• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

בית הדין נגד מכבי חיפה 2023/24- נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אסור שזה יעבור בשקט חייבים לישות משהו. ולא רק אנחנו כל הקבוצות והקהל ים צריכים להתאחד נגד הביזיון הזה

ברק.י אמר:
אליאור אמר:
מה הם מצפים שהמועדון יעשה או כל הקהל שהוא לא אותו אחד שזרק את האבוקה לדשא יעשו? הרי תמיד יהיה אחד, שניים או חמישה שיזרקו אבוקה לדשא.
גם מה מחמיר כל כך באוהד שזרק אבוקה לדשא? עם כל הכבוד. זה תקדים שנקבע עלינו.
אי אפשר עם הקיזוזים האלה יותר. זה לא ספורט.

הם חושבים שזה יחנך את הקהל לא ליהנות מפירוטכניקה.
סביר שזה ימאיס על חלק מהאוהדים והמועדונים את האבוקות, אבל זה גם ימאיס על חלק אחר את הענף עצמו ואת ההתאחדות.

וכמו שאתה אומר, אי אפשר לשלוט באדם הבודד שמחליט לעשות מעשה ולכן, זה עונש פשוט מטומטם שפוגע בספורט.

אם ההתעקשות היא שהמועדונים יטפלו בזה, שיקנסו בהרבה כסף, כדי לעודד תביעות של המועדונים את האוהדים שלהם או שיישאו בנטל. כל פיתרון אחר בבית הדין הוא פשוט אבסורד ומוכיח את עצמו שהוא לא עוזר בכלום.

אי אפשר להגיד שזה לא עוזר כי באמת יש פחות, אבל אני באמת לא מבין מה הציפייה מהמועדון על אוהד אחד שמחליט לזרוק. זה לנסות להרוג זבוב עם גרזן.

MH13 TILL I DIE אמר:
GreenGirl אמר:
למה ת"א זה לא נסיבות מחמירות?

ההתאחדות הופכת את זה למגוחך, מה מונע עכשיו אנשים שהם קוקו להתחזות לאוהדים של קבוצה אחרת ולזרוק אבוקות, כשהם יודעים שהם פוגעים בקבוצה האחרת?
חכי שיגיעו למאבקי תחתית..... שם יש מספיק כרטיסים לקהל הרחב ובקלות אפשר להסתנן ולזרוק פירו לדשא

הדרך היחידה להתמודד עם זה זה רק דרך ענישה לאותם אוהדים ספציפים

הגיע הזמן שבעלי הקבוצות יודיעו חד משמעית שהם משביתים את הליגות עד שהעונש ההזוי הזה של הפחתת נקודות לא מבוטל

gargy אמר:
הגיע הזמן שבעלי הקבוצות יודיעו חד משמעית שהם משביתים את הליגות עד שהעונש ההזוי הזה של הפחתת נקודות לא מבוטל

בעלי הקבוצות הם אלה שקובעים את התקנון אם אני לא טועה.

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:
מה הם מצפים שהמועדון יעשה או כל הקהל שהוא לא אותו אחד שזרק את האבוקה לדשא יעשו? הרי תמיד יהיה אחד, שניים או חמישה שיזרקו אבוקה לדשא.
גם מה מחמיר כל כך באוהד שזרק אבוקה לדשא? עם כל הכבוד. זה תקדים שנקבע עלינו.
אי אפשר עם הקיזוזים האלה יותר. זה לא ספורט.

הם חושבים שזה יחנך את הקהל לא ליהנות מפירוטכניקה.
סביר שזה ימאיס על חלק מהאוהדים והמועדונים את האבוקות, אבל זה גם ימאיס על חלק אחר את הענף עצמו ואת ההתאחדות.

וכמו שאתה אומר, אי אפשר לשלוט באדם הבודד שמחליט לעשות מעשה ולכן, זה עונש פשוט מטומטם שפוגע בספורט.

אם ההתעקשות היא שהמועדונים יטפלו בזה, שיקנסו בהרבה כסף, כדי לעודד תביעות של המועדונים את האוהדים שלהם או שיישאו בנטל. כל פיתרון אחר בבית הדין הוא פשוט אבסורד ומוכיח את עצמו שהוא לא עוזר בכלום.

