• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

באסם זערורה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
ייזכר כמהלך הניהולי המטומטם ביותר של השנים האחרונות.

לקחו שחקן במומנטום חיובי בהשאלה כדי להיות עציץ מחוץ לסגל, ובסוף המהלך הגאוני גם מסתיים בזה שבסיכוי לא מבוטל דפקו לא חצי מהעונה הבאה.

כפיים.

חח חופשי

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
ייזכר כמהלך הניהולי המטומטם ביותר של השנים האחרונות.

לקחו שחקן במומנטום חיובי בהשאלה כדי להיות עציץ מחוץ לסגל, ובסוף המהלך הגאוני גם מסתיים בזה שבסיכוי לא מבוטל דפקו לא חצי מהעונה הבאה.

כפיים.
תודה אלברמן!

באתי לשאול אם זה אמור להירשם כמהלך מבריק של אלברמן.
אז אני מניח שכן

אני אסנגר על ההחזרה שלו.
אני אזכיר לכם שהחזירו אותו לפני שסבע הגיע, ובידיעה שכנראה סבע לא יהיה פה.
אז אחרי העזיבה של נטע, ולמרות הבאת נאור, רצו עוד שחקן שיכול לשחק גם קשר אמצע, וגם 10(במקום שרי).

בסוף גם סבע הגיע, וגם ברק המציא מערך בלי קשר אחורי בכלל, אז גם נאור בקושי שיחק.

אז נכון שבסוף זערורה לא שיחק פה הרבה
וקרה מה שקרה עם ההרחקה, אבל בשעת מעשה ההחלטה להחזיר אותו הייתה הגיונית.

לגבי ההתפתחות שלו, לדעתי גם להתאמן חצי עונה עם הקבוצה הנהדרת שהייתה פה בעונה שעברה זה בונה שחקן ויכול לעזור לקריירה.

מקווה שקבוצת ליגת על תיקח אותו. כי הוא צריך להתקדם מהלאומית.

רק מכבי אמר:
אני אסנגר על ההחזרה שלו.
אני אזכיר לכם שהחזירו אותו לפני שסבע הגיע, ובידיעה שכנראה סבע לא יהיה פה.
אז אחרי העזיבה של נטע, ולמרות הבאת נאור, רצו עוד שחקן שיכול לשחק גם קשר אמצע, וגם 10(במקום שרי).

בסוף גם סבע הגיע, וגם ברק המציא מערך בלי קשר אחורי בכלל, אז גם נאור בקושי שיחק.

אז נכון שבסוף זערורה לא שיחק פה הרבה
וקרה מה שקרה עם ההרחקה, אבל בשעת מעשה ההחלטה להחזיר אותו הייתה הגיונית.

לגבי ההתפתחות שלו, לדעתי גם להתאמן חצי עונה עם הקבוצה הנהדרת שהייתה פה בעונה שעברה זה בונה שחקן ויכול לעזור לקריירה.

מקווה שקבוצת ליגת על תיקח אותו. כי הוא צריך להתקדם מהלאומית.

היו פה שבועות שהוא היה בקבוצה עד שסבע הגיע, ובכל הזמן הזה הוא קיבל מבכר 2 דקות מול נס ציונה, כמה ימים אחרי שהוחזר.
בשום שלב לא היה בהחזרה הזו היגיון, והשאלה היחידה היא האם זה אלברמן שהתעקש להחזיר אותו למרות שבכר לא רצה, או שבכר הסכים להחזרה שלו לעיבוי הסגל ואז פשוט מחק אותו לחלוטין.

ככה או ככה, החלטה מקצועית הזויה.

כובע קש אמר:
לא רואה קבוצות לוקחות אותו עם העונש שהוא קיבל

למה? שלושה משחקים כבר עברו. נשארו עוד 9. יש לך כמה משחקים בגביע הטוטו, ככה שבסופו של דבר הוא יעדר מ6-7 משחקי ליגה. לא כזה נורא.

אם שחר וייזינגר מאמין בו בהתחשב בזה שהוא אימן אותו אולי שווה כבר להשאיר אותו בסגל עד ינואר

יש לי תחושה שהוא יגרום לנו לכעוס מאוד על בכר ששרף לו שנה מהקריירה. הילד מפוצץ בכישרון, לדעתי היה יכול לתרום לנו כבר העונה, הוא כמה רמות מעל נאור וזרגרי

Jerry אמר:
יש לי תחושה שהוא יגרום לנו לכעוס מאוד על בכר ששרף לו שנה מהקריירה. הילד מפוצץ בכישרון, לדעתי היה יכול לתרום לנו כבר העונה, הוא כמה רמות מעל נאור וזרגרי

הטעות הייתה של אלברמן שהחזיר אותו

כובע קש אמר:
Jerry אמר:

נכון אבל אני לא מבין למה בכר התעלם ממנו ככה

Jerry אמר:
כובע קש אמר:
Jerry אמר:

נכון אבל אני לא מבין למה בכר התעלם ממנו ככה

בכר התעלם מחצי סגל
הוא ידע גם שהוא לא נשאר פה כבר מאוקטובר בערך אם לא לפני, מעבר לעונה
אז לא עניין אותו לבנות פה שחקנים לעונה הבאה

Jerry אמר:

כובע קש אמר:
Jerry אמר:

טעות משותפת לשניהם, גם בכר וגם אלברמן.

בהנחה שבכר שיקף שהוא לא מעוניין בו, אז הטעות הגדולה יותר היא של אלברמן על שהתעקש ודפק לו חצי שנה סתם.

אבל זערורה הוא שחקן אחד שאני אשמח אם יישאר אצלנו בסגל לעונה הקרובה. בעיניי הוא יכול בהחלט לתרום לנו, והוא בשל יותר מהשחקנים שהרגע סיימו גול נוער.

הוא יכול לשחק באירופה נכון? אם כן אז משאיר עד ינואר כי אני מאמין שנהיה בבתים בכל מקרה לא משנה באיזה מפעל. מבחינתי הקשר הבכיר כרגע בסגל זה עלי ואחריו זערורה, ג'אבר לא יכול להיות יותר מסופר סאב כרגע

יכול לשחק באירופה. אבל לפי העובדה שהוא אפילו לא בסגל למלטזים, זה די מעיד על המעמד שלו בעיני הצוות המקצועי מול זרגרי ונאור.
לא ברור למה, אבל נשמע שהוא הראשון שבדרך להשאלה מהקישור.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה