• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן באסם זערורה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.

lemmacantor

פסל מחוץ לאיצטדיון
GetImage.ashx

תאריך לידה: 13.11.2002
מקום לידה: שפרעם

גדל במחלקת הנוער של מכבי חיפה

קריירה:
2021 - 2023 הפועל עפולה (השאלה)

מ - 2023 שחקן בקבוצה הבוגרת של מכבי חיפה

נראה לי התמונה מאוד לא עדכנית, הוא נראה בה בן 10

בהצלחה, מאמין בו מאוד, צריך לקבל את הצ'אנס בהרכב לכמה משחקים אחרי שג'אבר יחזור ויפצע שוב לעוד שנה

יותר קרוב ל10 האמת.
נגיד אני לא רואה אותו נכנס במקום אבו פאני לשחק ליד מוחמד במשחק כלשהו. הרבה יותר ריאלי כניסה שלו להחליף את שרי

Judokan אמר:
יותר קרוב ל10 האמת.
נגיד אני לא רואה אותו נכנס במקום אבו פאני לשחק ליד מוחמד במשחק כלשהו. הרבה יותר ריאלי כניסה שלו להחליף את שרי

תודה. אז בעצם הוא בא על המשבצת של מאור לוי ( סחובט )

Judokan אמר:
יותר קרוב ל10 האמת.

לא מסכים, הכי ריאלי שיש שיכנס גם ליד מוחמד או פאני במשחק שאנחנו רוצים להיות יותר התקפיים. הוא יכול לשחק 8.

adoram אמר:
Judokan אמר:
יותר קרוב ל10 האמת.

תודה. אז בעצם הוא בא על המשבצת של מאור לוי ( סחובט )

נעליים גדולות להכנס אליהן

אבל שים לב שמאור לוי יותר רכרוכי בפיזיות במרכז המגרש מזערורה

Apoc אמר:
Judokan אמר:
יותר קרוב ל10 האמת.

לא מסכים, הכי ריאלי שיש שיכנס גם ליד מוחמד או פאני במשחק שאנחנו רוצים להיות יותר התקפיים. הוא יכול לשחק 8.

שמע, אני לא יכול לראות סרט שהוא משחק ליד פאני כשני היחידים בקישור כי שניהם אמנם יכולים לחלץ כדור מדי פעם אבל ממש אין להם מחויבות הגנתית מספיקה לספק בלי אחורי אחר. זה מתכון לטיילת במרכז השדה.
אולי זה יהיה אפשרי בשלושה בלמים מאחוריהם ועם מגנים שמבינים כדורגל והם לא חורים.

לשחק ליד מוחמד אולי יכול לקרות בסיטואציות מסוימות. אבל בכל מקרה זערורה הרבה יותר התקפי מפאני וג'אבר מבחינת סגנון הכדורגל.

Judokan אמר:
Apoc אמר:
Judokan אמר:
יותר קרוב ל10 האמת.

שמע, אני לא יכול לראות סרט שהוא משחק ליד פאני כשני היחידים בקישור כי שניהם אמנם יכולים לחלץ כדור מדי פעם אבל ממש אין להם מחויבות הגנתית מספיקה לספק בלי אחורי אחר. זה מתכון לטיילת במרכז השדה.
אולי זה יהיה אפשרי בשלושה בלמים מאחוריהם ועם מגנים שמבינים כדורגל והם לא חורים.

לשחק ליד מוחמד אולי יכול לקרות בסיטואציות מסוימות. אבל בכל מקרה זערורה הרבה יותר התקפי מפאני וג'אבר מבחינת סגנון הכדורגל.

נגד קבוצות שמתגוננות נגדנו אין בעיה. זה לא שהוא משחק את האחרון. אם במקום עלי מוחמד ואבופאני נשחק עם עלי מוחמד וזערורה איזה משחק נגד חדרה אני לא ארגיש שזה בעייתי מדי.

בעיני, הוא הכי דומה לג'אבר מבחינת סגנון ואני נוטה להאמין שינסו לפתח אותו להיות משהו כזה.

ברק.י אמר:
בעיני, הוא הכי דומה לג'אבר מבחינת סגנון ואני נוטה להאמין שינסו לפתח אותו להיות משהו כזה.

ינסו לפתח לו אותה כשירות -)

מקווה מאוד לראות אותו מקבל דקות כבר מחר.
קשה לי להסביר, אבל אני מאוד מאוד מאמין בו.

תצלמו לי פה תגובה שיכולה להזדקן מאוד טוב או מאוד רע

עכשיו ששרי מחוץ לסגל, יותר מסביר שהוא יקבל היום דקות ראשונות ואפילו יש מצב שאלה יהיו דקות משמעותיות (25 דקות פלוס)

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה