lemmacantor
חבר בבורד
לא מחליטים פה למאמן על מערך והרכב.
מאיפה אתה יודע שמשהו מהדברים האלה נכון?איזה מאמן יגיע לפה כשמחליטים לו על מערך, מי פותח וסגל שחקנים?
כרגיל אצלנו לא פותרים מהשורש, החצי הריון הזה זו בדיוק הסיבה שבגללה הפכנו למועדון בינוני
ועל הסגל כן מחליטים לו? אין לו מילה בזרים?לא מחליטים פה למאמן על מערך והרכב.
ועל הסגל כן מחליטים לו? אין לו מילה בזרים?
הוא מאמן בכיר או בני בן זקן בבית"ר? על מה משלמים פה מאות אלפי שקלים למאמן? בשביל הרכב וחילופים? הייתי מוריד מישהו מהיציע שיעשה את זה.
אם בכר מקבל את הסגל בתחילת העונה, כאילו זה מסיבת הפתעה שעשו לו והוא נכנס לחדר הלבשה עם עיניים קשורות אז שילך הביתה בלי קשר
דיווח פייק של צנצי.
מאמן שיודע להוציא יותר מהשחקנים שלו זה מה שאנחנו צריכים במצב הנוכחי עם יענקלה וה״היגיון״ הכלכליאני חושב שמאמן אחר לא יביא תוצאות אחרות.
מה שהיה הוא שיהיה.
עד שמכבי חיפה לא תעבור לבעלות חדשה זה מה שנראה.
הכל התהפך מאז שמיץ' גולדהאר רכש את מכבי ת"א.
אלה העובדות.
מה אתה חושב שאתה יכול להוציא מסילבה קאני? מקני סייף? מאזולאי? בכלל חוץ מברונינו מה אתה חושב שהשחקנים האלה באמת יכולים להפוך לטובים פתאום?מאמן שיודע להוציא יותר מהשחקנים שלו זה מה שאנחנו צריכים במצב הנוכחי עם יענקלה וה״היגיון״ הכלכלי
ברור שלא רק בכר הוא הבעיה אבל הוא הבעיה הראשית כרגע. הוא לא מאמן, אין פה קבוצה, אין פה כדורגל.אני חושב שמאמן אחר לא יביא תוצאות אחרות.
מה שהיה הוא שיהיה.
עד שמכבי חיפה לא תעבור לבעלות חדשה זה מה שנראה.
הכל התהפך מאז שמיץ' גולדהאר רכש את מכבי ת"א.
זאת עובדה.
או שאתה עיוור לסיטואציה או ממש תמים, ליאור רפאלוב קובע לברק בכר ומתערב בנושאים שהוא כלל לא מבין בהם רק בגלל שיענקלה שחר החליט שרפאלוב יקבל את המפתחות.מאיפה אתה יודע שמשהו מהדברים האלה נכון?
מי קבע? ניסן קניאס?
אולי (אולי לא, אבל עדיין אולי) אנשים בתוך המערכת יודעים שזה לא המצב?
ובכל מקרה, גם אם בכר לא קובע שיטה, לא שותף בבחירת שחקנים ומאשר אותם, לא סגל ולא הרכב- על מה משלמים לו כמה שמשלמים לו?
הרי אימונים הוא לא יודע להעביר, את זה עדו אחרים. לדבר עם שחקנים זה צרפתי עשה. נייחים זה היה בכלל וייזינגר וטיפוח צעירים זה משהו שהוא לא שמע עליו עדיין.
כבר שלחנו מנהל מקצועי הביתה כדי שהכישלון לא יידבק לברק. אולי זה מספיק? אולי אחרי 3 שנים כושלות, שכל מאמן אחר היה מוצא את עצמו בלאומית, הגיע הזמן להפסיק להקריב קורבנות על המזבח של ברק?
וכן, גם אם ניסן הגדול חושב שאם לא רצים לאליפות זה לא מעניין ואפשר לסגור את המועדון אז אין טעם לעשות את מה שהוא היה מתחנן שיעשו אם למאמן לא היו קוראים ברק בכר
אוקיי, בוא נראה.ברור שלא רק בכר הוא הבעיה אבל הוא הבעיה הראשית כרגע. הוא לא מאמן, אין פה קבוצה, אין פה כדורגל.
הוא בוחר את ההרכב ואת המערך ומציב את השחקנים וזה נראה רע מאוד. כל מאמן נורמלי יוציא פה יותר, הוא לא יקח אליפות אבל לפחות לא נתבזה ואולי אפילו נקדם כמה שחקנים
זה כמו שתגיד שאין טעם לשחרר את נהואל או אגבה כי הם יביאו משהו אחר פחות טוב במקום אז בוא פשוט נשאר אתם.אוקיי, בוא נראה.
אני גם בדעה שבכר לא יהיה פה בעוד חודש כי הוא פשוט לא יצליח עם הסגל הזה.
אני מחכה לראות איזה מאמן יגיע ואיזה תוצאות הוא יביא.
אתה טוען שמאמן אחר יוציא יותר מהסגל הזה, לא?זה כמו שתגיד שאין טעם לשחרר את נהואל או אגבה כי הם יביאו משהו אחר פחות טוב במקום אז בוא פשוט נשאר אתם.
בכר מאמן גרוע והיה צריך ללכת מזמן, זה לא משנה מי יבוא במקום
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!