• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ברוכים הבאים לבורד החדש

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
  • מובלטים
כל הכבוד להנהלה ממש מרשים השינוי, רואים שהושקעה מחשבה מה שאי אפשר להגיד על הרכש העונה.

אהבתי ממש את זה שהוספתם תג לנושא שחקן, נושא משחק וכו'.

תודה!
אנחנו פתוחים להצעות לתגים נוספים.
אגב, לחיצה על התג תעביר אותך לרשימת הנושאים עם התג הזה.
למשל לחיצה על תג נושא שחקן תעביר אותך לרשימה של כל נושאי השחקנים (אני עוד עובר על נושאים ישנים כדי למזג אותם לתג הרלבנטי)

נשמח אם תוכלו שאת הכפתור שהחיוויי שלו הוא "הודעות חדשות", לחיצה עליו גם תעביר להודעות החדשות ואני לא אצטרך להכנס לדיון ושם לבחור בכפתור מצד שמאל של "הודעות חדשות". זה אולי נשמע קצת שולי אבל זה עוד לחיצה על כל דיון

נשמח אם תוכלו שאת הכפתור שהחיוויי שלו הוא "הודעות חדשות", לחיצה עליו גם תעביר להודעות החדשות ואני לא אצטרך להכנס לדיון ושם לבחור בכפתור מצד שמאל של "הודעות חדשות". זה אולי נשמע קצת שולי אבל זה עוד לחיצה על כל דיון
הדבר הוסב לתשומת ליבנו ואנחנו מטפלים, מנסים להגיע כמה שיותר מהר לפניות שלכם, המטרה היא להגיע מוכנים לפתיחת הליגה (לפחות יותר ממכבי)

בינתיים אני ממליץ לכם בטעות ללכת לאיבוד בפורום כדי להיתקל בשגיאת ה404 החדשה שלנו:

אשמח אם תבדוק שוב ותעדכן.

לא בטוח שהבנתי למה התכוונת. נשמח אם תסביר בפירוט.

אשמח אם תבדוק שוב ותעדכן.

לא בטוח שהבנתי למה התכוונת. נשמח אם תסביר בפירוט.
היום כשאני מתחבר לפורום, נניח בפורום כדורגל, אני רואה על אחד הדיונים אייקון קטן מצד ימין ואם אני שם עליו את העכבר רשום לי "הודעות חדשות". אבל כדי להגיע לאותן הודעות חדשות אני צריך להכנס לדיון, זה יביא אותי לעמוד הראשון כברירת מחדל ושם לבחור מצד שמאל למעלה להודעות חדשות שנוספו מאז שהייתי מחובר.
מאוד יעזור אם הייקון מחוץ לדיון שמראה שיש הודעות חדשות בדיון גם יפנה אליהן.

זה היה בפורום גם בממשק הישן.

היום כשאני מתחבר לפורום, נניח בפורום כדורגל, אני רואה על אחד הדיונים אייקון קטן מצד ימין ואם אני שם עליו את העכבר רשום לי "הודעות חדשות". אבל כדי להגיע לאותן הודעות חדשות אני צריך להכנס לדיון, זה יביא אותי לעמוד הראשון כברירת מחדל ושם לבחור מצד שמאל למעלה להודעות חדשות שנוספו מאז שהייתי מחובר.
מאוד יעזור אם הייקון מחוץ לדיון שמראה שיש הודעות חדשות בדיון גם יפנה אליהן.

זה היה בפורום גם בממשק הישן.

הבנתי אותך.
בכניסה לדיון (שכבר קראת חלק ממנו) אתה מועבר אוטומטית להודעה הראשונה שלא נקראה.
שים לב שבמעבר עכבר על הקישור, אפשר לראות שהוא נגמר ב "unread".
אבל אנחנו נוסיף גם את הפיצ'ר הזה שלחיצה על האיקון תעביר לנושא.

תודה!
אנחנו פתוחים להצעות לתגים נוספים.
אגב, לחיצה על התג תעביר אותך לרשימת הנושאים עם התג הזה.
למשל לחיצה על תג נושא שחקן תעביר אותך לרשימה של כל נושאי השחקנים (אני עוד עובר על נושאים ישנים כדי למזג אותם לתג הרלבנטי)

זה לא עובד לי. נכנסתי להודעות חדשות, לחצתי על התג של נושא שחקן ולא קרה כלום.

ועוד משהו, איך עובד הציטוט החדש? לחצתי על כפתור ציטוט (לא השב) ואז מה אני עושה?

חזרה
למעלה