RakMaccabi31
אלוף המדינה
לא מתייחס לרמה שלו בזה, אלא לזה שהוא שכיר חרב.. ועל כן זה שהראש שלו לא פה גורם לו לגמגם מקצועית
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אין כדורגלן היום שלא שכר חרב. אם אתה שם הצעה של מיליון יורו לעונה לדור פרץ, אלי דסה, יונתן כהן ואם היית שם 2 מיליון יורו לזהבי כל הרביעייה היו פה ולהפך, בטח ובטח שמדובר בזר שלא קשור (כמעט) למקום.RakMaccabi31 אמר:לא מתייחס לרמה שלו בזה, אלא לזה שהוא שכיר חרב.. ועל כן זה שהראש שלו לא פה גורם לו לגמגם מקצועית
בוא לא נשכח שהוא עשה שנה שעברה 47 משחקים ולמעלה מ4000 דק'Apoc אמר:לא חושב שהראש שלו לא פה כמו שלא חושב שהראש שלו בסיום העונה הקודמת בה הוא היה לא טוב היה לא פה.
יש לו גם משחקים פחות טובים. אתמול הוא לא היה כזה נורא, ובמחצית השנייה (בלי ארד) נתן משחק סולידי לגמרי. נגד אולימפיאקוס הוא היה אל סרבי בשני המשחקים וגם נגד לימסול במשחק הראשון הוא היה טוב.
KevinDurant אמר:אין כדורגלן היום שלא שכר חרב. אם אתה שם הצעה של מיליון יורו לעונה לדור פרץ, אלי דסה, יונתן כהן ואם היית שם 2 מיליון יורו לזהבי כל הרביעייה היו פה ולהפך, בטח ובטח שמדובר בזר שלא קשור (כמעט) למקום.RakMaccabi31 אמר:לא מתייחס לרמה שלו בזה, אלא לזה שהוא שכיר חרב.. ועל כן זה שהראש שלו לא פה גורם לו לגמגם מקצועית
היה לו משחקים פנטסטיים נגד אולימפיאקוס, אני לא יודע על מה אתה מדבר
בשורה התחתונה, מי שם גול עצמי?RakMaccabi31 אמר:אין לי שום דבר רע נגד פלאניץ' ואין לי מושג מי זה רונן בכלל חוץ מזה שאתם שונאים אותו
אני חושב שהיכולת שלו גבוהה יחסית לליגה אבל הפכו אותו למאותרג וסמל למרות שרצה לעזוב בהניד אפעף
ובכללי יש לו המון פאלטות שלא מצדיקות (בעיניי) את הסגידה הזו
מה שעוד יותר מרגיז זה שקטלו את עופרי על משחק רע, למרות שהיה לו משחק טוב. ומי שהיו לא טובים זה צמד הבלמים הקבועים שלנו
הסיבה שהם היו טובים יותר אחרי שהוא יצא (וזה קרה אפילו לפני שהוא יצא) יכולה לנבוע מחזרה למערך הרגיל שלנו. ופשוט שהם בלמים טובים וקורה שהם פותחים התמודדות די גמורה באופן מאוד שאנן
גיבוי לטענתי
[bbvideo]http://www.youtube.com/watch?v=fKK_fXqeEfU&t=28m43s[/bbvideo]
אתה, שמגן על נטע לביא בצורה הכי לא אובייקטיבית בעולם גם כשהוא שיחק בצורה איומה ופגע בקבוצה, יכול לדבר בכלל על אצון של שחקנים לעזוב?RakMaccabi31 אמר:אין לי שום דבר רע נגד פלאניץ' ואין לי מושג מי זה רונן בכלל חוץ מזה שאתם שונאים אותו
אני חושב שהיכולת שלו גבוהה יחסית לליגה אבל הפכו אותו למאותרג וסמל למרות שרצה לעזוב בהניד אפעף
ובכללי יש לו המון פאלטות שלא מצדיקות (בעיניי) את הסגידה הזו
מה שעוד יותר מרגיז זה שקטלו את עופרי על משחק רע, למרות שהיה לו משחק טוב. ומי שהיו לא טובים זה צמד הבלמים הקבועים שלנו
הסיבה שהם היו טובים יותר אחרי שהוא יצא (וזה קרה אפילו לפני שהוא יצא) יכולה לנבוע מחזרה למערך הרגיל שלנו. ופשוט שהם בלמים טובים וקורה שהם פותחים התמודדות די גמורה באופן מאוד שאנן
גיבוי לטענתי
[bbvideo]http://www.youtube.com/watch?v=fKK_fXqeEfU&t=28m43s[/bbvideo]
מה הכוונה?Shocking4U אמר:בהתחשב בסיפור שקופר סיפר על איך אנשים בכירים איימו עליו ועל שאר השחקנים בOFK בלגרד כשהובילו על הכוכב האדום 2-0 במחצית מקווה שבמועדון ירחיקו ממנו כל גורם סרבי כלשהו בשבועיים הקרובים…
ברביעי תפגוש מכבי חיפה את הכוכב האדום במסגרת מוקדמות ליגת האלופות, לחיפאים יש שחקן אחד שהמפגש נגד הסרבים יהיה הרבה יותר חשוב ומשמעותי משאר השחקנים.GKagelmacher אמר:מה הכוונה?Shocking4U אמר:בהתחשב בסיפור שקופר סיפר על איך אנשים בכירים איימו עליו ועל שאר השחקנים בOFK בלגרד כשהובילו על הכוכב האדום 2-0 במחצית מקווה שבמועדון ירחיקו ממנו כל גורם סרבי כלשהו בשבועיים הקרובים…
מה איתך זר פלסטיק אתה חי?RakMaccabi31 אמר:זר פלסטיק
מתחילת העונה הוא מגמגם, הראה כבר שהראש שלו במקום אחר ולא רצה להיות פה
פחות נותן את הנשמה
מפחד שפשיץ' יפרפר אותו כמו שעשה בצהבת
או שיאבד כדור שיוביל לאחת מהמתפרצות המסוכנות של הכוכב האדום, הפעם לא יהיה שופט ישראלי שיתן לו כבוד אם יפול סתם
או שימסור כדור טועה אלכסוני גרוע כמו שהוא יודע וחושב שהוא טוב בזה משום מה
הוא בלם טוב, ויכול להשתחרר מלחץ אם הוא מצליח לחלץ ונמצא עליו רק שחקן אחד.
אבל כשהראש שלו לא פה, אואה