• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן באסם זערורה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
יכול לשחק באירופה. אבל לפי העובדה שהוא אפילו לא בסגל למלטזים, זה די מעיד על המעמד שלו בעיני הצוות המקצועי מול זרגרי ונאור.
לא ברור למה, אבל נשמע שהוא הראשון שבדרך להשאלה מהקישור.
אסור לגעת בזרגרי זה הבייבי של שחר

יש לי תחושה שבונים עליו כקשר נוסף בסגל והוא ישאר לפחות עד ינואר

כובע קש אמר:
יש לי תחושה שבונים עליו כקשר נוסף בסגל והוא ישאר לפחות עד ינואר

הוא לא קיבל פה דקה עד עכשיו והוא משחק בעמדות עמוסות. הסיבה שהוא לא מושאל היא שהוא לא מוכן להאריך פה חוזה. אפשר להבין גם אותו, אחרי שייבשו אותו כאן וגם את המועדון שלא רוצה למכור אותו.

הוא לא ישחק חצי עונה, ואז כשיתנו לו לשחק הוא יהיה חלש.
בקיץ הוא בסכנין ונשאר שם.

מאוד לא מבין את ההיגררות איתו בעניין ההשאלה. שני הצדדים מפסידים מזה.
במקום להעיף 4 משחקים מההשעיה שלו באמצעות השאלה לקבוצה שמשחקת בגביע הטוטו, ממשיכים איתו במשחקי מו"מ.

Judokan אמר:
מאוד לא מבין את ההיגררות איתו בעניין ההשאלה. שני הצדדים מפסידים מזה.
במקום להעיף 4 משחקים מההשעיה שלו באמצעות השאלה לקבוצה שמשחקת בגביע הטוטו, ממשיכים איתו במשחקי מו"מ.
אומרים שהוא לא רוצה להאריך חוזה

כובע קש אמר:
יש לו חוזה עד 2025. לא חושב שיש קשר בין הדברים
באסם זערורה שממשיך להתאמן ומסיים חוזה בתום העונה מסרב בשלב זה להאריך את חוזהו ויבקש תנאים טובים ומשופרים הרבה יותר מאלה שהוצעו לו. זערורה שעמד בשנה שעברה במרכזו של העימות בסיום המשחק מול הפועל באר שבע בעקבותיו הורחק מ-10 משחקים, זוכה לאהדת הקהל ונחשב לאחד הכישרונות הגדולים שצמחו במחלקת הנוער.

פורסם בוואן

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
באסם זערורה שממשיך להתאמן ומסיים חוזה בתום העונה מסרב בשלב זה להאריך את חוזהו ויבקש תנאים טובים ומשופרים הרבה יותר מאלה שהוצעו לו. זערורה שעמד בשנה שעברה במרכזו של העימות בסיום המשחק מול הפועל באר שבע בעקבותיו הורחק מ-10 משחקים, זוכה לאהדת הקהל ונחשב לאחד הכישרונות הגדולים שצמחו במחלקת הנוער.

פורסם בוואן

https://mhaifafc.com/newsPage?newsID=75003

חתם ל4 שנים ב2021

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:

פורסם בוואן

בדיוק כמו שאמרתי - משחקי מו"מ מיותרים

כבר חודש אני אומר כאן אוי ואבוי אם מוכרים אותו לנתניה כי יש דברים בגו ועכשיו זה התפרסם בערוץ הספורט, אם זה קורה צריך לסגור את מחלקת הנוער, מוכן להתערב על 5000 שקל שתוך שנתיים הוא עף לאירופה ב3 מיליון יורו לפחות אם הוא עובר לשם, שחקן אדיר פרוספקט ברמה של שיבלי וקישור של אינו אזולאי וזערורה יהיה קישור יותר טוב משלנו. לא להאמין שמעדיפים את נאור הלמך עליו

כרגיל מצפים ששחקנים יאריכו חוזה עם משכורות מגוחכות כשבחוץ מציעים להם יותר, ואז מאבדים פרוספקטים סטייל חמודי כנעאן

כרמליסט ירוק אמר:
כרגיל מצפים ששחקנים יאריכו חוזה עם משכורות מגוחכות כשבחוץ מציעים להם יותר, ואז מאבדים פרוספקטים סטייל חמודי כנעאן

כנעאן שוחרר מהמועדון אחרי שעשה תרגיל מסריח. זה לא היה קשור לכסף.

זערורה לא הצליח להשתלב פה תחת שני מאמנים שונים והגיוני שלא ירצה להמשיך פה כשהוא לא רואה דקות משחק.

לא חושב שיש פרוספקט שהפסדנו בגלל עניינים כספיים. לפחות אין אחד כזה שזכור לי.

נתניה הציעו לו שכר גבוה מאיתנו? אם כן זה די מביך והמועדון חייב להשאיר אותו הוא פוטנציאל לשחקן מצוין.

אין לי בעיה שהם ימכרו אותו אם הם חושבים שזה נכון והוא לא מוכן להאריך חוזה. יש לי בעיה עם למכור אותו לנתניה שמוכרים למכבי חיפה בפי 5 ממה שהם מוכרים לקבוצות אחרות. רוצים אותו? אין בעיה. 2.5 מיליון יורו. אנחנו גם יודעים שיש להם את הכסף מגנדלמן. שישלמו.

Shocking4U אמר:
אין לי בעיה שהם ימכרו אותו אם הם חושבים שזה נכון והוא לא מוכן להאריך חוזה. יש לי בעיה עם למכור אותו לנתניה שמוכרים למכבי חיפה בפי 5 ממה שהם מוכרים לקבוצות אחרות. רוצים אותו? אין בעיה. 2.5 מיליון יורו. אנחנו גם יודעים שיש להם את הכסף מגנדלמן. שישלמו.

מת על היציאות האלה שנתניה מוכרים לנו "ביוקר" וכל מיני אמירות בסגנון. במציאות כל מחיר שהם ביקשו מאיתנו על שחקן (למעט אולי אולסק) היה סכום שהם קיבלו בפועל ממקום אחר.
קארצב וגנדלמן כדוגמאות מצוינות. אפשר לראות גם במחירים שמכרו את מלדה ואת רז שלמה.
או שהם חייבים לשחר המסכן צדקה?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה