• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן באסם זערורה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חייב לשחק במשחק הבא, אם נגד ריינה בבית בכר לא סומך עליו אז כנראה שהוא יותר אפס ממאור לוי, הקבוצה צריכה דם חדש כבר אי אפשר לראות את השחקנים העייפים האלה שלא טורחים לרדת בהגנה בפאקינג 3-0 נגד הגרמנים, גועל נפש

איזה חכם זה להשאיר אותו 2 משחקים מחוץ לסגל ומול ריינה יצטרכו לפתוח איתו. כל הכבוד לעוסקים במלאכה.

GKagelmacher אמר:
איזה חכם זה להשאיר אותו 2 משחקים מחוץ לסגל ומול ריינה יצטרכו לפתוח איתו. כל הכבוד לעוסקים במלאכה.
מה לא זכרונות מהעבר?

ברצינות אבל - אם לא מתכוונים לתת לו לשחק בכלל, או לגרד עשיריות דקות, כבר עדיף שיחזירו אותו לעפולה לשחק קבוע.
חבל על הפגיעה המטופשת בהתקדמות של השחקן רק בשביל פוזה של "שחקן נוער שחזר לסגל, מי צריך רכש"

מכבי חיפה זה בית ספר מדהים איך לא לפתח שחקנים.

בדיחה שהוא לא בסגל גם היום, פשוט בדיחה עצוב. החזירו שחקן לקבוצה מהשאלה מועילה כדי להשלים סגל באימונים, וכדי ששני שחקנים שלא שיחקו מאז יולי ואוקטובר יעלו לפניו. או כדי שעופרי ארד ימשיך לגזור בונוסי ספסל.

ציון נכשל ענק בעניין הזה לאלברמן ובכר.

למה אף עיתונאי לא טורח לשאול למה החזירו אותו מהשאלה אם משחק שני ברציפות הוא מחוץ לסגל?
מה הטמטום הזה? איפה ההיגיון?

ראיתי תיאוריה שהוא מייבש אותם כסוג של העברת מסר להנהלה. לא יודע אם אני מסכים בהכרח אבל חייב להגיד שזה הזוי מה שקורה שם

בטח הוא גם אמר לאצילי להיות בלי טאצ' ברגל

Shocking4U אמר:
ראיתי תיאוריה שהוא מייבש אותם כסוג של העברת מסר להנהלה. לא יודע אם אני מסכים בהכרח אבל חייב להגיד שזה הזוי מה שקורה שם

תסביר לי את ההיגיון של התיאוריה הזו.
בגלל שזערורה לא משחק, אז?...

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

״אם אתם חושבים ששחקנים מהליגה הלאומית יספקו אותי אז תחשבו שוב״

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

״אם אתם חושבים ששחקנים מהליגה הלאומית יספקו אותי אז תחשבו שוב״

אז במקום זה הוא שם בסגל את השחקן שהבעלים הנחית לו על הראש מהיציע של בית"ר, ושחר אמור להישבר בבכי ולפתוח את הכיס?

במילים אחרות, זה לא הגיוני בשום צורה.

Judokan אמר:
מכבי חיפה זה בית ספר מדהים איך לא לפתח שחקנים.

בדיחה שהוא לא בסגל גם היום, פשוט בדיחה עצוב. החזירו שחקן לקבוצה מהשאלה מועילה כדי להשלים סגל באימונים, וכדי ששני שחקנים שלא שיחקו מאז יולי ואוקטובר יעלו לפניו. או כדי שעופרי ארד ימשיך לגזור בונוסי ספסל.

ציון נכשל ענק בעניין הזה לאלברמן ובכר.

ואז לא יבינו למה שחקנים צעירים לא רוצים להתקרב לפה.

אם המאמן לא מחזיק ממנו שישאילו אותו חזרה לעפולה, אין טעם

שוב לא בסגל. אנחנו מביכים את עצמנו בהתנהלות הזו.
למה להחזיר שחקן מהשאלה מוצלחת בשביל להיות נער מגבות באימונים? או להיות מתועדף ברוטציה פחות מהאשפה שנקראת זרגרי?

הקיבעונות של בכר מחרפנים.

זה בכר, הוא מאמן ענק אבל בקטע של הצעירים הוא שמרן בדיוק כמו רוני לוי, הוא תמיד יעדיף להביא עוד שחקן ועוד שחקן במקום לקדם צעירים מהבית, זה מה יש

Jerry אמר:
זה בכר, הוא מאמן ענק אבל בקטע של הצעירים הוא שמרן בדיוק כמו רוני לוי, הוא תמיד יעדיף להביא עוד שחקן ועוד שחקן במקום לקדם צעירים מהבית, זה מה יש

אז למה החזירו אותו ואת כיוף? מה היה הקטע?

Judokan אמר:
Jerry אמר:

אז למה החזירו אותו ואת כיוף? מה היה הקטע?
גם כיוף לא מתחמם. פוקס משמש כשוער שלישי בחימום עם השוערים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה