נושא שחקן ברוניניו

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כבר הגיע לחצי מהמספרים של האנדרייטד קנג'י חורה עם שלוש שערים ושני בישולים בשלושה משחקים. עדיין חייב יותר יציבות, כי נגד מכבי תל אביב הו די נעלם

כבר הגיע לחצי מהמספרים של האנדרייטד קנג'י חורה עם שלוש שערים ושני בישולים בשלושה משחקים. עדיין חייב יותר יציבות, כי נגד מכבי תל אביב הו די נעלם
ברור שנגד קבוצות כמו מכבי תא הוא יעלם כי במשחקים כאלה נדרש מיותר משחקן אחד לבלוט בהתקפה, אצלנו זה לא קורה. ואז שסוגרים אותו שחקנים יותר מוכשרים משל קבוצות האמצע/תחתית בליגה, זה נראה רע.

מספיק שיהיה עוד שחקן או שניים שההגנות יצטרכו להתעסק איתם והוא אפילו יראה יותר טוב.

ועוד היו כאן כאלו שהעזו לקרוא לו פלופיניו. הזייה.

שואל אדיר. תמיד מחפש את העומק. את הכדור המסוכן.

4 מתוך 5 השערים שלנו רשומים על שמו(חוץ מהפנדל נגד מכבי ת"א.

רק שימשיך ככה.

זה מרגיש קצת כמו השחזור של העונה של סבע שסחב אותנו די לבד על הגב כל העונה.

נערך לאחרונה:
ועוד היו כאן כאלו שהעזו לקרוא לו פלופיניו. הזייה.

שואל אדיר. תמיד מחפש את העומק. את הכדור המסוכן.

4 מתוך 5 השערים שלנו רשומים על שמו(חוץ מהפנדל נגד מכבי ת"א.

רק שימשיך ככה.

זה מרגיש קצת כמו השחזור של העונה של סבע שסחב אותנו די לבד על הגב כל העונה.
הם קראו לו כך לפני שראו אותו משחק פה. כשזר מגיע לקבוצה חדשה אתה אף פעם לא באמת יודע מה תקבל ממנו.

לגבי השחקן - רק נקווה שישמור על יציבות. עוד זכור לי כאוהד יובנטוס שדייגו הגיע לקבוצה אי שם ב-2009, וכבש צמד אדיר בתחילת העונה נגד רומא. ההמשך היה כישלון מהדהד.

הם קראו לו כך לפני שראו אותו משחק פה. כשזר מגיע לקבוצה חדשה אתה אף פעם לא באמת יודע מה תקבל ממנו.

לגבי השחקן - רק נקווה שישמור על יציבות. עוד זכור לי כאוהד יובנטוס שדייגו הגיע לקבוצה אי שם ב-2009, וכבש צמד אדיר בתחילת העונה נגד רומא. ההמשך היה כישלון מהדהד.
אתה רק מחזק את מה שאני אומר.

מי קורא לזר שהוא לא ראה בחיים פלופיניו?

אתה אף פעם לא יודע מה תקבל. אז תחכה. תמתין.

בטח שלא להגיד פלופ.

בטח שלא להגיד פלופ.

לאוהדים אין אמונה במערכת, וזה כולל את מחלקת הסקאוטינג והרכש.
אז תרשה לנו להיות סקפטיים גם לגבי ברזאו.

לאוהדים אין אמונה במערכת, וזה כולל את מחלקת הסקאוטינג והרכש.
אז תרשה לנו להיות סקפטיים גם לגבי ברזאו.
שוב, יש הבדל בין להיות סקפטי לבין לקרוא לשחקן פלופ לפני שבעט כאן כדור במשחק רשמי.

וגם אחרי שהוא בעט. לא כל זר זה ברוניניו או שרי שייתנו כאן מהרגע הראשון הצגות. יש שחקנים שלוקח להם יותר זמן להיכנס לעניינים.

את פלאניץ רצו לזרוק אחרי משחק וחצי, כנ"ל אחרים.

צריך סבלנות עם זרים.

וזה תקף לא רק כלפי הקהל, גם כלפי המועדון.

בטח שלא להגיד פלופ.
אפשר להביע עמדה גם אם היא מבוססת וגם אם לא. זה פורום אוהדים בסופו של דבר, לא דיון באו"ם.
הגעה של זר חדש מרגישה כמו רולטה לפעמים, אז טבעי שיהיו אימרות בהתאם.

שוב, יש הבדל בין להיות סקפטי לבין לקרוא לשחקן פלופ לפני שבעט כאן כדור במשחק רשמי.

וגם אחרי שהוא בעט. לא כל זר זה ברוניניו או שרי שייתנו כאן מהרגע הראשון הצגות. יש שחקנים שלוקח להם יותר זמן להיכנס לעניינים.

את פלאניץ רצו לזרוק אחרי משחק וחצי, כנ"ל אחרים.

צריך סבלנות עם זרים.

וזה תקף לא רק כלפי הקהל, גם כלפי המועדון.

אני איתך.
אבל אני מבין גם אוהדים שמאוד סקפטיים ומבחינתם כל שחקן שדורך פה על הדשא פלופ עד שהוכח אחרת.

בשולי - מרים חופשיות נהדר. הכדור מסתובב בצורה חדה. כל קרן/חופשית מסוכנת כשהוא מרים. רק שזילפה ישפר את התרגילים.

אגב, ברזאו אמור להשלים אותו במצבים הנייחים. מרים לא רע בשמאל.

חזרה
למעלה