• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק באים היום להשתולל 🦍 vs באים היום להשתלשל 🇩🇪

• יוצר הנושא יוצר הנושא GKagelmacher
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
האווירה סביב המשחק הזה, לא היה לי כזה ריגוש למשחק הרבה זמן

אליאור אמר:
מעדיף להפסיד את האליפות הזו וזו שאחריה וזו שאחריה מאשר לשמוע על דברים כאלו

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=469875

ספורט שיש בו אלימות לא שווה כלום.

ראיתי עכשיו.
לרגע חשבתי שזה גדודי עז אלאדין אל קאסם.
בושה!

חלאיילי וסונדגרן פותחים רשמי.

הרכב (על פי הדף הרשמי של ההתאחדות):
כיוף
קורנו שימיץ סק דניאל חלאיילי
ג׳אבר עלי רפאלוב
דין פיירו

לדעתי טעות לפתוח עם חליאלי היה צריך להכניס דקה 60 שיעשה משהו עם המהירות שלו שהשחקנים מתעייפים

לא אוהב את ההרכב הזה!
מה ההיגיון לזרוק את חלאיילי אחרי שלא שיחק חודש למשחק כזה?
ולמה לוותר על שון שיחד איתו ושימיץ׳ עשינו ריצה יפה וכמעט ולא ספגנו.
סק מטריד אותי מאוד רק שלא יעשה לנו היום פאלטות.

הצהבת עם הרכב הגנתי.

בלי דוידה, דוידזאדה ורביבו כמגני כנף ושלושה בלמים. הכניסו את דן ביטון בשביל הנייחים.

אם אנחנו לא נותנים לפחות גול על רז שלמה או בלטקסה אז זה חרפה גדולה

ולגבי המכות גועל נפש. לא מספיק מה שעברנו ב7.10 עכשיו זה. מזכיר תמונות קשות ומזעזעות מקווה שימצאו את כל המעורבים ויכניסו לכלא

ידעתי שיבואו להתבנקר.
מה יעזור לנו חלאיילי אם לא יהיו לו שטחים?

הצהבת עם 2 מגנים שמאליים בהרכב (דוידזאדה, רביבו וסאבוריט) פלוס עוד שניים ששיחקו שם בעבר (בלטקסה וסאבוריט)

לא אוהב אתזה שחלאילי פותח, כי הוא כלי מטורף להעלות מהספסל.
זה טוב לנו שהוא פותח בבונקר זה שהוא מעמיס בלמים ומגנים לא ישפר את ההגנה זה אותה טעות שעושים בנבחרת.
צריך לסחוט הרבה קרנות ונייחים הם מזעזים במשחק גובה.

אם חלאיילי יכול לתת שישים דקות ולא שלושים אז למה שלא יפתח? השחקן אולי הכי טוב שלנו.

אני מאוד מקווה שדין ישחק בחוד ולא באגף, גם אם זה אומר 5-3-2.

אני עדיין חושב שחלאיילי חייב לפתוח אם הוא כשיר במשחק כזה. השאלה היא אם הוא יצליח להסתדר בלי שטחים לרוץ אליהם. צריך להגיד אני מאלה שצידדו בזה שסונדגרן יפתח אבל החיסרון של שון יהיה משמעותי במיוחד מבחינת מהירות בהגנה.

אולי קצת לוזרי מצדי אבל חייב להגיד שעם כמה שאני חושב שצריך להתאבד על ניצחון פה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות פה זה להפסיד להם בבית ובעצם לתת להם לחגוג לנו אליפות כמעט מתמטית על הראש.

אליאור אמר:
אם חלאיילי יכול לתת שישים דקות ולא שלושים אז למה שלא יפתח? השחקן אולי הכי טוב שלנו.

אין ספק, אני פשוט לא בטוח שהוא כשיר ב 100%.
אני מקווה שזו לא החלטה שנובעת מלחץ.
אם היה משחק היום נגד חדרה, לא חושב שהיה פותח איתו.
זה סיכון לדעתי.

Shocking4U אמר:
אולי קצת לוזרי מצדי אבל חייב להגיד שעם כמה שאני חושב שצריך להתאבד על ניצחון פה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות פה זה להפסיד להם בבית ובעצם לתת להם לחגוג לנו אליפות כמעט מתמטית על הראש.

גם בתיקו יחגגו.

Shocking4U אמר:

לא צריך לחשוב על זה. כמובן שאם זה יקרה אז זה התסריט הכי גרוע, אבל אני לא מאמין שזה יקרה.

חזרה
למעלה