הוא לא נעלם נגד הצהבת באשמתו.כבר הגיע לחצי מהמספרים של האנדרייטד קנג'י חורה עם שלוש שערים ושני בישולים בשלושה משחקים. עדיין חייב יותר יציבות, כי נגד מכבי תל אביב הו די נעלם
הוא לא נעלם נגד הצהבת באשמתו.כבר הגיע לחצי מהמספרים של האנדרייטד קנג'י חורה עם שלוש שערים ושני בישולים בשלושה משחקים. עדיין חייב יותר יציבות, כי נגד מכבי תל אביב הו די נעלם
כדי שהוא ישאר פה ביכולת הזאת, הקבוצה חייבת להיות הישגית. אם נתמודד על תארים ונשחק באירופה, יהיה לו אינטרס להישאר.אין לי ספק שהוא לא פה עונה הבאה
לדעתי היה לו משחק פחות טוב בלי קשר. גם כשהוא בא מהאמצע הוא לא היה מדויק. אי אפשר להאשים את הכל על העמדה על המגרש.התווכחו איתי פה על הנושא, מקווה שהבינו היום שאין מה לתת לו לשחק בשמאל. זה לאבד אותו.
אמנם זה רק משחק אחד, אבל אני ראיתי אותו גם באוקראינה בצד שמאל. וזה די בבירור משהו שנועד לכישלון.
ברוניניו צריך לשחק ב-10(או סקנד סטרייקר) זה שהם טיפשים ולא הביאו עוד קשר באמצע, והם מרגישים שצריך עוד שחקן שיעזור באמצע, וזרקו לשם היום את מרדכי ואולי בשבוע הבא יזרקו את דון לעמדה הזאת, כי ברוניניו לא מספיק אינטנסיבי, לא אומר שצריך לזרוק אותו שמאלה ולאבד אותו לגמרי.
כדורגל לפעמים הוא משחק פשוט. צריך פשוט לא להפריע ולתת לכל שחקן להיות במקום שהוא צריך להיות.
אני חושב שיותר נכון להגיד על ברוניניו שהוא שחקן של רגעים ולא של משחק שלם וזה לא בהכרח בגלל מאמן ושחקנים.ראיתם שברגע שברזאו וחורה יצאו הוא הביא לנובה בישול על מגש שהיה צריך להגמר בשער
זה נראה שהוא משחק רחוק מדי מהשער וזה מרגיש שזה מגיע מהמאמן
כי הוא מהסוג שצריך שישחקו עליו, אני מניח שככה זה היה גם בקרפטי. ברגע שמשחקים יותר דרך הכנפיים הוא פחות בא לידי ביטוי. הוא לא אחד שמכניס את עצמו למשחק בכוח ויורד אחורה כדי להניע את הכדורראיתם שברגע שברזאו וחורה יצאו הוא הביא לנובה בישול על מגש שהיה צריך להגמר בשער
אני חושב שמה שקרה זה שהקבוצה צופפה שמאלה באופן שלא אפשר לברוניניו וחורה לייצר מהלכים. זה נועד לתת שטח לצד ימין.ראיתם שברגע שברזאו וחורה יצאו הוא הביא לנובה בישול על מגש שהיה צריך להגמר בשער
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!