• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

באסם זערורה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יש עוד שחקן ערבי שרוצים להשוות אותו אליו? שמעתי כבר כיאל, באדיר ועכשיו ספורי, לדעתי הוא בכלל מזכיר את עבאס סואן 8-)

Jerry אמר:
יש עוד שחקן ערבי שרוצים להשוות אותו אליו? שמעתי כבר כיאל, באדיר ועכשיו ספורי, לדעתי הוא בכלל מזכיר את עבאס סואן 8-)

לי דווקא מזכיר את סאלח חסארמה. בגלל האינטסיביות

כתבת יח"צ מוגזמת בנוהל:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=425000

השיא - "מזכיר במבנה הגוף את אדאמה טראורה". או שמישהו מטריל את גולדשטיין או שהוא לא אפוי עד הסוף.

או שהוא מטריל בעצמו וזה יסביר הרבה דברים.

ראיתי אותו היום הוא שור. בלי קשר לטרלול של גולדשטיין.

היה נחמד לראות שהוא קיבל היום סביב ה15 דק (כולל תוספת זמן).
בהחלט נראה עדיף על מאור לוי וצריך שיהיה שחקן כזה צעיר ששווה לתת לו 15-20 דקות ולראות לאן זה הולך איתו.
נקווה שיהיה משחקים שנכריע מהר יותר מהיום והוא יוכל לקבל יותר דקות שנוכל לגבש עליו דעה.

חבל לי שבכר העלה אותו רק בדקה ה86. מאמין שהיה יכול לתת לנו הרבה יותר בחילוף המוקדם יותר כדי להעיר את הקבוצה שישנה.

Judokan אמר:
חבל לי שבכר העלה אותו רק בדקה ה86. מאמין שהיה יכול לתת לנו הרבה יותר בחילוף המוקדם יותר כדי להעיר את הקבוצה שישנה.

לגמרי, היה יכול להכניס אותו הרבה יותר מוקדם

לא מבין למה הוא הוחזר אם במשחק כמו אתמול הוא לא בסגל.

ועוד בשביל לשים שני מגנים ימניים ובלם שעוד שנייה משוחרר מהקבוצה

Judokan אמר:
לא מבין למה הוא הוחזר אם במשחק כמו אתמול הוא לא בסגל.

ועוד בשביל לשים שני מגנים ימניים ובלם שעוד שנייה משוחרר מהקבוצה
תמוה.

:?
SaTla אמר:
מה הסיכוי שהוא בכלל הנחתה מלמעלה?

0 סיכוי. זה מהלך של אלברמן לפני הכל, שהוא מאמין מאוד גדול בפוטנציאל של זערורה. ואני לא מאמין שאלברמן עושה מהלכים שלא בתיאום עם בכר.

נראה לי שזה פשוט הקושי של בכר לשחרר מדפוסים קבועים (חייבים על הספסל שני בלמים ושני מגינים)

לא רוצה להספיד כי יכול להיות שבכר חושב שבמשחקים מול הפועל ירושלים והצהבת הוא עדיין לא בשל אבל זה לא נראה טוב כשהוא לא בסגל וזה לפני שנאור וג׳אבר נמצאים שלא נדבר על זרגרי פוטנציאלית.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה