כרמליסט ירוק
קפטן ירוק
איזה באסה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כרמליסט ירוק אמר:אהבתי איך שקאסה נכנס היום
Shocking4U אמר:מקווה שכל השחקנים שנופלים היום מהרגליים זה קצת עומס ולא פציעות אחרת יש מצב איבדנו את קני, דינדה, סונדגרן ושון
הכי מדאיג זה שון וקניDaniel123 אמר:Shocking4U אמר:מקווה שכל השחקנים שנופלים היום מהרגליים זה קצת עומס ולא פציעות אחרת יש מצב איבדנו את קני, דינדה, סונדגרן ושון
אין לי כוח יותר התייאשתי.
אני כבר השלמתי עם זה שלא יהיה לנו סגל מלא עד סוף העונה.
כל משחק מישהו כנראה יפצע.
Shocking4U אמר:הכי מדאיג זה שון וקניDaniel123 אמר:Shocking4U אמר:מקווה שכל השחקנים שנופלים היום מהרגליים זה קצת עומס ולא פציעות אחרת יש מצב איבדנו את קני, דינדה, סונדגרן ושון
אין לי כוח יותר התייאשתי.
אני כבר השלמתי עם זה שלא יהיה לנו סגל מלא עד סוף העונה.
כל משחק מישהו כנראה יפצע.
hezildo אמר:איזה באסה הנבדל של פיירו.
אני מקווה מאוד שהפצועים זה רק עניין של עומס או סתם מכות ולא משהו יותר רציני.
כמות הפציעות שלנו באמת לא נורמלית.
MH13 TILL I DIE אמר:לפני שיעלו פה טענות על כך שגם אוהדים פגעו בשוטרים וזרקו עליהם דברים, אף בן אדם שמכבד את עצמו לא ייתן לעצמו להיות שק חבטות בשביל אגרסיות של סדיסטים במדים
משטרת ירושלים בנוהלDelPiero אמר:רק אני שמתי לב שקרה משהו עם הקהל שלנו ?
מישהו יודע במקרה מה קרה?
לא בוודאות יודע, אבל לא היתה גם סיבה "הגיונית" ששוטרים יעלו ליציע... ארגון פשע בכחול שרק מחפש בלאגןJudokan אמר:MH13 TILL I DIE אמר:לפני שיעלו פה טענות על כך שגם אוהדים פגעו בשוטרים וזרקו עליהם דברים, אף בן אדם שמכבד את עצמו לא ייתן לעצמו להיות שק חבטות בשביל אגרסיות של סדיסטים במדים
מה קרה שם בכלל?
MH13 TILL I DIE אמר:לא בוודאות יודע, אבל לא היתה גם סיבה "הגיונית" ששוטרים יעלו ליציע... ארגון פשע בכחול שרק מחפש בלאגןJudokan אמר:MH13 TILL I DIE אמר:לפני שיעלו פה טענות על כך שגם אוהדים פגעו בשוטרים וזרקו עליהם דברים, אף בן אדם שמכבד את עצמו לא ייתן לעצמו להיות שק חבטות בשביל אגרסיות של סדיסטים במדים
מה קרה שם בכלל?