שלמה וויס בפאנל: במידה ומכבי חיפה לא עוברת את אולימפיאקוס סיכוי טוב שפלאניץ ימכר. אומר שפלאניץ עצמו מעדיף להישאר פה במידה ויתקרבו להצעה מאאק ושבכר ביקש מהם לא למכור אותו בפחות מהסעיף שאז זה כבר לא ממש תלוי בנו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אני טוען שזה ממש רחוק מלהיות סגור או קרוב לסגור שהוא נשאר פה ושלסיפור עם וידה אין שום קשר לפלאניץ אלא בנוסף אליו
זה שזה רחוק מלהיות סגור מהדיווחים בישראל, זה שהם רוצים 2 בלמים זה ידוע ומדובר בכל האתרים היוונים כבר תקופה. גם בפורום של אאק מדברים על זה. אין לי ואני לא מתיימר להיות עם מקור במועדון שלנו, ניזון בעיקר מתקשורת ישראלית, יוונית, סרבית ותחושות שלי.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:אני טוען שזה ממש רחוק מלהיות סגור או קרוב לסגור שהוא נשאר פה ושלסיפור עם וידה אין שום קשר לפלאניץ אלא בנוסף אליו
מה המקור למה שאתה אומר
זה מבוסס על הדיווח ביוון שפורסם בשרשור חלון העברות. אני מכיר את הבחור שהעלה את הכתבה בספורט 5.David אמר:בספורט 5 מדווח שאק אתונה ירדו מפלאניץ
וגם לטעון שהכל עדיין פתוח ושמקסימום הם יחזרו אליו בינוארJudokan אמר:בקיצור, כמו שקאקה אומר פה כבר שבועיים, הכתבים היוונים חרטטנים ענקיים, יכולים להעביר שיעור אפילו לחרטטנים שלנו.
אותו כתב מצליח גם לטעון שכל הפרטים בעסקה נסגרו כולל סכום ומועד לעסקה ואז גם לטעון שאאק יורדים ממנו.
מה שמלמד על האמינות של יתר הדיווחים בנושא עד כה.
Shocking4U אמר:https://www.sport24.gr/football/aek-metagrafes-i-makampi-zitaei-gia-ton-planits-ta-chrimata-poy-i-aek-edose-gia-araoycho-livagia-kai-tsoymper.9705533.html
בקיצור כפי שטענתי (לא מידיעה) לפני כמה ימים: הכל כבר היה תפור עד שבכר התערב.
תרגום של התכלס:
הם לא ויתרו על השחקן. המסרים שהם מקבלים מהסביבה של השחקן ומהנציגים שלו זה שהוא עדיין רוצה את המעבר אליהם.
זה עדיין נשאר פתוח למרות שנשיא המועדון (שחר) הפר סיכום בע״פ שהיה לו עם אתונה לגבי מכירת פלאניץ אחרי צמד המשחקים. היה סיכום שהשחקן ישאר ביוון אחרי צמד המשחקים עבור סכום של קצת מעל מיליון יורו
אחרי הלחץ מהאוהדים ובכר אחרי המשחק נגד אולימפיאקוס הההנהלה של מכבי חיפה חזרה בה מהסיכומים ועכשיו היא דורשת את הסעיף שחרור המלא.
הרבה תלוי בתוצאה של המשחק נגד אולימפיאקוס, השחקן עדיין רוצה את המעבר לאאק אתונה ולא אמר שום דבר שונה לנציגים של המועדון.
Shocking4U אמר:בוא נראה.
בתחושות שלי זה 70/30 לכיוון עזיבה שלו
אני וכל משתמש אחר בפורום יכולים לרשום את דעתם על איזה נושא שהם רוצים בלי לקבל את האישור שלך.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:בוא נראה.
הבנו אחי אין שום אינדיקציה ושום בסיס לדברים שאתה כותב אז בשביל מה ?
Shocking4U אמר:אני וכל משתמש אחר בפורום יכולים לרשום את דעתם על איזה נושא שהם רוצים בלי לקבל את האישור שלך.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:בוא נראה.
הבנו אחי אין שום אינדיקציה ושום בסיס לדברים שאתה כותב אז בשביל מה ?
אני לא מתיימר בניגוד לאנשים אחרים להיות עם מקורות במועדון (בין אם באמת יש להם כאלה או לא) ולא זורק דברים לאוויר סתם בשביל תשומת לב.
אתה לא הצנזורה הצבאית של מכבי חיפה אז אל תגיד לאף אחד פה מה ואיך להגיד.
חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:אני וכל משתמש אחר בפורום יכולים לרשום את דעתם על איזה נושא שהם רוצים בלי לקבל את האישור שלך.חזיזוש אמר:הבנו אחי אין שום אינדיקציה ושום בסיס לדברים שאתה כותב אז בשביל מה ?
אני לא מתיימר בניגוד לאנשים אחרים להיות עם מקורות במועדון (בין אם באמת יש להם כאלה או לא) ולא זורק דברים לאוויר סתם בשביל תשומת לב.
מתנצל כמובן לא לזה התכוונתי.
חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:אני וכל משתמש אחר בפורום יכולים לרשום את דעתם על איזה נושא שהם רוצים בלי לקבל את האישור שלך.חזיזוש אמר:הבנו אחי אין שום אינדיקציה ושום בסיס לדברים שאתה כותב אז בשביל מה ?
מתנצל כמובן לא לזה התכוונתי.