RakMaccabi31
אלוף המדינה
אם נעבור את אולימפיאקוס אנחנו נרוויח הרבה יותר מהסעיף שחרור שלו.. ככהשזה באמת לא נורא אם יעזוב
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
RakMaccabi31 אמר:אם נעבור את אולימפיאקוס אנחנו נרוויח הרבה יותר מהסעיף שחרור שלו.. ככהשזה באמת לא נורא אם יעזוב
וגם אפשר לחשוב איזה סכום זה. על שחקן בינוני כמו סבטקוביץ ידרשו ממך מיליון יורו. על צ׳יבוטה לקחו לנו מיליון יורו. הכסף על פלאניץ בקושי יספיק לקנות בלם בינוני.Liberman אמר:סכום המכירה גם לא מעניין אותי, מי ישמע מה יעשו בכסף הזה
Judokan אמר:אם תצא מהמחירים שדורשים המעכרים בארץ, בייחוד על שחקנים ישראלים שבהם אתה מסונדל בגלל ההיצע הדל ומגבלת הזרים, תראה ש1.8 מיליון יורו זה סכום סופר משמעותי להביא בו בלם איכותי.
קח למשל את הדני הזה שהצהבת היו מעוניינים בו. שחקן מאוד איכותי על הנייר, סעיף שחרור של 1.5 מיליון יורו.
הכל עניין של סקאוטינג, נכונות לחיפוש רציני, ונכונות לפתוח את הכיס במידת הצורך.
אם הייתי יודע שהולכים להשקיע את הכסף הזה באיתור מחליף לפלאניץ', סף הדאגה שלי היה יורד משמעותית כי אני לחלוטין מאמין שזה סכום שאפשר למצוא בו בלם איכותי לט פחות.
הבעיה היא שהתחושה היא שיחפשו להחליף את פלאניץ' באיזה מציאה זולה. (בייחוד בגזרת השכר)
omribenjamin אמר:הכסף הזה לא בהכרח יושקע בלהביא בלם ברמתו של פלאניץ' או יותר, בטח לא ברמות השכר של היום. זה נוגד את "ערכי המועדון "
Judokan אמר:אם תצא מהמחירים שדורשים המעכרים בארץ, בייחוד על שחקנים ישראלים שבהם אתה מסונדל בגלל ההיצע הדל ומגבלת הזרים, תראה ש1.8 מיליון יורו זה סכום סופר משמעותי להביא בו בלם איכותי.
קח למשל את הדני הזה שהצהבת היו מעוניינים בו. שחקן מאוד איכותי על הנייר, סעיף שחרור של 1.5 מיליון יורו.
אם הייתי יודע שהולכים להשקיע את הכסף הזה באיתור מחליף לפלאניץ', סף הדאגה שלי היה יורד משמעותית כי אני לחלוטין מאמין שזה סכום שאפשר למצוא בו בלם איכותי לט פחות.
הבעיה היא שהתחושה היא שיחפשו להחליף את פלאניץ' באיזה מציאה זולה. (בייחוד בגזרת השכר)
אאק רוצים אותו כבר שנים. הם רצו אותו גם לפני שנתיים מאוד אבל ירדו ממנו כי פחדו מתביעה של בקאלי. ומצטרף לתחושתך שיגיע בלם בינוני במקוםgargy אמר:Judokan אמר:אם תצא מהמחירים שדורשים המעכרים בארץ, בייחוד על שחקנים ישראלים שבהם אתה מסונדל בגלל ההיצע הדל ומגבלת הזרים, תראה ש1.8 מיליון יורו זה סכום סופר משמעותי להביא בו בלם איכותי.
אם זה ככה אז למה היוונים מתעקשים דווקא על פלאניץ?
ולמה הגרמנים עם הארנק הבלתי נגמר שלהם לא מצליחים למצוא בלם? אם 1.5 מיליון זה סכום להביא בלם תותח, היתה אמורה להיות להם תכנית ב׳ שתצא לפועל במהרה.
בכל אופן גם לי התחושה היא כמו שאתה אומר, שאם באמת פלאניץ יעזוב אז יחפשו תחליף זול, או שישפכו סכום גדול על איזה סבטקוביץ או בינוני אחר. מקווה מאוד שאני טועה בתחושה הזו.
Shocking4U אמר:אאק רוצים אותו כבר שנים. הם רצו אותו גם לפני שנתיים מאוד אבל ירדו ממנו כי פחדו מתביעה של בקאלי. ומצטרף לתחושתך שיגיע בלם בינוני במקוםgargy אמר:Judokan אמר:אם תצא מהמחירים שדורשים המעכרים בארץ, בייחוד על שחקנים ישראלים שבהם אתה מסונדל בגלל ההיצע הדל ומגבלת הזרים, תראה ש1.8 מיליון יורו זה סכום סופר משמעותי להביא בו בלם איכותי.
אם זה ככה אז למה היוונים מתעקשים דווקא על פלאניץ?
ולמה הגרמנים עם הארנק הבלתי נגמר שלהם לא מצליחים למצוא בלם? אם 1.5 מיליון זה סכום להביא בלם תותח, היתה אמורה להיות להם תכנית ב׳ שתצא לפועל במהרה.
בכל אופן גם לי התחושה היא כמו שאתה אומר, שאם באמת פלאניץ יעזוב אז יחפשו תחליף זול, או שישפכו סכום גדול על איזה סבטקוביץ או בינוני אחר. מקווה מאוד שאני טועה בתחושה הזו.
RakMaccabi31 אמר:אם נעבור את אולימפיאקוס אנחנו נרוויח הרבה יותר מהסעיף שחרור שלו.. ככהשזה באמת לא נורא אם יעזוב