ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
hezildo אמר:הוא נוראי העונה.
מצד אחד יש לו נסיבות מקלות כי הסגל חלש השנה, מצד שני
עדיין אפשר להוציא יותר ויש דברים שהוא עשה שהם פשוט הזויים.
אני עדיין מאמין בו וסומך עליו שיוכל לתקן בעונה הבאה
(במידה ויהיה סגל טוב).
greenguy אמר:מה הוא אשם שלשחקנים רועד הביצים והם לא עומדים בלחץ?
אני עדיין חושב שעם כמה שהוא הזיה ובאמת לא חזר מסרביה, הוא כרגע עדיף על כל מאמן אחר.
מקווה שיתנו לו כלים ושיתחיל להתעורר על החיים שלו
greenguy אמר:את מי תביא שרון מימר? כי זה מה שתקבל
lemmacantor אמר:greenguy אמר:את מי תביא שרון מימר? כי זה מה שתקבל
אני בעד מאמן זר. צוות זר. עבודה באנגלית. ולסגל הנוכחי מימר מתאים יותר. כן.
הסגל הנוכחי לא טוב ואסור שישאר.lemmacantor אמר:greenguy אמר:את מי תביא שרון מימר? כי זה מה שתקבל
Shocking4U אמר:הסגל הנוכחי לא טוב ואסור שישאר.lemmacantor אמר:greenguy אמר:את מי תביא שרון מימר? כי זה מה שתקבל
לגבי מאמן זר אתה יודע מכולם יודע ששחר לא מסוגל לעבוד עם זרים
greenguy אמר:מתי הבאנו מאמן זר וצוות זר טוב? כולם נכשלו כישלון מפואר. אני באמת לא חושב שתחת שחר אפשר להצליח. זאת הנהלה שפוגעת במכוון בקבוצה אין פה רצון להצליח. גם אם יביאו זר זה יהיה אסון
אני לא מסכים אתך בנוגע ל"לא רוצה לאמן", שלא הולך אז דברים נראים פחות טוב וגם שפת הגוף פחות טוב, זה קורה בכל מקום. גם פפ לא רוצה לאמן השנה בסיטי?lemmacantor אמר:greenguy אמר:מתי הבאנו מאמן זר וצוות זר טוב? כולם נכשלו כישלון מפואר. אני באמת לא חושב שתחת שחר אפשר להצליח. זאת הנהלה שפוגעת במכוון בקבוצה אין פה רצון להצליח. גם אם יביאו זר זה יהיה אסון
אוהרין היה מאמן טוב ששחר חירבן. צריך להכין את הקרקע לכך. צריך גם מנהל מקצועי חדש בשביל זה.
אם המועדון ימשיך במיינדסט שזרים לא יצליחו פה וגרוע מזה ההנהלה תעשה דברים במכוון להוכיח את זה, אז נכשל.
זה לא פיזיקה גרעינית להצליח עם צוות זר. המון קבוצות בעולם עובדות עם זרים וחלקן שכחו מתי עבדו עם מקומיים. הכדורגל גלובלי.
לא נתפס שבמאה ה - 21 מפחדים מזרים.
אני חושב שהפוטנציאל והתקרה של בכר מצדיקה עונה נוספת תחת תנאים מקצועיים שונים לחלוטין.lemmacantor אמר:פפ משחק בליגה תחרותית וקשה בהרבה. הביאו את בכר לכסות את התחת. שוב לצערי דומה מדי לב"ש. בכר מאמן מצוין, עם חסרונות כמו כולם. הוא לא מצליח להמציא את עצמו באותו מקום ולדעתי לא מגלה בכלל מוטיבציה לעשות. הוא מביא את השושלת וזהו. הוא משחק רק באופן מסוים וזהו. את שלו הוא עשה. למה להתאמץ אחר כך?
לדעתי גם יגמר כמו בב"ש, השאלה אם שנה וחצי לתוך הנסיגה או מוקדם יותר.
KevinDurant אמר:אני חושב שהפוטנציאל והתקרה של בכר מצדיקה עונה נוספת תחת תנאים מקצועיים שונים לחלוטין.lemmacantor אמר:פפ משחק בליגה תחרותית וקשה בהרבה. הביאו את בכר לכסות את התחת. שוב לצערי דומה מדי לב"ש. בכר מאמן מצוין, עם חסרונות כמו כולם. הוא לא מצליח להמציא את עצמו באותו מקום ולדעתי לא מגלה בכלל מוטיבציה לעשות. הוא מביא את השושלת וזהו. הוא משחק רק באופן מסוים וזהו. את שלו הוא עשה. למה להתאמץ אחר כך?
כמו שכתבתי, אם אני הייתי הבעלים של מכבי חיפה הייתי מנהל אתו שיחה כנה ומוודא שהוא מבין את הבעיות ורוצה לשמוע את הצד שלו ללמה הדברים לא הצליחו (בטח שמבפנים גם הייתי יודע מה היה קורה באמת).lemmacantor אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שהפוטנציאל והתקרה של בכר מצדיקה עונה נוספת תחת תנאים מקצועיים שונים לחלוטין.lemmacantor אמר:פפ משחק בליגה תחרותית וקשה בהרבה. הביאו את בכר לכסות את התחת. שוב לצערי דומה מדי לב"ש. בכר מאמן מצוין, עם חסרונות כמו כולם. הוא לא מצליח להמציא את עצמו באותו מקום ולדעתי לא מגלה בכלל מוטיבציה לעשות. הוא מביא את השושלת וזהו. הוא משחק רק באופן מסוים וזהו. את שלו הוא עשה. למה להתאמץ אחר כך?
זה לא רלוונטי. אולי זה יותר קשור לפסיכולוגיה שלו. אני לא יודע. אני רק אוהד כדורגל. אם הוא רוצה להעלות את התקרה באופן כללי, הייתי ממליץ לו לגוון את השיטות שלו. את הסגנון שלו. בטח אם הוא רוצה להצליח גם בחו"ל ושם הוא לאו דווקא יקבל קבוצה דומיננטית בליגה.