אי אפשר להגיד שזה לא עוזר כי באמת יש פחות, אבל אני באמת לא מבין מה הציפייה מהמועדון על אוהד אחד שמחליט לזרוק. זה לנסות להרוג זבוב עם גרזן.

זה לא עוזר בכלום כי זה לשפוך את התינוק עם מי האמבט.
גם אם זה מפחית את התופעה, זה לא מעלים אותה לחלוטין ויוצר בעיה אחרת שהיא גדולה יותר.

Ganjot אמר:
לא יורידו נקודה. יהיה קנס של 40-50 אלף ש"ח. צריכים לתבוע את האוהד שזרק לדשא בכל מקרה בסכום משולש שילמדו לא לזרוק לדשא (לא רואה בעיה עם להדליק ביציע).
ממש לא הייתי מציע לך להיות כל כך בטוח שלא יורידו לנו נקודה.

Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
לא יורידו נקודה. יהיה קנס של 40-50 אלף ש"ח. צריכים לתבוע את האוהד שזרק לדשא בכל מקרה בסכום משולש שילמדו לא לזרוק לדשא (לא רואה בעיה עם להדליק ביציע).

זה אותם אנשים שאמרו בספטמבר שלא יורידו לנו נקודה, ואז כשהתקבלה החלטה לא להוריד צהלו ואמרו אמרנו לכם, ואז הגיע הערעור.
הנה אני אומר שחור על גבי לבן: ירדה כבר עוד נקודה.

התקנון לא ברור והתובע עושה מישמש.

הרי אוהדי מכבי ת''א זרקו זיקוק לשחקן ועדיין הם הואשמו לא ברוב, כלומר גם הם בעצמם לא בטוחים שפירו לדשא זה בהכרח נסיבות מחמירות.

זה התקנון המדויק:

בנוסף הורחבה הענישה במקרים של עבירות בנסיבות מחמירות: באופן שבכל עבירה בנסיבות מחמירות אשר בגינה לא הגיע המשחק לסיומו ו/או נגרם נזק גוף ו/או הושלכו אמצעי פירוטכניקה בין יציעים, אזי יופחתו נקודות כבר מההרשעה הראשונה כמפורט להלן:
א. בהרשעה ראשונה - הפחתת נקודה אחת בפועל.
ב. בהרשעה שניה - הפחתת שתי נקודות בפועל.
ג. בהרשעה שלישית - הפחתת שלוש נקודת בפועל.
ד. בגין כל הרשעה נוספת (רביעית ואילך) באותה עבירה מהעבירות הללו באותה עונה —בהתאם לשיקול דעת בית הדין ולא פחות משלוש נקודות נוספות לרבות הפחתת נקודות לעונת המשחקים הבאה.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:

זה אותם אנשים שאמרו בספטמבר שלא יורידו לנו נקודה, ואז כשהתקבלה החלטה לא להוריד צהלו ואמרו אמרנו לכם, ואז הגיע הערעור.

לא זכור לי שאמרתי דבר כזה אבל בכל מקרה כל העניין הזה שאנחנו נענשנו לפי תקנון ישן ובעצם "נאכל" הורדת 2 נק' זה בדיחה והגיע הזמן שהצוות המשפטי של המועדון יתעורר על עצמו ולא רק שידרוש שלא תהיה הפחתת נקודה אלא שיחזירו לנו את הנקודה שהורדה עקב שינוי ה"חוקים" באמצע העונה. אין לי ספק שלגרמניה יחזירו את הנקודה.

KevinDurant אמר:

הרי אוהדי מכבי ת''א זרקו זיקוק לשחקן ועדיין הם הואשמו לא ברוב, כלומר גם הם בעצמם לא בטוחים שפירו לדשא זה בהכרח נסיבות מחמירות.

זה התקנון המדויק:

בנוסף הורחבה הענישה במקרים של עבירות בנסיבות מחמירות: באופן שבכל עבירה בנסיבות מחמירות אשר בגינה לא הגיע המשחק לסיומו ו/או נגרם נזק גוף ו/או הושלכו אמצעי פירוטכניקה בין יציעים, אזי יופחתו נקודות כבר מההרשעה הראשונה כמפורט להלן:
ד. בגין כל הרשעה נוספת (רביעית ואילך) באותה עבירה מהעבירות הללו באותה עונה —בהתאם לשיקול דעת בית הדין ולא פחות משלוש נקודות נוספות לרבות הפחתת נקודות לעונת המשחקים הבאה.
מבקש שמישהו יסביר לי באיזה טענה אנחנו מועמדים בנסיבות מחמירות.

