זה גם מה שפותח הגנותזה מדהים כמה יש לו בעיטה נקייה.
לליגה הזאת יותר ממהירות יותר מדריבל הכי חשוב זאת בעיטה.
זה מה שמחזיק את אצילי עד עכשיו.
ברור שנגד קבוצות כמו מכבי תא הוא יעלם כי במשחקים כאלה נדרש מיותר משחקן אחד לבלוט בהתקפה, אצלנו זה לא קורה. ואז שסוגרים אותו שחקנים יותר מוכשרים משל קבוצות האמצע/תחתית בליגה, זה נראה רע.כבר הגיע לחצי מהמספרים של האנדרייטד קנג'י חורה עם שלוש שערים ושני בישולים בשלושה משחקים. עדיין חייב יותר יציבות, כי נגד מכבי תל אביב הו די נעלם
הם קראו לו כך לפני שראו אותו משחק פה. כשזר מגיע לקבוצה חדשה אתה אף פעם לא באמת יודע מה תקבל ממנו.ועוד היו כאן כאלו שהעזו לקרוא לו פלופיניו. הזייה.
שואל אדיר. תמיד מחפש את העומק. את הכדור המסוכן.
4 מתוך 5 השערים שלנו רשומים על שמו(חוץ מהפנדל נגד מכבי ת"א.
רק שימשיך ככה.
זה מרגיש קצת כמו השחזור של העונה של סבע שסחב אותנו די לבד על הגב כל העונה.
אתה רק מחזק את מה שאני אומר.הם קראו לו כך לפני שראו אותו משחק פה. כשזר מגיע לקבוצה חדשה אתה אף פעם לא באמת יודע מה תקבל ממנו.
לגבי השחקן - רק נקווה שישמור על יציבות. עוד זכור לי כאוהד יובנטוס שדייגו הגיע לקבוצה אי שם ב-2009, וכבש צמד אדיר בתחילת העונה נגד רומא. ההמשך היה כישלון מהדהד.
אתה רק מחזק את מה שאני אומר.
מי קורא לזר שהוא לא ראה בחיים פלופיניו?
אתה אף פעם לא יודע מה תקבל. אז תחכה. תמתין.
בטח שלא להגיד פלופ.
שוב, יש הבדל בין להיות סקפטי לבין לקרוא לשחקן פלופ לפני שבעט כאן כדור במשחק רשמי.לאוהדים אין אמונה במערכת, וזה כולל את מחלקת הסקאוטינג והרכש.
אז תרשה לנו להיות סקפטיים גם לגבי ברזאו.
אפשר להביע עמדה גם אם היא מבוססת וגם אם לא. זה פורום אוהדים בסופו של דבר, לא דיון באו"ם.אתה רק מחזק את מה שאני אומר.
מי קורא לזר שהוא לא ראה בחיים פלופיניו?
אתה אף פעם לא יודע מה תקבל. אז תחכה. תמתין.
בטח שלא להגיד פלופ.
שוב, יש הבדל בין להיות סקפטי לבין לקרוא לשחקן פלופ לפני שבעט כאן כדור במשחק רשמי.
וגם אחרי שהוא בעט. לא כל זר זה ברוניניו או שרי שייתנו כאן מהרגע הראשון הצגות. יש שחקנים שלוקח להם יותר זמן להיכנס לעניינים.
את פלאניץ רצו לזרוק אחרי משחק וחצי, כנ"ל אחרים.
צריך סבלנות עם זרים.
וזה תקף לא רק כלפי הקהל, גם כלפי המועדון.
או יותר נכון..מעניין למה הוא לא בועט את הפנדלים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!