• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן בוגדן פלאניץ'

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מציע להתחיל להשלים עם עזיבה שלו.

הבעיה היא מי יבוא בתור מחליף וכרגע נראה שזה יהיה סבטקוביץ

קניאס אומר שההנהלה רוצה למכור את פלאניץ בסכום הזה ובכר מתעקש לשמור אותו

הוא כל כך חלש. אגב אם היו מביאים בלם איכותי שיכול להשלים אותו ואת גולדברג, אולי הוא רוצה להישאר. זה בטוח מתסכל אותו לשחק לצד בלם שלא משלים אותו.

Shocking4U אמר:
קניאס אומר שההנהלה רוצה למכור את פלאניץ בסכום הזה ובכר מתעקש לשמור אותו
בצדק
עד שיחתימו בלם, עד שייכנס לכושר.
יהיו עוד לפחות 6 משחקים באירופה, מי ישחק בלם? ארד דהן או גרשון?
לשחרר את פלאניץ׳ זה לוותר על אירופה.

בכר מתעקש להשאיר אותו
היית מביא בלם שיכול להשלים אותו, זה היה משדרג משמעותית את היכולת שלו ושל הקבוצה, וההנהלה לא הייתה ממהרת לוותר עליו.

מאמין שאחרי צמד המשחקים מול אולימפיאקוס יקבלו החלטה .

אם התחליף המיועד זה סבטקוביץ', אפשר לתת כאפה לכל המעורבים ולסגור את הבאסטה.
שחקן קלאסי של קבוצה קטנה ומסתגרת. אין לו קשר קלוש לסגנון המשחק שלנו, זה להיעקץ במתפרצות מפה ועד להודעה חדשה.

ועדיין, ב2 מיליון יורו אני לחלוטין לוקח את ההצעה על פלאניץ' כי אין לי ספק שבסכום הזה אפשר להביא שחקן יותר יציב ונכון עבורנו

הסיכוי לזה נמוך. הכסף הגדול נמצא באירופה. אנחנו יכולים לעשות הרבה יותר מ - 2 מיליון יורו האלה מהכנסות.
הבעיה של מכבי חיפה לא כסף, אלא מערכת לא טובה מספיק. אנחנו לא יודעים להביא זרים.

Judokan אמר:
אם התחליף המיועד זה סבטקוביץ', אפשר לתת כאפה לכל המעורבים ולסגור את הבאסטה.
שחקן קלאסי של קבוצה קטנה ומסתגרת. אין לו קשר קלוש לסגנון המשחק שלנו, זה להיעקץ במתפרצות מפה ועד להודעה חדשה.

ועדיין, ב2 מיליון יורו אני לחלוטין לוקח את ההצעה על פלאניץ' כי אין לי ספק שבסכום הזה אפשר להביא שחקן יותר יציב ונכון עבורנו
בשלב הזה של העונה לא בטוח
בשלב הזה תקבל שחקן שלא בתוכניות או שחקן מליגה מאוד חלשה

אנחנו בשלב שבו ברוב המוחלט של הליגות חלון ההעברות בעיצומו. 1.5-2 מיליון יורו הם המון כסף כדי להביא שחקן איכותי.
בקבוצה הרי סיפרו שיש להם בלם איכותי ברשימות מוכן למקרה שסונדגרן או עלי מקבלים אזרחות וכאלה. אז יאללה שיביאו.

מועדון מקצועי צריך לדעת לעבור את החלפות השחקנים האלה והעסקאות שמכניסות כסף משמעותי בזמן אם רוצים לעשות קפיצת מדרגה

שיתנו לו תוספת שתעשה אותו מרוצה ויגמרו את הסאגה הזאת.

טלטלה בהגנה זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים

ממש חורא לי לראות אותו מדרבל 10 פעמים לתוך הרחבה של היריב, כאילו אין לנו אופציות התקפיות

RakMaccabi31 אמר:
ממש חורא לי לראות אותו מדרבל 10 פעמים לתוך הרחבה של היריב, כאילו אין לנו אופציות התקפיות

זה בלתי נסבל. עברת שחקן בדריבל, תשחרר את הכדור מהרגל לשחקן הכי קרוב. כאילו הוא לא מבין שאין לו טכניקת מסירה

כובע קש אמר:
ישאר כמו גדול

על סמך מה אתה כותב את זה?
הוא בסך הכול שחקן זר בלי זיקה למועדון או למדינה שלנו.

כולנו יודעים את הבעיות שהוא עשה לקבוצה הקודמת שלו לפני שהגיע אלינו, כי הוא לא רצה להישאר שם.

ישאר כי אני לא מאמין שאאק מציעים לו שכר שאנחנו לא יכולים להתחרות בו
גם אם יציעו לו פה טיפה פחות מאמין שישאר
זה נטו עניין של המועדון שצריך כבר לקבל שכל מולו ומול אצילי ולתת להם את השכר הגבוה שמגיע להם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה