• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

באסם זערורה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
התנהלות מביכה. יכול מאוד להיות שהם הרסו לילד את העונה

GKagelmacher אמר:
Judokan אמר:
נשאר. כפיים למקבלי ההחלטות

סירב לחזור. מפה זה כבר שלו.
מובן גם
באו אמרו לו אתה חוזר למכבי חיפה ואחרי שבוע אתה לא מספיק טוב תחזור לעפולה, זה כואב בעיקר

אם הוא כבר נשאר אני מאוד מקווה שהוא יקבל הזדמנות, לדעתי יש לו מה לתת

מקווה להתבדות, אבל לדעתי, הוא עוד בוסרי. כתבתי לאורך העונה בנושא מושאלים שאני לא רואה מי יכול להשתלב פה ושאני מאמין שבקיץ השחקנים הבוגרים של עפולה (כיוף, לאופר, זערורה וחגג) צריכים לעשות עוד עונת השאלה בליגת העל. אני באמת חושב שההייפ שיש סביבו בקרב הקהל עוד מהקיץ הוא מוגזם.

יחד עם זאת, אני לגמרי מאמין בו וחושב שהוא צריך להיות פה בעתיד ולהפוך לשחקן מוביל.

ברק.י אמר:
מקווה להתבדות, אבל לדעתי, הוא עוד בוסרי. כתבתי לאורך העונה בנושא מושאלים שאני לא רואה מי יכול להשתלב פה ושאני מאמין שבקיץ השחקנים הבוגרים של עפולה (כיוף, לאופר, זערורה וחגג) צריכים לעשות עוד עונת השאלה בליגת העל. אני באמת חושב שההייפ שיש סביבו בקרב הקהל עוד מהקיץ הוא מוגזם.

יחד עם זאת, אני לגמרי מאמין בו וחושב שהוא צריך להיות פה בעתיד ולהפוך לשחקן מוביל.

אני חולק על דעתך מבחינת מוכנות. אני חושב שזערורה בוסרי, אבל לא מג'אבר שחזר לפה בוסרי. בסוף סט היכולות של זערורה יכול לבוא פה בצורה מצוינת לידי ביטוי, כי הוא קשר 50-50 שיכול לתת את הערך המוסף כשאנחנו רוצים לפרוץ הגנות צפופות. תנועה לעומק, דריבל ומסירה טובה - אין לנו כרגע קשר אמצע שעושה את זה חוץ מאבו פאני.

Judokan אמר:
ברק.י אמר:

אני חולק על דעתך מבחינת מוכנות. אני חושב שזערורה בוסרי, אבל לא מג'אבר שחזר לפה בוסרי. בסוף סט היכולות של זערורה יכול לבוא פה בצורה מצוינת לידי ביטוי, כי הוא קשר 50-50 שיכול לתת את הערך המוסף כשאנחנו רוצים לפרוץ הגנות צפופות. תנועה לעומק, דריבל ומסירה טובה - אין לנו כרגע קשר אמצע שעושה את זה חוץ מאבו פאני.

אין ספק שהוא עדיף על כלום. עדיין מאמין שהאתגר יהיה גדול עליו כיום. יחד עם זאת, חשוב להגיד - בחצי העונה האחרונה הוא השתפר משמעותית. הייתי שמח אם היה נשאר בעפולה ומשתלב בקיץ הדרגתית.

אם הקבוצה היתה רצה טוב הוא היה מקבל יותר דקות.
כרגע כשבקושי מגרדים נצחונות קשה לשלב שחקנים צעירים.

שווה דקות עם איך שאבו פאני ועלי מוחמד נראים

Shocking4U אמר:
שווה דקות עם איך שאבו פאני ועלי מוחמד נראים
בכר יעלה בהרכב לפני שהוא יעלה אותו

איך לעזאזל הוא לא מקבל דקות וגוני כן וזרגרי ספסל. זערורה יכול לתרום לנו פי אלף מהם.

הוא יכול לתת גם פי אלף מאצילי, חזיזה ושרי בכושרם הנוכחי

הוא לא חזר כי בכר רצה
בכר לא מעוניין בו
גם בזרגרי אבל זרגרי על הספסל לתצוגה

מאחל לו למצוא קבוצה להשתקם בה מהעונה הזאת
ושלא יחזירו אותו באמצע עונה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה