הראה ניצוצות אבל גם כמה מניירות של שחקן קצת שכונתי. חבל מאוד שהנגיחה לא נכנסה פנימה, היה נותן לו בוסט פסיכי לביטחון.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
שרי וסבע זה שחקנים של פעם בדור. אפשר לספור על כף יד שחקנים כמוהם שהיו בליגה ב10-15 שנים האחרונות.tago064 אמר:נתן גול יפה, גם בעזרתו של עמוס, אבל שוב במחצית השנייה לא היה קיים. זה מאפיין שחקנים ברזילאים בדרג הזה, שאין להם כל כך אינטנסיביות. בכל זאת היריבה של אתמול זה לא קנה מידה, אני עדיין לא חושב שזה מסוג השחקנים שיעשו הבדל משמעותי. כל שנה יש לנו שחקן מהסוג הזה שנראה יותר טוב ממי שלצידו, אבל ההרגשה שלי וגם על סמך הסטטיסטיקה היא שזה לא השחקן שיסחוב אותנו על הגב לבד. זה לא שרי ואפילו לא סבע
KevinDurant אמר:שרי וסבע זה שחקנים של פעם בדור. אפשר לספור על כף יד שחקנים כמוהם שהיו בליגה ב10-15 שנים האחרונות.tago064 אמר:נתן גול יפה, גם בעזרתו של עמוס, אבל שוב במחצית השנייה לא היה קיים. זה מאפיין שחקנים ברזילאים בדרג הזה, שאין להם כל כך אינטנסיביות. בכל זאת היריבה של אתמול זה לא קנה מידה, אני עדיין לא חושב שזה מסוג השחקנים שיעשו הבדל משמעותי. כל שנה יש לנו שחקן מהסוג הזה שנראה יותר טוב ממי שלצידו, אבל ההרגשה שלי וגם על סמך הסטטיסטיקה היא שזה לא השחקן שיסחוב אותנו על הגב לבד. זה לא שרי ואפילו לא סבע
רואים שהוא עוד לא בכושר משחק מלא ולא אינטנסיבי וזה בסדר, אנחנו עוד בהכנה לעונה וזה טבעי
גם שסבע הגיע לפה אף אחד לא חשב שהוא יהיה כל כך איכותי כמו שהוא היה.tago064 אמר:KevinDurant אמר:שרי וסבע זה שחקנים של פעם בדור. אפשר לספור על כף יד שחקנים כמוהם שהיו בליגה ב10-15 שנים האחרונות.tago064 אמר:נתן גול יפה, גם בעזרתו של עמוס, אבל שוב במחצית השנייה לא היה קיים. זה מאפיין שחקנים ברזילאים בדרג הזה, שאין להם כל כך אינטנסיביות. בכל זאת היריבה של אתמול זה לא קנה מידה, אני עדיין לא חושב שזה מסוג השחקנים שיעשו הבדל משמעותי. כל שנה יש לנו שחקן מהסוג הזה שנראה יותר טוב ממי שלצידו, אבל ההרגשה שלי וגם על סמך הסטטיסטיקה היא שזה לא השחקן שיסחוב אותנו על הגב לבד. זה לא שרי ואפילו לא סבע
רואים שהוא עוד לא בכושר משחק מלא ולא אינטנסיבי וזה בסדר, אנחנו עוד בהכנה לעונה וזה טבעי
סבע שחקן ישראלי כן? הכרנו אותו לפני וידענו את היכולות שלו לפני שהבאנו. לכן היה אסור לוותר עליו בעד שום מחיר. אתה יכול להביא שחקנים כמו שרי אבל בשביל זה אתה צריך לפרוץ את הגבול הנמוך שלך מבחינת שכר או דמי העברה
KevinDurant אמר:גם שסבע הגיע לפה אף אחד לא חשב שהוא יהיה כל כך איכותי כמו שהוא היה.tago064 אמר:KevinDurant אמר:שרי וסבע זה שחקנים של פעם בדור. אפשר לספור על כף יד שחקנים כמוהם שהיו בליגה ב10-15 שנים האחרונות.
