ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
hezildo אמר:lemmacantor אמר:בדיחה טובה. עם מאמן סביר שלא יאבד בסיסטמטיות נקודות בדקות אחרונות, אנחנו לא רחוקים מב"ש היום.
רק מזכיר שבנאדו עם רכש של דניאל הייבר בלבד בינואר, רץ ממקום לפני אחרון או 12 למקום שני. לא צריך מאמן גאון מדי.
וקיץ 2012 היה אחד הגרועים.
לבנאדו היה סגל יותר טוב ומאוזן. בנאדו גם לא הצליח יותר, היתה לו עונה אחת מוצלחת וזהו.
KevinDurant אמר:אני לא מצפה ממאמן שיתפטר כי זה הכנסה וכו' ואין לו שום הבטחה למשהו אחר אבל אני חושב שכל הפציעות האחרונות והחוזק של הליגה די סוגרת את האפשרות שלו להמשיך פה בעונה הבאה.
קשה לי להאמין שהוא יזכה בגביע, קשה לי להאמין שנסיים מעל מקום חמישי ועם כל ההיעדרויות והפציעות (וזה בטח הולך להידרדר), הפלייאוף העונה הולך להזכיר מאוד את הפלייאוף בעונה שעברה ואחרי התבזות/שתיים הוא יסיים שוב בבית.
lemmacantor אמר:אולי כן ואולי לא. צריכים את בכר בשביל להתחבא מאחורי הנוסטלגיה. זה משהו שהתוקף שלו לדעתי יפוג עד סוף העונה.
בכר של השושלת היה מקבל ברוניניו. תסיקו מזה מה שאתם רוצים.
ברק.י אמר:lemmacantor אמר:אולי כן ואולי לא. צריכים את בכר בשביל להתחבא מאחורי הנוסטלגיה. זה משהו שהתוקף שלו לדעתי יפוג עד סוף העונה.
מסכים שהם מתחבאים מאחוריו וזה שלעצמו לא יחזיק לאורך זמן, וזה נכון לכל החלטה שהם לוקחים ומרכיב משמעותי ממנה הוא תדמיתי ולא מקצועי.
לגבי ברוניניו, בכר קיבל מה שרצה אחרי שצבר קרדיט. בעונה הראשונה שלו רק פלאניץ׳ ואצילי היו שחקני רכש בפרופיל גבוה. אנחנו נוטים לשכוח, אבל בספסל שלו היו שחקנים כמו אבו אלשיך, נחמני ומוזי והזר שהוא קיבל לקישור האחורי היה חוסה.
בלי קשר למעמדו של ברק, מי שאמור להביא לו שחקנים התחלף וגם אם לברק יש כוח למשוך את המועדון להשקיע, אין יכול לנצל את זה ולסגור פה שחקנים. בקדנציה השנייה זה בלט עם השקעה כלכלית בסברינה ונהואל, אבל רק אחרי שהצליחו להסתבך חלון שלם עם רכישת שחקני כנף.
lemmacantor אמר:ברק.י אמר:lemmacantor אמר:אולי כן ואולי לא. צריכים את בכר בשביל להתחבא מאחורי הנוסטלגיה. זה משהו שהתוקף שלו לדעתי יפוג עד סוף העונה.
מסכים שהם מתחבאים מאחוריו וזה שלעצמו לא יחזיק לאורך זמן, וזה נכון לכל החלטה שהם לוקחים ומרכיב משמעותי ממנה הוא תדמיתי ולא מקצועי.
לגבי ברוניניו, בכר קיבל מה שרצה אחרי שצבר קרדיט. בעונה הראשונה שלו רק פלאניץ׳ ואצילי היו שחקני רכש בפרופיל גבוה. אנחנו נוטים לשכוח, אבל בספסל שלו היו שחקנים כמו אבו אלשיך, נחמני ומוזי והזר שהוא קיבל לקישור האחורי היה חוסה.
בלי קשר למעמדו של ברק, מי שאמור להביא לו שחקנים התחלף וגם אם לברק יש כוח למשוך את המועדון להשקיע, אין יכול לנצל את זה ולסגור פה שחקנים. בקדנציה השנייה זה בלט עם השקעה כלכלית בסברינה ונהואל, אבל רק אחרי שהצליחו להסתבך חלון שלם עם רכישת שחקני כנף.
חוסה התאים לצרכים טקטיים של בכר. הוא היה שמח מרכש כזה. זה משהו סטייל מילנר וקלופ (מילנר בא מספר חודשים קודם). בעניין הספסל, בגדול היו עוד שאריות של התקופה השחורה(או השקעה כושלת בפוטנציאל כמו אלשייך) אבל באותה עונה גם לא הייתה עונה אירופית משמעותית.
KevinDurant אמר:אני לא מתחבר לדיוני ה"אם יעשה אירופה הוא ימשיך ואם לא אז לא"
גביע זה משחק נתון שיכול ללכת לכאן או לכאן בכל תרחיש והליגה השנה יותר איכותית מבדר''כ ויש מתחרות על מקומות 1-4 (בטח שהוא התחיל עם פער מקבוצות אחרות)
או שרוצים ומחזיקים ממנו ושימשיכו אתו, או שיביאו מאמן אחר.
אני יודע שאתה חושב שהוא גמור וזו זכותך (גם אם אני פחות מסכים) אבל צריך להגיד ביושר שהוא עשה שינוי חיובי לעונה הזו.lemmacantor אמר:KevinDurant אמר:אני לא מתחבר לדיוני ה"אם יעשה אירופה הוא ימשיך ואם לא אז לא"
גביע זה משחק נתון שיכול ללכת לכאן או לכאן בכל תרחיש והליגה השנה יותר איכותית מבדר''כ ויש מתחרות על מקומות 1-4 (בטח שהוא התחיל עם פער מקבוצות אחרות)
או שרוצים ומחזיקים ממנו ושימשיכו אתו, או שיביאו מאמן אחר.
מסכים. המועדון גם ככה נכשל עוד באות פ' של המינוי פלורס. צריכים לשפוט מאמן יותר לעומק, מאשר להציץ בלייבסקור.
חוץ מזה ראינו את היחס של שחר לאירופה.
הוא לא מרוויח 500, הוא מרוויח לדעתי בסביבות ה350.lemmacantor אמר:לא רואה שינוי גלובלי והוא לא שווה שכר של 500 אלף יורו. אבל זה לא משנה באמת אם יסיים 4 או 5 ויקח או לא יקח גביע.
כנראה גם במועדון לא תופסים ממנו כבעבר.
KevinDurant אמר:הוא לא מרוויח 500, הוא מרוויח לדעתי בסביבות ה350.lemmacantor אמר:לא רואה שינוי גלובלי והוא לא שווה שכר של 500 אלף יורו. אבל זה לא משנה באמת אם יסיים 4 או 5 ויקח או לא יקח גביע.
אני חושב שהוא דמות די דומיננטית ובמועדון לא אוהבים דמויות כאלה. מעדיפים דמויות כמו מסאי ופלורס
ברק.י אמר:KevinDurant אמר:הוא לא מרוויח 500, הוא מרוויח לדעתי בסביבות ה350.lemmacantor אמר:לא רואה שינוי גלובלי והוא לא שווה שכר של 500 אלף יורו. אבל זה לא משנה באמת אם יסיים 4 או 5 ויקח או לא יקח גביע.
אני חושב שהוא דמות די דומיננטית ובמועדון לא אוהבים דמויות כאלה. מעדיפים דמויות כמו מסאי ופלורס
מסכים.
מה גם שאם לא מעריכים אותו מקצועית, אז למה להחזיר מלכתחילה?
הבעיה היא בהחלט לא האמון המקצועי כמו הדמות שהוא ומאבקי הכוחות של הדמויות הקיימות במועדון.
בסופו של דבר, גם אם יש מאמנים טובים יותר שאפשר להביא, נכון בעיני שיישאר (כל עוד אין התרסקות).
חוסר יציבות והחלפת צוותים מקצועיים וסגלים בכל עונה מחדש אלו תסמינים של קפריזיות והיעדר דרך מהעשור השחון.
כבר העונה ראינו את זה עם ההחלפה של פלורס ובהתאם, שינויים מהותיים בתוך ההיררכיה בסגל.
lemmacantor אמר:ברק.י אמר:KevinDurant אמר:הוא לא מרוויח 500, הוא מרוויח לדעתי בסביבות ה350.
מסכים.
מה גם שאם לא מעריכים אותו מקצועית, אז למה להחזיר מלכתחילה?
הבעיה היא בהחלט לא האמון המקצועי כמו הדמות שהוא ומאבקי הכוחות של הדמויות הקיימות במועדון.
בסופו של דבר, גם אם יש מאמנים טובים יותר שאפשר להביא, נכון בעיני שיישאר (כל עוד אין התרסקות).
חוסר יציבות והחלפת צוותים מקצועיים וסגלים בכל עונה מחדש אלו תסמינים של קפריזיות והיעדר דרך מהעשור השחון.
כבר העונה ראינו את זה עם ההחלפה של פלורס ובהתאם, שינויים מהותיים בתוך ההיררכיה בסגל.
החזירו משלוש סיבות:
א) היה על הפיירול גם ככה, קיבל שכר חודשי. לא רצו לשלם שכר/פיצויים לשלושה מאמנים.
ב) לחץ קהל.
ג) רצון להתחבא מאחורי הנוסטלגיה הטובה.
גם אז הוא היה דמות לא נוחה והיה לא מעט ביקורות מתוך המערכת. הוא דמות שסופגת הרבה קרדיט.lemmacantor אמר:אבל בשושלת הסתדרו. מבחינת הדומיננטיות של בכר אין הבדל.