ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה מאוד לוזרי.KevinDurant אמר:אם הוא היה הולך לא.א.ק הייתי מבקר אותו בטירוף, בשביל עוד 200 אלף יורו לא מוותרים על בית וליגת האלופות.
אבל שהסכומים המדוברים זה 1.5 מיליון יורו בחוזה ל3 שנים, שזה בערך פי 3 ממה שהוא יקבל פה, אני יכול להבין אותו, זה פשוט סכומים אדירים.
אגב, אני לא פוסל מצב שהוא עושה שם שנה-שנתיים וחותך חזרה לאירופה אחרי שעשה שם משכורת טובה
לא יודע כמה זה מאוד לוזרי, שחקנים גדולים ממנו עברו בשביל כסף.benrey אמר:זה מאוד לוזרי.KevinDurant אמר:אם הוא היה הולך לא.א.ק הייתי מבקר אותו בטירוף, בשביל עוד 200 אלף יורו לא מוותרים על בית וליגת האלופות.
אבל שהסכומים המדוברים זה 1.5 מיליון יורו בחוזה ל3 שנים, שזה בערך פי 3 ממה שהוא יקבל פה, אני יכול להבין אותו, זה פשוט סכומים אדירים.
אגב, אני לא פוסל מצב שהוא עושה שם שנה-שנתיים וחותך חזרה לאירופה אחרי שעשה שם משכורת טובה
ליגת האלופות זו פסגה עבור כדורגלן, שחקנים גודלים ממנו לא הגיעו לשם.
זה לא שהוא רעב ללחם.
בשביל מה הוא בחר במקצוע אם לא בשביל זה?
ומעבר לזה, שלא יאריך חוזה... אם יהיה טוב ב6 משחקים בליגת האלופות זו חשיפה מטורפת...
אולי הוא יקבל חוזה בליגה בכירה וישחררו אותו בינואר בכיף גם בשביל חצי מליון.
KevinDurant אמר:אם הוא היה הולך לא.א.ק הייתי מבקר אותו בטירוף, בשביל עוד 200 אלף יורו לא מוותרים על בית וליגת האלופות.
אני מסכים שזה תמוה שדווקא שהגענו לליגת האלופות הוא עוזב בלי ליהנות מהפירות של הקמפיין המוצלח שלו אבל כנראה שהוא לא מצליח לעמוד בפיתוי.lemmacantor אמר:KevinDurant אמר:אם הוא היה הולך לא.א.ק הייתי מבקר אותו בטירוף, בשביל עוד 200 אלף יורו לא מוותרים על בית וליגת האלופות.
כסף לא הכל בחיים. אנחנו המועדון של הקריירה שלו. אצלינו הוא זכה בתארים. לא זוכר ששחקן ויתר מרצון על לכבוש פסגה חדשה בקריירה שלו. שחקנים עוברים לכסף גדול, אבל אחרי שכבר שיחקו במעמדים.
חזיזה ושרי לא יעזבו עכשיו לאמירויות גם בשביל 3 מליון יורו, ולא כי הם נאמנים למועדון, כי הם ווינרים.KevinDurant אמר:לא יודע כמה זה מאוד לוזרי, שחקנים גדולים ממנו עברו בשביל כסף.benrey אמר:זה מאוד לוזרי.KevinDurant אמר:אם הוא היה הולך לא.א.ק הייתי מבקר אותו בטירוף, בשביל עוד 200 אלף יורו לא מוותרים על בית וליגת האלופות.
ליגת האלופות זו פסגה עבור כדורגלן, שחקנים גודלים ממנו לא הגיעו לשם.
זה לא שהוא רעב ללחם.
בשביל מה הוא בחר במקצוע אם לא בשביל זה?
ומעבר לזה, שלא יאריך חוזה... אם יהיה טוב ב6 משחקים בליגת האלופות זו חשיפה מטורפת...
אולי הוא יקבל חוזה בליגה בכירה וישחררו אותו בינואר בכיף גם בשביל חצי מליון.
בחר במקצוע בשביל לעשות כסף בסופו של יום ולהשתכר טוב.
אתה יכול להגיד שלא יאריך חוזה, אבל מנגד הוא יכול להיפצע חס וחלילה ולאבד הכל, גם את החוזה אצלנו וגם את החוזה הפוטנציאלי שם.
קל להגיד לוזרי וחשיפה והכל (ואני גם רוצה להסכים אתך, אם הוא ייתן הופעות טובות הוא עוד יכול להגיד לסגל של המונדיאל בטעות)
אבל בסופו של יום שמעמידים לך חוזה עם כל כך הרבה כסף מובטח מול העיניים וסכומים כאלה מטורפים, כנראה שקשה להגיד לא
גם אני בהייטק מתוך אהבה למקצוע.lemmacantor אמר:לא נכון, אני גם נהנה מהעבודה שלי.