• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
itaybenji אמר:
lemmacantor אמר:
itaybenji אמר:
גם מתומכיו
אבל בגדול מאז המשחק מול מכבי תל אביב יש ירידה גדולה לא רק בתוצאות, באיך שנראית הקבוצה

ניצחון מקרי. תפסנו אותם במצב עדין. בכל מקרה העונה לא מסתכמת במשחק זה או אחר.
באופן הכי פשוט הוא לא מצליח לשמור על סגל כשיר. לא צריך מאמן כזה. בלי כשירות רצינית אי אפשר לתפקד.

לא מדבר ספציפית על המשחק הזה, באופן כללי עד המשחק נגדם הייתה מגמה חיובית, הרגיש שיש שיטה ודרך ומאז נראה שחזרנו לעונה שעברה ואין סדר במשחק או רעיונות חוץ מלזרוק כדור לבנסון ולחורה ולקוות לטוב

יש לו שיטה לא מתאימה ומאוסה. כל קבוצה שקצת באה מוכנה מנצחת אותו או לפחות לא מפסידה.

lemmacantor אמר:
בסדר, אני לא טוען שמאמן יחליף עבודה של בעלים. הבאתי גוגמא עם נקודת התחלה דומה לעונה הזו.
יותר מזה אני כלל לא בטוח שאצל בעלים רציני, בכר היה זוכה לצ'אנס אצלינו. אולי כן ואולי לא כמו במכבי ת"א.

אתה חושב שקוזוך או יצחקי היו מוציאים יותר נקודות מבכר? באותם התנאים - אותו סגל, אותם שחקנים פצועים וכו'

Smile אמר:
lemmacantor אמר:
בסדר, אני לא טוען שמאמן יחליף עבודה של בעלים. הבאתי גוגמא עם נקודת התחלה דומה לעונה הזו.
יותר מזה אני כלל לא בטוח שאצל בעלים רציני, בכר היה זוכה לצ'אנס אצלינו. אולי כן ואולי לא כמו במכבי ת"א.

אתה חושב שקוזוך או יצחקי היו מוציאים יותר נקודות מבכר? באותם התנאים - אותו סגל, אותם שחקנים פצועים וכו'

בודאות. גם כי היו עם פחות פציעות. ואני לא מחזיק מיצחקי.
בכר מאוס ומאוד צפוי. גם מוכר אוויר לאנשים. מבחינתי לא מחכה גם לסוף עונה. לא יכול לסבול אותו.

אין לי ספק שבכר לא ימשיך. בוא נראה את מי הגאונים בהנהלה יביאו.

אני מסכים עם זה שכנראה הוא לא ממשיך. יחד עם זאת אני מסכים עם דבריו שהיום לא היינו כאלה רעים. היו כל כך הרבה מצבים לגול… רק אוחנה היה חייב לבד לסיים עם צמד….

אמנם לא שטפנו את המגרש היום אבל הגענו למספיק מצבים כדי לנצח את המשחק הזה.
הביקורת היחידה שיש לי אליו היום היא החלופים הלא מובנים שעשה.

רק מכבי אמר:
הוא יישאר.
לא רואה את זה קורה. לדעתי יש גורמים מאוד בכירים במועדון שלא רוצים את זה. אלא אם כן הוא יסכים דרמטית לקצץ בשכר שלו אני לא רואה אותם משאירים אותו. נותר רק לראות את מי הגאונים ימנו במקום

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
הוא יישאר.
לא רואה את זה קורה. לדעתי יש גורמים מאוד בכירים במועדון שלא רוצים את זה. אלא אם כן הוא יסכים דרמטית לקצץ בשכר שלו אני לא רואה אותם משאירים אותו. נותר רק לראות את איזה מאמן שחייה צורנית הגאונים ימנו במקום
(ולמען הסר ספק, ברק בכר הוא לא מאמן הכדורגל היחיד עלי אדמות)

לא חושב שמאמן אחר יוציא משמעותית יותר במועדון הזה. כן חושב שיש כאלו שעלולים לפגוע בקבוצה מהותית יותר.

