• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נראה שהזמן בבית עשה לו טוב, קיבלנו גרסה משודרגת שלו שיודע לשחק פחות מופקר הגנתית ולשלב צעירים

הפתיע אותי מאוד. אולי זה השילוב עם גיא צרפתי, אולי זה הכאפה המטורפת שהוא קיבל בקדנציה הקודמת לאורך כל העונה עם ההשפלה בדרבי והפיטורים.

רואים קבוצה מאומנת, שמשחקת כדורגל, שהרבה פחות מופקרת ועושה דברים יפים עם הכלים המוגבלים שלה.

Hulk אמר:
נראה שהזמן בבית עשה לו טוב, קיבלנו גרסה משודרגת שלו שיודע לשחק פחות מופקר הגנתית ולשלב צעירים

שילוב הצעירים די נכפה עליו.
צריך לראות אם זו מגמה שתימשך גם כשיהיו לו כלים טובים יותר

הדבר הכי משמעותי בהבדלים בין שנה שעברה לשנה הנוכחית הוא בהבנה של ברק מה הכלים שיש לו.

בשנה שעברה ברק התנהל כאילו שרי, אבו פאני, נטע, אצילי, פיירו, רוקאביצה, קורנו, סונדגרן, ג'וש עדין כאן.

הוא שיחק במערכים, בציוותים, ועם תוכניות משחק שמבוססות על דברים שעבדו כשהשחקנים שהזכרתי מקודם היו בקבוצה. בפועל, הסגל היה שונה. וזה מחייב בניית תוכנית שונה. וזה לא קרה. ואם נפשט את זה, בשנה שעברה ברק ניסה להלביש חליפה יוקרתית על ילד קטן. זה פשוט לא נראה טוב.

העונה ברק הגיע, ולמד. הבין מה יש לו ביד. הבין את הסגל. היתרונות. החסרונות. ולפי זה מנסה לשחק עם הכלים שיש, ולא תמיד זה מכבי חיפה היפה, אבל זה לגמרי מכבי חיפה הנכונה.

וזה לא פשוט בכלל לעשות את זה. וזו גדולה של מאמן.

לא מבין על מה התלהבות ואיזה משחק מיוחד ניצחנו אצלו? להזכירכם בעונה רעה אשתקד היינו יותר גבוה.
בכר זה ניסיון של העסקנים להתלות במשהו מהעבר. לסחוט עוד את הלימון. אינני רואה שום אופק מיוחד.

lemmacantor אמר:
לא מבין על מה התלהבות ואיזה משחק מיוחד ניצחנו אצלו? להזכירכם בעונה רעה אשתקד היינו יותר גבוה.
בכר זה ניסיון של העסקנים להתלות במשהו מהעבר. לסחוט עוד את הלימון. אינני רואה שום אופק מיוחד.
מה הקשר שבעונה שעברה היינו יותר גבוה? מאז שהוא הגיע הוא מקום שלישי בליגה עם אותם נק' כמו ב''ש.

מזכיר לי סיפורי האולה גונאר סולשיאר לקח יותר נקודות מקלופ באיקס משחקים ראשונים.
אתה מבין שאתה רק מחזק את דברי על פינישד ופינישד?

lemmacantor אמר:
מזכיר לי סיפורי האולה גונאר סולשיאר לקח יותר נקודות מקלופ באיקס משחקים ראשונים.
אתה מבין שאתה רק מחזק את דברי על פינישד ופינישד?
מה הקשר לפינישד? אתה הבאת טיעון לא נכון, הוכחתי לך שהוא לא נכון ואז אתה תוקף אותי על הטיעון?

רואים קבוצה הרבה יותר מסודרת, מאומנת ואני לא ציפיתי לזה.

זה שבכר עושה עבודה טובה עד כה לא סותר את זה שהניהול פה מזעזע וצריך להחליף בעלות.

lemmacantor אמר:

מה הקשר לעונה שעברה שבה היה לנו סגל יותר טוב בהתקפה לעומת העונה?

בכר עשה שיפור עצום בצורת המשחק שלנו עם הסגל הנכה הזה, אנחנו מגיעים למצבים
ולא כובשים רק בנייחים, איך אפשר להגיד שזה אותו דבר כמו אצל פלורס??

רק מכבי אמר:
הדבר הכי משמעותי בהבדלים בין שנה שעברה לשנה הנוכחית הוא בהבנה של ברק מה הכלים שיש לו.

בשנה שעברה ברק התנהל כאילו שרי, אבו פאני, נטע, אצילי, פיירו, רוקאביצה, קורנו, סונדגרן, ג'וש עדין כאן.

הוא שיחק במערכים, בציוותים, ועם תוכניות משחק שמבוססות על דברים שעבדו כשהשחקנים שהזכרתי מקודם היו בקבוצה. בפועל, הסגל היה שונה. וזה מחייב בניית תוכנית שונה. וזה לא קרה. ואם נפשט את זה, בשנה שעברה ברק ניסה להלביש חליפה יוקרתית על ילד קטן. זה פשוט לא נראה טוב.

העונה ברק הגיע, ולמד. הבין מה יש לו ביד. הבין את הסגל. היתרונות. החסרונות. ולפי זה מנסה לשחק עם הכלים שיש, ולא תמיד זה מכבי חיפה היפה, אבל זה לגמרי מכבי חיפה הנכונה.

וזה לא פשוט בכלל לעשות את זה. וזו גדולה של מאמן.

מעניין, זו דעתך האישית בלבד או שזה מתבסס על דברים שאתה שומע מתוך המועדון?
אני תוהה למה בעונה קודמת הוא לא הבין איזה כלים יש לו, בזמן שכל אחד שקצת מבין בכדורגל וראה את המשחקים שלנו ידע לציין את כל המגרעות של הסגל.

hezildo אמר:
lemmacantor אמר:

אה, אז המדד הוא מאמן שניצלים שהביא ורק בשביל לצחוק על הקטע? אתה רוצה שאני אשווה עם סטנדרט של חדרה? יש לי סטנדרט גבוה. שורה תחתונה לא רואה הישגים. ושורה תחתונה נכשלנו בשנתיים האלה.

lemmacantor אמר:
hezildo אמר:
lemmacantor אמר:

אה, אז המדד הוא מאמן שניצלים שהביא ורק בשביל לצחוק על הקטע? אתה רוצה שאני אשווה עם סטנדרט של חדרה? יש לי סטנדרט גבוה. שורה תחתונה לא רואה הישגים. ושורה תחתונה נכשלנו בשנתיים האלה.

יש לך סגל ברמה של חדרה, לאיזה הישגים אתה מצפה?

lemmacantor אמר:
אני מצפה רק לבעלים חדשים. בטח לא להיאחזות בעבר.

בעלים חדשים לא קשור לבכר והשיפור שהוא הביא לקבוצה.
אל תסטה מהנושא, תתמקד בבכר ותן לו קרדיט על
העבודה שהוא עושה.

אני לא רואה הצלחה. זוכר המון איבודי נקודות ברגע אחרון.

lemmacantor אמר:
אני לא רואה הצלחה. זוכר המון איבודי נקודות ברגע אחרון.

אז היו כמה משחקים שעשינו במכנסיים.
זה מספיק בשביל לקבוע עכשיו שבכר נכשל?
שכחת באיזה מצב היינו כשבכר הגיע ואיזה סגל חלש
יש כאן בהתקפה?
לאיזה הצלחה אתה מצפה בדיוק???

חזרה
למעלה