אל תגזים, ה3 אליפויות רשומות גם על שמו גם אם בשלישית הוא הגיע לישורת האחרונה בצליעה.חבל גם על הפעם הראשונה שדרך פה.
אל תגזים, ה3 אליפויות רשומות גם על שמו גם אם בשלישית הוא הגיע לישורת האחרונה בצליעה.
אבל מאז הוא פינישד.
על ההוא שמשלם לו משכורת שלא מגיעה לו גם חצי ממנה ועל ההוא שהוא מתלהב שהוא משחק איתו פאדל כל הזמן וכמה הוא אחראי וחכם ויודע לקחת על עצמו?לדעתי הוא מת לפתוח על ההתנהלות של רפאלוב ושחר אבל מחזיק את עצמו.
א) אמירה כללית מדיא) לא מאמין בישראלים. רוב הזמן שלו בשושלת בכר אימן נגד עצמו.
ב) בכדורגל של היום הכי חשוב לדעת לבנות קבוצה.
ג) לא מאמין שלמאמן כלשהו יש זכות לחרב את המועדון.
א) לא מאמין בישראלים. רוב הזמן שלו בשושלת בכר אימן נגד עצמו.
ב) בכדורגל של היום הכי חשוב לדעת לבנות קבוצה.
ג) לא מאמין שלמאמן כלשהו יש זכות לחרב את המועדון.
אמירה כללית כי מאמן טוב יכול להיות גם מאיי פיג'י או ממיקרונסיה. אין קשר ללאום. זה כמו שחיים רביבו הוא ישראלי. איך קרה ששחקן כזה נהדר ישראלי בדיוק כמו חן עזריאל? לא יודע. קרה. יכול להיות גם מאמן כזה. היה אחד שאימן קבוצה שכמעט זכתה בצ'מפיונס והפסידה בפנדלים, לא שאני חושב שהוא כזה ענק אבל בכל זאת היה. אז זו אמירה כללית וזה הופך אותה לריקה מתוכן. לב"ש יש מאמן ישראלי, הם היו הכי טובים בשנתיים האחרונות נגד מאמנים זרים של מכבי ת"א. אז מה.למה כללית? אני שונא אנשי מקצוע ישראלים. מתי באולימפיאקוס היה מאמן יווני? כנראה כשהם קיבלו מאיתנו 3 ב - GSP.
ובדיוק מנהל מקצועי חשוב הרבה יותר ממאמן. ארסנל דוגמא מצוינת. ההצלחה שלהם בזכות אדו וברטה. ארטטה שם יותר מפריע.
מנגד תביא מאמן רציני ליונייטד, וזה לא באמת יעבוד. אולי יגמר במקום בצ'מפיונס.
השוק הזר? פלורס, רוטן, מולנסטיין, סטאנוייביץ'. אתה הרי יודע שזה מה שיביאונכון, אבל סביבות נובמבר 2022 כבר הגעתי למסקנה שכדאי להפרד מבכר. אם בכר לא חוזר פעמיים, אני מהלל אותו, אבל מאוד ירד לי ממנו וקיבלתי פרספקטיבה עליו. אצלי הוא לא היה עובד. הייתי כבר מזמן פונה לשוק הזר. כנראה אפילו אלישע לא היה עובד. או לכל המאוחר אחריו.
הוא גם יפיל בזה מול רוני לוי ומול סילבס. אנחנו הקבוצה שהכי קל לשחק מולה. זה לא כוחותאני באמת לא מבין מה הוא ניסה להשיג היום. אם תכננת מראש לוותר על בילד אפ ולזרוק כדורים למעלה, למה לפתוח עם קאני?
עוד פעם השטות הזאת של ללחוץ מגן למגן והדברים האלה ובסוף קני סייף לוחץ את הבלם שלהם ואז רביבו ו-וארלה עושים דאבל אפ על בטאי? שחק נמוך, תעמוד צפוף, צא למתפרצות ותן להם להילחץ מהמשחק, באמת לא ברור וכל פעם מולם הוא נופל לאותו בור וכל פעם משחק להם לידיים ונותן להם שטחים ונותן להם לקחת כדורים שניים באמצע.
רשמתי מה הייתי עושה כבעלים. אני לא הייתי מנסה להוכיח נקודה עקומה שזרים לא יצליחו אצלי, אלא להיפך הייתי עושה הכל בשביל שתהיה קרקע פוריה לכך שאנשי מקצוע רציניים ירצו לעבוד אצלי, כי צריך לעבוד ישר.השוק הזר? פלורס, רוטן, מולנסטיין, סטאנוייביץ'. אתה הרי יודע שזה מה שיביאו
אז מה הטעם?
באר שבע לקחה פה אליפות עם 2 שחקני על.אנשים אומרים "חוסר איכות, חוסר איכות".
החוסר איכות המרכזי הוא בעמדת המאמן.
חוסר איכות מנע לפתוח עם עלי מוחמד?
חוסר איכות מנע מלתת יותר דקות למרדכי ונובאקוביץ?
חוסר איכות מנע מלבוא עם שיטת משחק יותר חכמה והגיונית מאשר להתאבד קדימה על ההתחלה מול קבוצה שתיפול מהרגליים במחצית השנייה כי בחמישי היא שיחקה משחק קשה, והמאמן שלה לא עושה כמעט רוטציה?
חוסר איכות מנע מלשים את פדראו באמצע ולא בימין?
חוסר איכות מנע מלהוציא את גורה שהיה הכי חלש התקפית?
די עם חוסר האיכות. זה לא חזות הכל.
יש חוסר איכות. זה ברור לכולם. לא צריך להיות גאון הדור בשביל להבין את זה.
את חוסר האיכות רמת אימון בסיסית והבנה בסיסית בכדורגל יכולים לפתור, בטח חלקית.
ושוב ניקח את באר שבע כדוגמא. אין שם איכות מדהימה. יש שם קבוצה מאומנת, שיודעת מה היא רוצה מעצמה, שבאה עם תפיסה ושיטה בהתאם לשחקנים, בהתאם ליריבה. וזה לא קשור בכלל לאיכות.
אם אבו רומי, זלאטנוביץ, גאנח יכולים לקחת פה אליפות, אז פה אפשר וצריך לראות כדורגל יותר טוב, יותר חכם, ובעיקר יותר נכון, גם עם הסגל הזה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!