בלי קשר לדעתי על בכר העונה ובכלל, להחליף מאמן כל חצי עונה-עונה זה לא בריא בשום צורה. זה יכול לעבוד רק במועדון מנוהל שבוחר מאמנים שיתאימו לסגל ולא במועדון שהחזון המקצועי שלו משתנה אחת לכמה חודשים.

מעבר לזה, נדמה שהסיבה העיקרית להחלפות האלו היא זריקת אחריות.

ניהול משחק מזעזע שלו אתמול. אין ספק שהוא לא הבעיה, השאלה אם הוא הפתרון.

lemmacantor אמר:
Smile אמר:
lemmacantor אמר:

בכר מאוס ומאוד צפוי. גם מוכר אוויר לאנשים. מבחינתי לא מחכה גם לסוף עונה. לא יכול לסבול אותו.

עזוב את עניין הפציעות.
אתה עם אג'נדה שזה 100% בכר וזה לא באמת נכון עובדתית.
במצב זהה מבחינת סגל וזמינות הסגל, אתה חושב שמאמן אחר מהליגה מוציא יותר מבכר?

KevinDurant אמר:

לא ראיתי את המשחק אתמול אז לא יודע להתייחס לניהול המשחק אתמול

מה שכן, אני תוהה אם הוא אכן לא הפתרון, האם יש פתרון אחר תחת ההנהלה הנוכחית ?
לדעתי התשובה היא לא

ובגלל זה אני אמשיך לכתוב כאן בכל נושא ואזכיר לכולם למקד את האנרגיות שלכם למקומות הנכונים - יענקלך!

Smile אמר:
lemmacantor אמר:
Smile אמר:

עזוב את עניין הפציעות.
אתה עם אג'נדה שזה 100% בכר וזה לא באמת נכון עובדתית.
במצב זהה מבחינת סגל וזמינות הסגל, אתה חושב שמאמן אחר מהליגה מוציא יותר מבכר?

100% זה שחר. פשוט אין שום סיבה לתת לבכר חוזה דמים חדש.

ההנהלה שלנו לא בדיוק עוזרת אבל הוא משחק לידיים שלה

DelPiero אמר:
KevinDurant אמר:

לא ראיתי את המשחק אתמול אז לא יודע להתייחס לניהול המשחק אתמול

מה שכן, אני תוהה אם הוא אכן לא הפתרון, האם יש פתרון אחר תחת ההנהלה הנוכחית ?
לדעתי התשובה היא לא

ובגלל זה אני אמשיך לכתוב כאן בכל נושא ואזכיר לכולם למקד את האנרגיות שלכם למקומות הנכונים - יענקלך!
אין ספק שהבעיה היא יענקלה ואיציק ותחתם לא יצמח דשא.

ראינו מה עשו השנה בלי בכר בתחילת העונה ואיזה קבוצה הגאונים האלה בנו פה ואיזה מאמן הם הצליחו להביא פה.

KevinDurant אמר:

לא חושב שיש מאמן שהוא הפתרון במצב הזה.
בעמדה הזו אנחנו צריכים מישהו שיפגע בקבוצה כמה שפחות ושיישאר פה לטווח ארוך מעונה אחת.
מי שייתן כמה שיותר יציבות וכמה שפחות טענות (או ליצר דיוק, רפש אפשר להשליך) כלפיו צריך להיות פה עד שהדברים למעלה ישתנו.

Adi81 אמר:
ההנהלה שלנו לא בדיוק עוזרת אבל הוא משחק לידיים שלה

העניין הוא שכל מאמן ישחק לידיים של המועדון.

פלורס, דגו, לאזטיץ׳, ברדה, יצחקי, קוז׳וך או פרץ, נגד כולם אפשר יהיה למצוא משהו אם הם יצטרכו לאמן נגד כיוון הרוח ולהמציא את הגלגל בכל כמה מחזורים. על אחת כמה וכמה כשבמקום לתת להם גב, ישחירו אותם בתקשורת, וכשיפטרו כל אחד מהם אחרי עונה אחת בלי אליפות.

חזרה
למעלה