נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הכתובת הייתה על הקיר מהרגע שהחליפו לו את הצוות ואם זה לא יקרה השבוע זה יקרה עוד חודש
אבל בואו לא ניהיה תמימים כמו שאי אפשר לקחת לו את ההצלחות אי אפשר גם לקחת את הכשלונות ואנחנו בתקופה לא משהו בלשון המעטה.

איזה מאמן יגיע לפה כשמחליטים לו על מערך, מי פותח וסגל שחקנים?
כרגיל אצלנו לא פותרים מהשורש, החצי הריון הזה זו בדיוק הסיבה שבגללה הפכנו למועדון בינוני
מאיפה אתה יודע שמשהו מהדברים האלה נכון?
מי קבע? ניסן קניאס?
אולי (אולי לא, אבל עדיין אולי) אנשים בתוך המערכת יודעים שזה לא המצב?
ובכל מקרה, גם אם בכר לא קובע שיטה, לא שותף בבחירת שחקנים ומאשר אותם, לא סגל ולא הרכב- על מה משלמים לו כמה שמשלמים לו?
הרי אימונים הוא לא יודע להעביר, את זה עדו אחרים. לדבר עם שחקנים זה צרפתי עשה. נייחים זה היה בכלל וייזינגר וטיפוח צעירים זה משהו שהוא לא שמע עליו עדיין.
כבר שלחנו מנהל מקצועי הביתה כדי שהכישלון לא יידבק לברק. אולי זה מספיק? אולי אחרי 3 שנים כושלות, שכל מאמן אחר היה מוצא את עצמו בלאומית, הגיע הזמן להפסיק להקריב קורבנות על המזבח של ברק?
וכן, גם אם ניסן הגדול חושב שאם לא רצים לאליפות זה לא מעניין ואפשר לסגור את המועדון אז אין טעם לעשות את מה שהוא היה מתחנן שיעשו אם למאמן לא היו קוראים ברק בכר

לא מחליטים פה למאמן על מערך והרכב.
ועל הסגל כן מחליטים לו? אין לו מילה בזרים?
הוא מאמן בכיר או בני בן זקן בבית"ר? על מה משלמים פה מאות אלפי שקלים למאמן? בשביל הרכב וחילופים? הייתי מוריד מישהו מהיציע שיעשה את זה.
אם בכר מקבל את הסגל בתחילת העונה, כאילו זה מסיבת הפתעה שעשו לו והוא נכנס לחדר הלבשה עם עיניים קשורות אז שילך הביתה בלי קשר

ועל הסגל כן מחליטים לו? אין לו מילה בזרים?
הוא מאמן בכיר או בני בן זקן בבית"ר? על מה משלמים פה מאות אלפי שקלים למאמן? בשביל הרכב וחילופים? הייתי מוריד מישהו מהיציע שיעשה את זה.
אם בכר מקבל את הסגל בתחילת העונה, כאילו זה מסיבת הפתעה שעשו לו והוא נכנס לחדר הלבשה עם עיניים קשורות אז שילך הביתה בלי קשר

מאמן צריך לעסוק פרופר באימון. כמובן צריכים לשתף אותו ברכש. במכבי חיפה לא אומרים למאמן איקס תשחק במערך ויי ואת מי להרכיב.

דיווח פייק של צנצי.

כמו במקרה פלורס, הכי קל לנחש שבכר לא יחזיק מעמד זמן רב. אז צנצי ירשום פרסמתי ראשון.

יש פה בעיה חמורה בעמדת המאמן וזה כבר לא קשור לסגל.

לקבל שלישייה 4 פעמים רצוף ממכבי תא, לקבל 3 ומעלה ביותר מ20% מהמשחקים.

שחקנים כל משחק מסתכלים אחד על השני ולא מבינים מה לעשות ומה רוצים מהם, מתלוננים לספסל ומבקשים עזרה.

לשים עוד פלסטר ועוד פלסטר וכאילו עוד שחקן אחד יגיע ועכשיו הכל יעבוד.

היה צריך לפטר אותו עוד אחרי התבוסה בבלומפילד להפועל תא אם לא לפני זה, זה לא עובד וזה לא מתקדם לשום מקום וברור שזה עניין של חודש-חודשיים עד שהוא מפוטר.

אני חושב שמאמן אחר לא יביא תוצאות אחרות.
מה שהיה הוא שיהיה.
עד שמכבי חיפה לא תעבור לבעלות חדשה זה מה שנראה.
הכל התהפך מאז שמיץ' גולדהאר רכש את מכבי ת"א.
זאת עובדה.

מה שהיה הוא שיהיה.
אלה העובדות.
מאמן שיודע להוציא יותר מהשחקנים שלו זה מה שאנחנו צריכים במצב הנוכחי עם יענקלה וה״היגיון״ הכלכלי

מאמן שיודע להוציא יותר מהשחקנים שלו זה מה שאנחנו צריכים במצב הנוכחי עם יענקלה וה״היגיון״ הכלכלי
מה אתה חושב שאתה יכול להוציא מסילבה קאני? מקני סייף? מאזולאי? בכלל חוץ מברונינו מה אתה חושב שהשחקנים האלה באמת יכולים להפוך לטובים פתאום?
אין פה עם מה לעבוד. זו קבוצה לאמצע טבלה ומטה לא הספיק לכם מה שראיתם בגביע הטוטו עם השלישיות מק"ש והסרדינים? בקושי ניצחנו את הפועל ר"ג.
אתם מתכחשים למציאות.

