול לשחק חלוץ בשלבים מסוימים.

כרגע אני לא רואה קישור וראינו השנה מול כל הקבוצות הגדולות שאין קישור.
עם כל הכבוד לכל מי שיש לנו , אנחנו רכים כמו מרגרינה.

הוא צריך להתפטר, לא בגלל היכולת אלא בגלל שהוא לא מקבל שום גיבוי מההנהל והמערכת לעשות את השינויים שהוא רוצה.

The real Tsepo אמר:
תצוגת אימון מבישה ולא משנה מי הסגל ואיזה חורים יש.
בוא, עלית לשחק בדיר חזירים (בכר אמר גם בראיון שהייתה הוראה לא להניע כדור), החזירו את שוראנוב לשחק כי אין חלוצים וזה אחרי שעומר דהן עשה 90 דק'

אם היינו אומרים ב1.6 שההרכב שיעלה בינואר זה קנדיל, סייף, חרמש, קינדה, סברינה, דהן ותסיים את המשחק עם שוראנוב, אלימלך, דהן וחלאיילי היית הולך להסתכלות

KevinDurant אמר:
The real Tsepo אמר:
בוא, עלית לשחק בדיר חזירים (בכר אמר גם בראיון שהייתה הוראה לא להניע כדור), החזירו את שוראנוב לשחק כי אין חלוצים וזה אחרי שעומר דהן עשה 90 דק'

אם היינו אומרים ב1.6 שההרכב שיעלה בינואר זה קנדיל, סייף, חרמש, קינדה, סברינה, דהן ותסיים את המשחק עם שוראנוב, אלימלך, דהן וחלאיילי היית הולך להסתכלות
זה לא מעניין, זה לא מצדיק את אפס החשק ואפס הלחץ שראינו היום. זה לא מקובל גם בחומר השחקנים הנוכחי.

The real Tsepo אמר:
KevinDurant אמר:
The real Tsepo אמר:

זה לא מעניין, זה לא מצדיק את אפס החשק ואפס הלחץ שראינו היום. זה לא מקובל גם בחומר השחקנים הנוכחי.
נכון, אני כתבתי במקום אחר שהיה משחק הזוי. אני חושב שכן היה ניסיון ללחוץ אבל גם סכנין העיפו כדורים כל המשחק ולא באמת היה מה ללחוץ והיה קשה לנהל שם משחק מאחורה. לא מפתיע אותי עכשיו אחרי שראיתי את המשחק שבית''ר הסתבכה מול קבוצה מליגה א' ובלאומית על הדשא הזה

איבד את זה לגמרי.
איתי מרדכי יכול כבר להתחיל לבדוק תלבושות למשחקים.

חזרה
למעלה