• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

באים להתפוצץ - באים עם אוטובוס: מחזור 21 בליגת העל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Daniel123 אמר:
SaTla אמר:
Daniel123 אמר:
המועדון צריך לבקש דחייה של המשחק, יש רוחות מטורפות בחוץ ואי אפשר לשחק ככה כדורגל.
לא צריך לקפוץ ישר ולומר “מחפשים תירוצים״. זה באמת לא מזג אויר אידיאלי לשחק בו.
זה עוד לפני הגשם שהגיע, רוחות כאלה עם גשם כבד זה בלתי אפשרי לא יהיה ערך ספורטיבי למשחק כזה.
איזה מגזימים כאילו זה רוחות של הוריקן

רוחות חזקות מאוד וזה עד הלילה רק יתגבר.
תחשוב שבמשחק הליגה נגד נתניה השחקנים התלוננו על הרוחות שהיה מאוד קשה לשחק והיום זה פי 3.
אני גם קורא עכשיו שהאוהדים מוכרים את הכרטיסים, לא צריך ללכת עם הראש בקיר ולשחק בכל מצב השחקנים הם בני אדם בדיוק כמונו.
יש לשחק במזג אויר חורפי ויש לשחק בסערה.

משחקים במינוס 10 מעלות גם. אז יש רוח אז מה? אם מחפשים כל פעם תירוץ למה לא מסוגלים לשחק כדורגל, אז אתה יודע מה? לא בטוח שצריך את בכר בשביל זה. אי אפשר שאחרי כל הפרעה, לא נהיה מסוגלים לתפקד. מצטער.

lemmacantor אמר:
Daniel123 אמר:
SaTla אמר:
איזה מגזימים כאילו זה רוחות של הוריקן

רוחות חזקות מאוד וזה עד הלילה רק יתגבר.
תחשוב שבמשחק הליגה נגד נתניה השחקנים התלוננו על הרוחות שהיה מאוד קשה לשחק והיום זה פי 3.
אני גם קורא עכשיו שהאוהדים מוכרים את הכרטיסים, לא צריך ללכת עם הראש בקיר ולשחק בכל מצב השחקנים הם בני אדם בדיוק כמונו.
יש לשחק במזג אויר חורפי ויש לשחק בסערה.

משחקים במינוס 10 מעלות גם. אז יש רוח אז מה? אם מחפשים כל פעם תירוץ למה לא מסוגלים לשחק כדורגל, אז אתה יודע מה? לא בטוח שצריך את בכר בשביל זה. אי אפשר שאחרי כל הפרעה, לא נהיה מסוגלים לתפקד. מצטער.

אומרים לך חזאים שזה סכנת נפשות לשחק היום בערב מה אתה רוצה?
אין בעיה לשחק במינוס 10 שקר אבל עם רוחות של 70 קמ"ש וגשם כבד זה לא אידיאלי.

זה בדיוק מה שאני טוען. אי אפשר לשחק רק כשהכל אידאלי. מזג אוויר הזה די רגיל בחורף לפרמייר ליג. בטח לערים כמו ניוקאסל או מנצ'סטר.

https://m.one.co.il/Mobile/Article/22-23/1,1,4,45550/429045.html?ref=hp

DelPiero אמר:
רק לי המילים להתפוצץ ואוטובוס באותו משפט עושות טריגר ?

בכל מקרה, אין תירוצים, צריך לחזור לנצח, ועדיף בתוצאה משכנעת.
זה היה מכוון, בקטע קומי כמובן

אם יש חשש אמיתי לבטיחות הקהל שידחו. מבחינת כדורגל פרופר אפשר לשחק.

נקווה שיצליחו למרות שלא הייתי בונה על זה. מאמין שחדרה תחתור לקיים את המשחק, כל מזג אוויר שישבש כדורגל משחק לטובתם.

איזה ערך ספורטיבי יש במשחק שלא יצליחו להשאיר את הכדור במגרש בכלל כי הוא יעוף להם מעבר לקו החוץ

אני גם מאמין שישוחק כרגיל בסוף

אולי יהיה לשחקנים שלנו קר והם יתחילו סוף סוף לרוץ

יש כבר שיחות עם המנהלת לדחות, אני בטוח שלא ישחקו היום.

אם יש סכנה לנפש ברור שאין מה לקיים משחק, בכל סיטואציה אחרת חובה לקיים.
שירוצו בגשם, בשלג, ברוח. זה מה יש שיעלו לשחק כדורגל ויפסיקו לבכות.

העניין זה לא הקור והמעלות. העניין הוא הרוחות שלא מאפשרות לפתח משחק כדורגל, תראו מה קורה ברחובות. מי שרוצה שנשחק היום הוא אנטי כדורגל, זה יתרון עצום לחדרה.

Smurk אמר:
העניין זה לא הקור והמעלות. העניין הוא הרוחות שלא מאפשרות לפתח משחק כדורגל, תראו מה קורה ברחובות. מי שרוצה שנשחק היום הוא אנטי כדורגל, זה יתרון עצום לחדרה.

מי שרוצה שנשחק היום כדורגל זה רק אוהדי ת"א וב"ש ובוא נחשוב למה.

Daniel123 אמר:
Smurk אמר:

מי שרוצה שנשחק היום כדורגל זה רק אוהדי ת"א וב"ש ובוא נחשוב למה.
יש גם אוהדים שלנו שרוצים שנשחק. משתמשים בקלישאות של פרמייר ליג

חזרה
למעלה