• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ברוכים הבאים לבורד החדש

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
  • מובלטים

Smile

מנהל הבורד
איש צוות

הגרסה החדשה של הבורד הירוק באוויר! 🎉

אחרי לא מעט עבודה מאחורי הקלעים, אנחנו שמחים להשיק את הפורום החדש - עם מערכת חדשה, ממשק מודרני ונוח יותר, ועוד לא מעט שיפורים שנועדו להפוך את השימוש בפורום למהיר, מסודר ונעים יותר.

בין הדברים שכבר מחכים לכם:
  • ממשק ועיצוב חדשים – נקיים, מודרניים ונוחים יותר לשימוש, כולל Dark Mode למי שמעדיף את הצד האפל 🌙
  • מולטי-ציטוט נוח יותר – אפשר לצטט בקלות מספר הודעות ולהגיב עליהן יחד.
  • פורומים חדשים – הוספנו אזורים חדשים כמו כרטיסים, מרקט ודיונים כלליים.
  • תיוגי נושאים – כדי לעזור לשמור על הסדר ולהקל על מציאת נושאים רלוונטיים.
  • ועוד מגוון שיפורים ופיצ'רים קטנים שתגלו תוך כדי השימוש.
וזו רק ההתחלה.

אנחנו עדיין עובדים על הפורום, משפרים דברים ומוסיפים פיצ'רים נוספים, כך שבהחלט צפויים עוד עדכונים בהמשך.

נשמח מאוד לשמוע מה דעתכם על הפורום החדש.
אם נתקלתם בבעיה, משהו לא ברור, יש לכם הערה, רעיון או הצעה לשיפור, כתבו לנו כאן (אפשר גם בפרטי).

תודה רבה ל @Shocking4U על ההשקעה האדירה.

ועכשיו נשאר רק לקוות שגם הקבוצה תעשה העונה שדרוג מוצלח כמו הפורום 💚

הדבר הראשון שקלטתי שחסר לי(אולי סתם לא מצאתי והוא קיים) זה הכפתור ששולח אותך להודעה האחרונה שלא קראת בכל פורום

הדבר הראשון שקלטתי שחסר לי(אולי סתם לא מצאתי והוא קיים) זה הכפתור ששולח אותך להודעה האחרונה שלא קראת בכל פורום
תלחץ על התאריך של ההודעה האחרונה בשרשור כשאתה על דף הבית (בצד שמאל) או במובייל על התאריך של התגובה האחרונה.

בנוסף למה ש @Shocking4U אמר, בכניסה לנושא אתה אוטומטית מועבר להודעה האחרונה שלא קראת.
תטייל קצת בנושאים ותראה שזה יתחיל להיכנס לתוקף, כרגע למערכת עוד אין מידע עלייך על מה קראת ומה לא.

בנוסף למה ש @Shocking4U אמר, בכניסה לנושא אתה אוטומטית מועבר להודעה האחרונה שלא קראת.
תטייל קצת בנושאים ותראה שזה יתחיל להיכנס לתוקף, כרגע למערכת עוד אין מידע עלייך על מה קראת ומה לא.
בנוסף, יש גם הכפתור בתחילת העמוד בכל נושא של "עבור לחדש" שגם יכול לסייע.

נקודה שאני מעלה לדיון: האם ישנה אפשרות לדעת שיש הודעה חדשה בכל נושא.

זה שכניסה לנושא מביאה להודעה האחרונה(+ עבור לחדש) זה נהדר, אבל האם אני יכול לדעת האם בנושא מסוים יש הודעות חדשות שטרם קראתי?

עד עכשיו לא ראיתי אפשרות כזאת(לפחות לא בגרסא בנייד).

עריכה: זיהיתי שנושא שיש בו הודעות שלא קראתי, כותרת הנושא מודגשת לעומת נושא שכן קראתי את כל ההודעות, ובו הכותרת אינה מודגשת.
מניח שזו כוונת המשורר. נצטרך להתרגל

נערך לאחרונה:
עוד צמד הערות:
1) כשאתה נכנס לנושא מסוים שאין בו הודעות שלא קראת, אתה מועבר לעמוד הראשון של הנושא(ואין אפשרות מלכתחילה לבחור להיכנס להודעות האחרונות הרלוונטיות).
לשם ההשוואה, בפורום הישן יכלת לבחור להיכנס לעמוד האחרון בנושא וזה היה יותר נוח.

כלומר, נניח ואני רוצה לכתוב הודעה בנושא של ברק בכר, ונניח שקראתי את כל ההודעות בנושא שלו, זה לוקח אותי לעמוד הראשון של הנושא שלו, במקום לעמוד האחרון.

2) כרגע, לגולשים בנייד אין אפשרות למחוק הודעה. שנשלחה.

למען הסר ספק, ההערות מועלות על מנת לשפר לטייב ולדייק את הדברים, ולא חלילה מהוות טרוניה.

נערך לאחרונה:

זה שכניסה לנושא מביאה להודעה האחרונה(+ עבור לחדש) זה נהדר, אבל האם אני יכול לדעת האם בנושא מסוים יש הודעות חדשות שטרם קראתי?

עד עכשיו לא ראיתי אפשרות כזאת(לפחות לא בגרסא בנייד).

עריכה: זיהיתי שנושא שיש בו הודעות שלא קראתי, כותרת הנושא מודגשת לעומת נושא שכן קראתי את כל ההודעות, ובו הכותרת אינה מודגשת.
מניח שזו כוונת המשורר. נצטרך להתרגל

בתוך הנושא עצמו, יש לייבל "חדש" על הודעות שלא קראת, זה מופיע במובייל ובדסקטופ, קשה לפספס.
מחוץ לנושא, כמו שציינת הוא מופיע כמודגש.
בנוסף, מהמובייל יש בתפריט העליון את הברק (לא בכר), שמעביר אותך לעמוד עם כל הנושאים שיש בהם הודעות חדשות. מהדסקטופ זה פשוט ללחוץ על "הודעות חדשות".
אני מדבר על הדף הזה - https://mhforum.co.il/whats-new/posts/

עוד צמד הערות:
1) כשאתה נכנס לנושא מסוים שאין בו הודעות שלא קראת, אתה מועבר לעמוד הראשון של הנושא(ואין אפשרות מלכתחילה לבחור להיכנס להודעות האחרונות הרלוונטיות).
לשם ההשוואה, בפורום הישן יכלת לבחור להיכנס לעמוד האחרון בנושא וזה היה יותר נוח.

כלומר, נניח ואני רוצה לכתוב הודעה בנושא של ברק בכר, ונניח שקראתי את כל ההודעות בנושא שלו, זה לוקח אותי לעמוד הראשון של הנושא שלו, במקום לעמוד האחרון.

2) כרגע, לגולשים בנייד אין אפשרות למחוק הודעה. שנשלחה.

למען הסר ספק, ההערות מועלות על מנת לשפר לטייב ולדייק את הדברים, ולא חלילה מהוות טרוניה.

1. אתה יכול לבחור להיכנס ישירות לעמוד האחרון (בלחיצה על מספר העמוד מרשימת הנושאים). אני רואה שזה פיצ'ר שהיה חסר במובייל - הוספתי עכשיו.
2. לאף אחד אין אפשרות למחוק הודעות מלבד מנהלים. אתה יכול לערוך הודעה אם אתה רוצה.

הוספתי גם איקון ליד נושאים שיש בהם הודעות חדשות, כך שעכשיו זה אפילו נוח יותר.
אפשר אולי לצבוע אותה בצבע אחר כדי שיהיה אפילו בולט יותר.

כל הכבוד להנהלה ממש מרשים השינוי, רואים שהושקעה מחשבה מה שאי אפשר להגיד על הרכש העונה.

אהבתי ממש את זה שהוספתם תג לנושא שחקן, נושא משחק וכו'.

חזרה
למעלה