סבע שחקן ישראלי כן? הכרנו אותו לפני וידענו את היכולות שלו לפני שהבאנו. לכן היה אסור לוותר עליו בעד שום מחיר. אתה יכול להביא שחקנים כמו שרי אבל בשביל זה אתה צריך לפרוץ את הגבול הנמוך שלך מבחינת שכר או דמי העברה
שחקן כמו שרי זה לא עניין של שכר ודמי העברה, עובדתית הוא הגיע בחינם ובמשכורת לא משמעותית. גם אצילי הגיע בחינם, גם קנגוואה הגיע בדמי העברה נמוכים ושכר נמוך.
זה שחקנים של אחד בדור ולא הגיעו מאיזה השקעה חסרת תקדים.
ברור שזו השאיפה, אבל עובדתית שחקן שובר שוויון כמו שרי (שעוד נשאר כמו שרי לאורך שנים, לא כזה שבורח אחרי חצי עונה) מגיע כמעט פעם בדור, במיוחד שמדובר בזרים.Apoc אמר:KevinDurant אמר:גם שסבע הגיע לפה אף אחד לא חשב שהוא יהיה כל כך איכותי כמו שהוא היה.tago064 אמר:סבע שחקן ישראלי כן? הכרנו אותו לפני וידענו את היכולות שלו לפני שהבאנו. לכן היה אסור לוותר עליו בעד שום מחיר. אתה יכול להביא שחקנים כמו שרי אבל בשביל זה אתה צריך לפרוץ את הגבול הנמוך שלך מבחינת שכר או דמי העברה
שחקן כמו שרי זה לא עניין של שכר ודמי העברה, עובדתית הוא הגיע בחינם ובמשכורת לא משמעותית. גם אצילי הגיע בחינם, גם קנגוואה הגיע בדמי העברה נמוכים ושכר נמוך.
עם כל הכבוד אפילו שרי שבעיני הוא הזר הכי טוב מאז יעקובו, זה לא שחקן שפותח בליגה אנגלית. כולה שיחק בהולנד ובלגיה (אמנם היה שם בטופ שחקנים והיה אדיר אבל עדיין, אז הוא ברמת הרפאלוב נגיד). קאנגווה שהוא הזר השני הכי טוב בהיסטוריה של ב"ש הוא לא הולך להתקדם עכשיו מפנאתינאיקוס לליגה ספרדית. וגם הטוב ביותר בהיסטוריה שלהם לא היה יותר משחקן אדיר לליגה טורקית.
להגיד אחד בדור זה קצת להקטין ציפיות מרמת השחקנים שאפשר להביא לפה. שחקנים כמו קאנגווה לא חסר. הם הרבה פעמים מוצאים את עצמם בליגות אחרות ברמת הליגה שלנו ואז משם קופצים ליוון או טורקיה וכאלה. זה לא שחקנים שלא יכולים לעבור בליגה שלנו כל עונה בערך.
אני מסכים שהרבה יותר קשה להביא כאלה ואי אפשר לסמוך על זה שיצליחו להביא כאלה או לבנות על זה, אבל זו לגמרי צריכה להיות השאיפה כשמביאים זר להביא זר ברמת הקאנגווה וכאלה.
KevinDurant אמר:ברור שזו השאיפה, אבל עובדתית שחקן שובר שוויון כמו שרי (שעוד נשאר כמו שרי לאורך שנים, לא כזה שבורח אחרי חצי עונה) מגיע כמעט פעם בדור, במיוחד שמדובר בזרים.Apoc אמר:KevinDurant אמר:גם שסבע הגיע לפה אף אחד לא חשב שהוא יהיה כל כך איכותי כמו שהוא היה.
עם כל הכבוד אפילו שרי שבעיני הוא הזר הכי טוב מאז יעקובו, זה לא שחקן שפותח בליגה אנגלית. כולה שיחק בהולנד ובלגיה (אמנם היה שם בטופ שחקנים והיה אדיר אבל עדיין, אז הוא ברמת הרפאלוב נגיד). קאנגווה שהוא הזר השני הכי טוב בהיסטוריה של ב"ש הוא לא הולך להתקדם עכשיו מפנאתינאיקוס לליגה ספרדית. וגם הטוב ביותר בהיסטוריה שלהם לא היה יותר משחקן אדיר לליגה טורקית.