מה שהיה הוא שיהיה.
זאת עובדה.
ברור שלא רק בכר הוא הבעיה אבל הוא הבעיה הראשית כרגע. הוא לא מאמן, אין פה קבוצה, אין פה כדורגל.

הוא בוחר את ההרכב ואת המערך ומציב את השחקנים וזה נראה רע מאוד. כל מאמן נורמלי יוציא פה יותר, הוא לא יקח אליפות אבל לפחות לא נתבזה ואולי אפילו נקדם כמה שחקנים

מאיפה אתה יודע שמשהו מהדברים האלה נכון?
מי קבע? ניסן קניאס?
אולי (אולי לא, אבל עדיין אולי) אנשים בתוך המערכת יודעים שזה לא המצב?
ובכל מקרה, גם אם בכר לא קובע שיטה, לא שותף בבחירת שחקנים ומאשר אותם, לא סגל ולא הרכב- על מה משלמים לו כמה שמשלמים לו?
הרי אימונים הוא לא יודע להעביר, את זה עדו אחרים. לדבר עם שחקנים זה צרפתי עשה. נייחים זה היה בכלל וייזינגר וטיפוח צעירים זה משהו שהוא לא שמע עליו עדיין.
כבר שלחנו מנהל מקצועי הביתה כדי שהכישלון לא יידבק לברק. אולי זה מספיק? אולי אחרי 3 שנים כושלות, שכל מאמן אחר היה מוצא את עצמו בלאומית, הגיע הזמן להפסיק להקריב קורבנות על המזבח של ברק?
וכן, גם אם ניסן הגדול חושב שאם לא רצים לאליפות זה לא מעניין ואפשר לסגור את המועדון אז אין טעם לעשות את מה שהוא היה מתחנן שיעשו אם למאמן לא היו קוראים ברק בכר
או שאתה עיוור לסיטואציה או ממש תמים, ליאור רפאלוב קובע לברק בכר ומתערב בנושאים שהוא כלל לא מבין בהם רק בגלל שיענקלה שחר החליט שרפאלוב יקבל את המפתחות.
ממה שאני רואה ליאור וברק שורפים שחקנים, מחפשים מציאות ורצים עם מערך שלא מתאים לחומר בשחקנים שהביאו לכן אני מסיק מזה שלליאור אין מושג וברק איבד כל אחיזה שהייתה לו כפיגורה על הקווים.
שניהם הביתה היום.

ברור שלא רק בכר הוא הבעיה אבל הוא הבעיה הראשית כרגע. הוא לא מאמן, אין פה קבוצה, אין פה כדורגל.

הוא בוחר את ההרכב ואת המערך ומציב את השחקנים וזה נראה רע מאוד. כל מאמן נורמלי יוציא פה יותר, הוא לא יקח אליפות אבל לפחות לא נתבזה ואולי אפילו נקדם כמה שחקנים
אוקיי, בוא נראה.
אני גם בדעה שבכר לא יהיה פה בעוד חודש כי הוא פשוט לא יצליח עם הסגל הזה.
אני מחכה לראות איזה מאמן יגיע ואיזה תוצאות הוא יביא.

אוקיי, בוא נראה.
אני גם בדעה שבכר לא יהיה פה בעוד חודש כי הוא פשוט לא יצליח עם הסגל הזה.
אני מחכה לראות איזה מאמן יגיע ואיזה תוצאות הוא יביא.
זה כמו שתגיד שאין טעם לשחרר את נהואל או אגבה כי הם יביאו משהו אחר פחות טוב במקום אז בוא פשוט נשאר אתם.

בכר מאמן גרוע והיה צריך ללכת מזמן, זה לא משנה מי יבוא במקום

מאמן אחר לא יביא אליפות זה ברור.
אבל עם מאמן אחר יכול להוציא הרבה יותר מהסגל הזה, במינימום זה לראות קבוצה מאומנת על מהגרש ולא לחטוף תבוסות בנוהל

נוכחותו של בכר על מגרש אימונים היא עילבון לכל מקצוע אימון. מדובר באפס מוחלט. גם מאוד גרידי. מוכן להשפיל את עצמו עבור השקל האחרון.
ישראלי קלאסי. מוות לאנשי מקצוע ישראלים.

זה כמו שתגיד שאין טעם לשחרר את נהואל או אגבה כי הם יביאו משהו אחר פחות טוב במקום אז בוא פשוט נשאר אתם.

בכר מאמן גרוע והיה צריך ללכת מזמן, זה לא משנה מי יבוא במקום
אתה טוען שמאמן אחר יוציא יותר מהסגל הזה, לא?
אז בוא נראה אם אתה צודק.
יש הבדל בין שחקנים למאמן אל תשווה בכלל.
המאמן לא משחק, לשחקנים טובים יש משקל רב יותר מאשר למאמן.
אתה יכול להביא שחקנים טובים ומאמן גרוע ועדיין תיקח אליפות כי פשוט יש לך שחקנים טובים.

חזרה
למעלה