ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מה לא זכרונות מהעבר?GKagelmacher אמר:איזה חכם זה להשאיר אותו 2 משחקים מחוץ לסגל ומול ריינה יצטרכו לפתוח איתו. כל הכבוד לעוסקים במלאכה.
Shocking4U אמר:ראיתי תיאוריה שהוא מייבש אותם כסוג של העברת מסר להנהלה. לא יודע אם אני מסכים בהכרח אבל חייב להגיד שזה הזוי מה שקורה שם
״אם אתם חושבים ששחקנים מהליגה הלאומית יספקו אותי אז תחשבו שוב״Judokan אמר:Shocking4U אמר:ראיתי תיאוריה שהוא מייבש אותם כסוג של העברת מסר להנהלה. לא יודע אם אני מסכים בהכרח אבל חייב להגיד שזה הזוי מה שקורה שם
תסביר לי את ההיגיון של התיאוריה הזו.
בגלל שזערורה לא משחק, אז?...
Shocking4U אמר:״אם אתם חושבים ששחקנים מהליגה הלאומית יספקו אותי אז תחשבו שוב״Judokan אמר:Shocking4U אמר:ראיתי תיאוריה שהוא מייבש אותם כסוג של העברת מסר להנהלה. לא יודע אם אני מסכים בהכרח אבל חייב להגיד שזה הזוי מה שקורה שם
תסביר לי את ההיגיון של התיאוריה הזו.
בגלל שזערורה לא משחק, אז?...
Judokan אמר:מכבי חיפה זה בית ספר מדהים איך לא לפתח שחקנים.
בדיחה שהוא לא בסגל גם היום, פשוט בדיחה עצוב. החזירו שחקן לקבוצה מהשאלה מועילה כדי להשלים סגל באימונים, וכדי ששני שחקנים שלא שיחקו מאז יולי ואוקטובר יעלו לפניו. או כדי שעופרי ארד ימשיך לגזור בונוסי ספסל.
ציון נכשל ענק בעניין הזה לאלברמן ובכר.
Jerry אמר:זה בכר, הוא מאמן ענק אבל בקטע של הצעירים הוא שמרן בדיוק כמו רוני לוי, הוא תמיד יעדיף להביא עוד שחקן ועוד שחקן במקום לקדם צעירים מהבית, זה מה יש
גם כיוף לא מתחמם. פוקס משמש כשוער שלישי בחימום עם השוערים.Judokan אמר:Jerry אמר:זה בכר, הוא מאמן ענק אבל בקטע של הצעירים הוא שמרן בדיוק כמו רוני לוי, הוא תמיד יעדיף להביא עוד שחקן ועוד שחקן במקום לקדם צעירים מהבית, זה מה יש
אז למה החזירו אותו ואת כיוף? מה היה הקטע?