להגיד אחד בדור זה קצת להקטין ציפיות מרמת השחקנים שאפשר להביא לפה. שחקנים כמו קאנגווה לא חסר. הם הרבה פעמים מוצאים את עצמם בליגות אחרות ברמת הליגה שלנו ואז משם קופצים ליוון או טורקיה וכאלה. זה לא שחקנים שלא יכולים לעבור בליגה שלנו כל עונה בערך.
אני מסכים שהרבה יותר קשה להביא כאלה ואי אפשר לסמוך על זה שיצליחו להביא כאלה או לבנות על זה, אבל זו לגמרי צריכה להיות השאיפה כשמביאים זר להביא זר ברמת הקאנגווה וכאלה.
התחלנו את השיחה משחקני התקפה שסוחבים את הקבוצה על הגב.Apoc אמר:KevinDurant אמר:ברור שזו השאיפה, אבל עובדתית שחקן שובר שוויון כמו שרי (שעוד נשאר כמו שרי לאורך שנים, לא כזה שבורח אחרי חצי עונה) מגיע כמעט פעם בדור, במיוחד שמדובר בזרים.Apoc אמר:עם כל הכבוד אפילו שרי שבעיני הוא הזר הכי טוב מאז יעקובו, זה לא שחקן שפותח בליגה אנגלית. כולה שיחק בהולנד ובלגיה (אמנם היה שם בטופ שחקנים והיה אדיר אבל עדיין, אז הוא ברמת הרפאלוב נגיד). קאנגווה שהוא הזר השני הכי טוב בהיסטוריה של ב"ש הוא לא הולך להתקדם עכשיו מפנאתינאיקוס לליגה ספרדית. וגם הטוב ביותר בהיסטוריה שלהם לא היה יותר משחקן אדיר לליגה טורקית.
אם אתה מסתכל ספציפית על הרמה של שרי ששוב לדעתי הוא הכי טוב מאז יעקובו, וספציפית למכבי חיפה ולא בכללי לכל הליגה, אז כן.
אבל בשנים האחרונות שיחקו פה בליגה כל מיני מפלצות כמו וואקמה, ויטור, אוגו, שרי, פלאניץ', סק, קאנגווה ואחרים. זה לא כזה פעם בדור (25 שנה).
KevinDurant אמר:גם שסבע הגיע לפה אף אחד לא חשב שהוא יהיה כל כך איכותי כמו שהוא היה.tago064 אמר:KevinDurant אמר:שרי וסבע זה שחקנים של פעם בדור. אפשר לספור על כף יד שחקנים כמוהם שהיו בליגה ב10-15 שנים האחרונות.
היופי פה הוא שגם אני לא מבין, גם שחר לא מבין, גם גולדהאר לא מבין, גם ספרא לא מבין, גם אלונה לא מבינה, גם ברק אברמוב לא מבין.tago064 אמר:KevinDurant אמר:גם שסבע הגיע לפה אף אחד לא חשב שהוא יהיה כל כך איכותי כמו שהוא היה.tago064 אמר:סבע שחקן ישראלי כן? הכרנו אותו לפני וידענו את היכולות שלו לפני שהבאנו. לכן היה אסור לוותר עליו בעד שום מחיר. אתה יכול להביא שחקנים כמו שרי אבל בשביל זה אתה צריך לפרוץ את הגבול הנמוך שלך מבחינת שכר או דמי העברה
איך אתה יכול להגיד שזה לא עניין של שכר? של דמי העברה זה פחות רלוונטי, כי אפשרגם להביא שחקנים חופשיים ברמה, אתה רק צריך לשלם להם משכורת גבוהה יותר. שוב אני יודע בוודאות על שחקן חופשי שסוכן מסוים הציע למועדון ברמת השרי, רק מה? הוא גם דורש שכר בהתאם, בסכומים ששחר לא משלם, סביב ה-800 אלף אירו לעונה. רק מה ששחר וכנראה אתה לא מבינים, זה ששחקן כזה יהיה יותר זול מאשר תקנה איזה שחקן פח במיליון אירו ותשלם לו 300 אלף לעונה, שזה כביכול סכום שעומד בתנאים של המועדון.