ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא חושב, כבר זרקו "שהוא לא בכושר משחק" וכאלהכובע קש אמר:יהיה בסגל בראשון?
אסור שיהיה לו, אם יהיה לו סימן שנתקע איתו עד הקיץ בסגלSmurk אמר:האם תהיה לו הופעה במדי מכבי חיפה העונה?
Nirgreen אמר:שחקן הכי חלש של הקבוצה יותר ממאור לוי.
שיושאל לפני שיהיה מאוחר מידי.
חזיזוש אמר:Nirgreen אמר:שחקן הכי חלש של הקבוצה יותר ממאור לוי.
שיושאל לפני שיהיה מאוחר מידי.
רק אומר- עלי מוחמד בביתר גם היה נראה כמו צל של עצמו
(להבדיל אלפי הבדלות וכאלה)
לא ממהר לכתוש
אני מאמין שייתנו לו כמה אימונים עם הקבוצה בשבוע-שבועיים הקרובים וייראו מה אפשר לעשות אתוJerry אמר:מה הפוטנציאל שלו? הוא לא מהיר, נגר, בלי פס, בלי בעיטה ובתחילת הקריירה הראה יכולת תיקול טובה אבל מאז הפציעה הקשה שלו בגב הוא הפך למרגרינה. אם הוא לא גדל בבית"ר אז הוא הולך לשחק במבשרת ציון, קלטינס אותו סיפור ואנחנו רואים את הרמה שלו אצל הפועל תל אביב כרגע. בנתניה איפה הוא נכנס על חשבון קארצב או אינו? שניהם הרבה יותר טובים ממנו, הייתי משאיל אותו לעפולה עד סוף העונה בתקווה שיתרענן קצת ויהפוך לשחקן מוביל, חשוב אחרי השנתיים הקשות שהיו לו, אחרי זה אולי הוא יחזור יותר בשל מנטלית ויהיה אפשר להשאיל אותו לליגת העל, לא צריך למהר איתו כי הוא אחרי שנתיים רעות מקצועית ופיזית
greenguy אמר:היחיד שיכול לעשות ממנו שחקן זה בכר,אני כן זוכר שבתקופה הטובה שלו בביתר הוא ידע להשתחרר מלחץ ולמסור מהר קדימה. הוא לא עילוי אבל יש מצב שיפתיע,לא מצפה וככה גם לא אתאכזב. שיהיה בהצלחה
greenguy אמר:היחיד שיכול לעשות ממנו שחקן זה בכר,אני כן זוכר שבתקופה הטובה שלו בביתר הוא ידע להשתחרר מלחץ ולמסור מהר קדימה. הוא לא עילוי אבל יש מצב שיפתיע,לא מצפה וככה גם לא אתאכזב. שיהיה בהצלחה