• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

בוגדן פלאניץ' - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא כמעט תמיד גרוע במשחקים מול הגדולות.

בלי קשר החלק המתסכל באמת היום היה הכדורים הארוכים הסתמיים שלו שהובילו לאיבודים כל פעם. לא יכול לראות את זה יותר

Daniel123 אמר:
benrey אמר:
Daniel123 אמר:
כל משחק בשנתיים האחרונות נגד קבוצות בכירות בליגה הוא לא היה קיים, לא רק באירופה הוא בדיחה .
לא צריכים בלם נגד נמושות הליגה .
איכזב אותי רצח .
בשלב הבתים הוא היה מעולה!!
וגם היו כמה משחקים נגד הגרמנים והגמלים שהוא היה טוב.

לא זכור לי משחק אחד מולם שהוא היה טוב .
2:2 בעונה שעברה הגול השני עליו
העונה 2:1 בבלומפילד היה מזעזע .
3:2 בסמי משחק נפל שלו .
1:1 בבלומפילד שוב פעם מזעזע .
ב3:1 כבר אין מה להגיד , אגב המשחק הזה יותר כאב לי מההפסד היום .
השנה בשני המשחקים הראשונים נגד באר שבע זה דווקא היה נראה שאנסה מולו הוא כמו שחקן נוער. זכור לי איזה משחק שאנסה הרגיש חזר אונים מולו.

שנה שעברה נגד הגרמנים כבש ובישל, וגם הגנתית היו לו כמה פעולות טובות מולם.

שורה תחתונה, לא נביא בחיים מישהו טוב ממנו, תתקדמו לבעיות האמיתיות - מגן ימני שמאלי וחלוץ

גדול כמה זיכרון קצר יש לאנשים. אומנם חירבן אותנו עם הנעת כדור והוא חייב להפסיק לחשוב שהוא ראמוס מבחינת הובלת כדור. אני בטוח שהוא יחזור לעצמו תפסיקו לגמור אנשים סתם.

הזוי מה שקורה איתו בתקופה האחרונה בפן ההגנתי. שחקני התקפה כבר לא סופרים אותו

GKagelmacher אמר:
גדול כמה זיכרון קצר יש לאנשים. אומנם חירבן אותנו עם הנעת כדור והוא חייב להפסיק לחשוב שהוא ראמוס מבחינת הובלת כדור. אני בטוח שהוא יחזור לעצמו תפסיקו לגמור אנשים סתם.
נראה סחוט אחרי העונה הארוכה.
הגיחות שלו קדימה במסדרון באמצע בלי תכלית ועם סכנה לחטוף בהתקפת נגד- הן אסון.
בכר היה חייב! להעיר לו על זה.
גם הקטעים שהוא מנסה לנהל את המשחק עם מסירות ארוכות- לא לעיניין.
שינוח טוב בחודש הקרוב ויחזור רענן.

בסופו של דבר, הוא לא עילוי כמו שרובנו חשבנו שהוא, בלם מצויין אבל יותר מידי נפילות

קחו אויר, אומנם רחוק מאוד מהיכולת שלו אבל יש לכם זיכרון קצר. היה מרתיח לראות אותה פעם אחר פעם עולה קדימה ומנסה לנהל לנו את ההתקפה תוך איבודי כדור תמידיים. אבל אני ממש לא מאשים אותו בזה. זו או אשמת הקישור הפחדני שברח מהכדור, או הוראה של בכר.

אכן היה בור עצום במרכז המגרש בגלל זה רציתי שיכניס את אבו פאני, היחיד שיש לו אומץ לבוא לקבל כדור

דיווח: א.א.ק לא מוותרת על בוגדן פלאניץ' ותנסה לצרפו גם העונה https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/article/901905/

שיאריכו לו חוזה ויסיימו עם כל השטויות האלה כבר

בהתחשב בזה שבטח הצוות מקצועי נרדם ולא חיפש אלטרנטיבות אסור לתת לו ללכת. בסוף יביאו לפה איזה סטבקוביץ או צוצאליץ או איך שלא קוראים לו.

אולי בגלל זה רצו דיווחים שמחפשים בלם.
תאכלס אם מתקבלת עליו הצעה טובה הייתי משחרר, למרות שהוא אח על מלא ויש לו יומולדת יום לפניי.

שחקן אדיר לליגה, גם אם עבר תקופה פחות טובה. מבחינתי אסור לשחרר
בלי קשר לא מאמין שנצליח למצוא יותר טוב

עדן אמר:

אין ספק

עדן אמר:

מסכים. זה גם הרבה תולדה של זה שהוא באמת נותן מאה אחוז כל משחק ועולה לשחק בסיטואציות שכל שחקן אחר היה נשאר על הספסל. בנוסף אין לו מחליף ראוי וזה לא שפוי לשחק כל כך הרבה ולקבל מנוחה משחק בעונה בגלל צהובים.

עדן אמר:
בהחלט. (לא אומר את זה רק כי אני משוחד בגלל התמונה)

לא יהיה בלם יותר טוב מפלאניץ שריאלי להביא לליגה הישראלית. צריך לזכור שגם הסיבה היחידה שהוא כאן זה שבגלל האיומים של בקאלי אף קבוצה לא רצתה לקחת את הסיכון המשפטי ולהביא אותו אלייה.

Smile אמר:
אולי בגלל זה רצו דיווחים שמחפשים בלם.
תאכלס אם מתקבלת עליו הצעה טובה הייתי משחרר, למרות שהוא אח על מלא ויש לו יומולדת יום לפניי.

בחיים לא.

גם צוצליץ בזמנו נתן איזה עונה טובה ופשוט ללא הסבר ירד ב-10 דרגות.
גם זה קורה
יש עוד אלפי דוגמאות בעבר

אסור לחשוב על לשחרר אותו אנשים פה עם זיכרון קצר כמה קשה למצוא בלם איכותי שמחובר לקבוצה.
המחשבה צריכה להיות איך עושים לו חלוקת עומסים יותר נכונה. הוא מתבסס על הרבה ספרינטים ותקיפה של שחקני התקפה, זה סגנון משחק שוחק והוא שופך לאגר סוף עונה.
עם מגנים איכותיים מאמין שנהנה ממנו אפילו יותר. להאריך חוזה דחוף

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה