ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:SaTla אמר:איזה מגזימים כאילו זה רוחות של הוריקןDaniel123 אמר:המועדון צריך לבקש דחייה של המשחק, יש רוחות מטורפות בחוץ ואי אפשר לשחק ככה כדורגל.
לא צריך לקפוץ ישר ולומר “מחפשים תירוצים״. זה באמת לא מזג אויר אידיאלי לשחק בו.
זה עוד לפני הגשם שהגיע, רוחות כאלה עם גשם כבד זה בלתי אפשרי לא יהיה ערך ספורטיבי למשחק כזה.
רוחות חזקות מאוד וזה עד הלילה רק יתגבר.
תחשוב שבמשחק הליגה נגד נתניה השחקנים התלוננו על הרוחות שהיה מאוד קשה לשחק והיום זה פי 3.
אני גם קורא עכשיו שהאוהדים מוכרים את הכרטיסים, לא צריך ללכת עם הראש בקיר ולשחק בכל מצב השחקנים הם בני אדם בדיוק כמונו.
יש לשחק במזג אויר חורפי ויש לשחק בסערה.
lemmacantor אמר:Daniel123 אמר:SaTla אמר:איזה מגזימים כאילו זה רוחות של הוריקן
רוחות חזקות מאוד וזה עד הלילה רק יתגבר.
תחשוב שבמשחק הליגה נגד נתניה השחקנים התלוננו על הרוחות שהיה מאוד קשה לשחק והיום זה פי 3.
אני גם קורא עכשיו שהאוהדים מוכרים את הכרטיסים, לא צריך ללכת עם הראש בקיר ולשחק בכל מצב השחקנים הם בני אדם בדיוק כמונו.
יש לשחק במזג אויר חורפי ויש לשחק בסערה.
משחקים במינוס 10 מעלות גם. אז יש רוח אז מה? אם מחפשים כל פעם תירוץ למה לא מסוגלים לשחק כדורגל, אז אתה יודע מה? לא בטוח שצריך את בכר בשביל זה. אי אפשר שאחרי כל הפרעה, לא נהיה מסוגלים לתפקד. מצטער.
זה היה מכוון, בקטע קומי כמובןDelPiero אמר:רק לי המילים להתפוצץ ואוטובוס באותו משפט עושות טריגר ?
בכל מקרה, אין תירוצים, צריך לחזור לנצח, ועדיף בתוצאה משכנעת.
Nirgreen אמר:הקבוצה פועלת לדחיית המשחק בעקבות מזג האוויר
Smurk אמר:העניין זה לא הקור והמעלות. העניין הוא הרוחות שלא מאפשרות לפתח משחק כדורגל, תראו מה קורה ברחובות. מי שרוצה שנשחק היום הוא אנטי כדורגל, זה יתרון עצום לחדרה.
יש גם אוהדים שלנו שרוצים שנשחק. משתמשים בקלישאות של פרמייר ליגDaniel123 אמר:Smurk אמר:העניין זה לא הקור והמעלות. העניין הוא הרוחות שלא מאפשרות לפתח משחק כדורגל, תראו מה קורה ברחובות. מי שרוצה שנשחק היום הוא אנטי כדורגל, זה יתרון עצום לחדרה.
מי שרוצה שנשחק היום כדורגל זה רק אוהדי ת"א וב"ש ובוא נחשוב למה.
Liberman אמר:קצת רוח מה קרה יא כוסיות