KevinDurant אמר:

זה התקנון המדויק:

זה לא תקף אלינו יש לנו על תנאי ועל זה יורידו לנו נקודה
אם לא היה לנו התנאי אז לפי מה שציינת לא היינו מקבלים הורדת נקודות
אבל יש על תנאי
יורידו נקודה

שים לב גם שמה שציטטת לא מדבר על מתי מעמידים בנסיבות מחמירות, זה מדבר על הענישה אחרי שנמצאים כבר אשמים בעבירה של נסיבות מחמירות.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

זה התקנון המדויק:

זה לא תקף אלינו יש לנו על תנאי ועל זה יורידו לנו נקודה
אם לא היה לנו התנאי אז לפי מה שציינת לא היינו מקבלים הורדת נקודות
אבל יש על תנאי
יורידו נקודה

שים לב גם שמה שציטטת לא מדבר על מתי מעמידים בנסיבות מחמירות, זה מדבר על הענישה אחרי שנמצאים כבר אשמים בעבירה של נסיבות מחמירות.
התנאי שלנו זה רק עבור נסיבות מחמירות.

יש עונש של 3,000 שקל על זריקת פירוטכניקה לדשא, זה סעיפים שונים

KevinDurant אמר:

עשית סלט
התנאי שלנו זה אכן על נסיבות מחמירות, ובזה אנחנו מואשמים ובזה גם ימצאו אותנו אשמים ולכן יורידו לנו בוודאות נקודה
עונש של 3,000 ש"ח זה אכן על זריקת פירוטכניקה לדשא, אבל מה הקשר, לנו יש על תנאי ואנחנו מואשמים בו, זה בנפרד מהעונש שכתוב בחוק

אתה אולי רוצה להראות שאנחנו לא צריכים להיות מואשמים בנסיבות מחמירות ואז התנאי לא אמור להיות מופעל, אבל שום דבר שהצגת עד כה לא מראה את זה או מדבר בכלל על מתי מאשימים בנסיבות מחמירות ומתי לא.
אתה דיברת רק על מה קורה אחרי שכבר מואשמים בנסיבות מחמירות (ואין על תנאי כמו אצלנו שנותן עונש מיוחד).

Ganjot אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

לא זכור לי שאמרתי דבר כזה אבל בכל מקרה כל העניין הזה שאנחנו נענשנו לפי תקנון ישן ובעצם "נאכל" הורדת 2 נק' זה בדיחה והגיע הזמן שהצוות המשפטי של המועדון יתעורר על עצמו ולא רק שידרוש שלא תהיה הפחתת נקודה אלא שיחזירו לנו את הנקודה שהורדה עקב שינוי ה"חוקים" באמצע העונה. אין לי ספק שלגרמניה יחזירו את הנקודה.

כחלק מההחלטה של המועדונים לשנות את התקנון סוכם גם שעונשים "על תנאי" שהקבוצות גוררות לא יעלמו וימשיכו גם לעונה הבאה כדי שלא תהיה התחמקות.
אין לך קייס לטעון "שינו את התקנון באמצע" כי מי ששינה זה אתה ושאר המועדונים.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

עשית סלט
התנאי שלנו זה אכן על נסיבות מחמירות, ובזה אנחנו מואשמים ובזה גם ימצאו אותנו אשמים ולכן יורידו לנו בוודאות נקודה
עונש של 3,000 ש"ח זה אכן על זריקת פירוטכניקה לדשא, אבל מה הקשר, לנו יש על תנאי ואנחנו מואשמים בו, זה בנפרד מהעונש שכתוב בחוק

אתה אולי רוצה להראות שאנחנו לא צריכים להיות מואשמים בנסיבות מחמירות ואז התנאי לא אמור להיות מופעל, אבל שום דבר שהצגת עד כה לא מראה את זה או מדבר בכלל על מתי מאשימים בנסיבות מחמירות ומתי לא.
אתה דיברת רק על מה קורה אחרי שכבר מואשמים בנסיבות מחמירות (ואין על תנאי כמו אצלנו שנותן עונש מיוחד).
אני בתור בן אדם נורמלי שקורה את התקנון מבין שמענישים בנסיבות מחמירות רק במקרים הבאים: "לא הגיע המשחק לסיומו ו/או נגרם נזק גוף ו/או הושלכו אמצעי פירוטכניקה בין יציעים" לכן גם במקרה של מכבי ת''א לא דובר על זה שנזרק סתם זיקוק לדשא אלא על זה שהוא כמעט ופגע בלוקאסן וזה היה עיקר האישום במקרה שלהם.

בנוסף, בגלל שהתנאי שלנו מופעל אך ורק בהרשעה של נסיבות מחמירות ולעניות דעתי לא התקיימו התנאים לנסיבות מחמירות (ככה אני מבין את החוק לפחות, או רוצה להבין בתור מתנגד להורדת נקודות) אז אין סיבה להפעיל את התנאי.

בנוסף, זה שיש ענישה ספציפית בחוק עבור זריקת פירו לדשא רק מחזקת את דעתי שיש הפרדה בתקנון בין זריקת פירו לדשא לבין עבירה של נסיבות מחמירות.

Apoc אמר:
Ganjot אמר:
Apoc אמר:

כחלק מההחלטה של המועדונים לשנות את התקנון סוכם גם שעונשים "על תנאי" שהקבוצות גוררות לא יעלמו וימשיכו גם לעונה הבאה כדי שלא תהיה התחמקות.
אין לך קייס לטעון "שינו את התקנון באמצע" כי מי ששינה זה אתה ושאר המועדונים.

הבנתי, אם ככה כמו שKD רשם מעליי, אין סיבה שזה יפול תחת "נסיבות חמירות" לפי התקנון החדש. נחיה ונראה.

Ganjot אמר:
הבנתי, אם ככה כמו שKD רשם מעליי, אין סיבה שזה יפול תחת "נסיבות חמירות" לפי התקנון החדש. נחיה ונראה.

דוראנט לא קורא נכון את מה שכתוב

KevinDurant אמר:
אני בתור בן אדם נורמלי שקורה את התקנון מבין שמענישים בנסיבות מחמירות רק במקרים הבאים: "לא הגיע המשחק לסיומו ו/או נגרם נזק גוף ו/או הושלכו אמצעי פירוטכניקה בין יציעים"

מאיפה הבאת את זה?
זה לא נכון.

רשום שבהנתן וכבר מואשמים בנסיבות מחמירות, אז אם התקיים לפחות אחד מהתנאים:

1. לא הגיע המשחק לסיומו
2. נגרם נזק גוף
3. הושלך פירו בין יציעים

אז יורידו נקודה (בהרשעה ראשונה, אחר כך יותר חמור).

זה כל מה שזה אומר.
זה לא אומר מתי מעמידים בנסיבות מחמירות ומתי לא.
לא רשום לך "הקבוצה תעמוד בנסיבות מחמירות במקרים הבאים", זה משהו שאתה סתם הסקת כי כנראה התבלבלת או משהו.

KevinDurant אמר:
לכן גם במקרה של מכבי ת''א לא דובר על זה שנזרק סתם זיקוק לדשא אלא על זה שהוא כמעט ופגע בלוקאסן וזה היה עיקר האישום במקרה שלהם.

בגלל זה הורידו להם נקודה, לא בגלל זה הם הועמדו לדין בנסיבות מחמירות. בדיוק בגלל מה שרשמתי למעלה, שאם מועמדים בנסיבות מחמירות וגם התקיים אחד התנאים לפחות, אז יורידו נקודה.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
אני בתור בן אדם נורמלי שקורה את התקנון מבין שמענישים בנסיבות מחמירות רק במקרים הבאים: "לא הגיע המשחק לסיומו ו/או נגרם נזק גוף ו/או הושלכו אמצעי פירוטכניקה בין יציעים"

מאיפה הבאת את זה?
זה לא נכון.

רשום שבהנתן וכבר מואשמים בנסיבות מחמירות, אז אם התקיים לפחות אחד מהתנאים:

1. לא הגיע המשחק לסיומו
2. נגרם נזק גוף
3. הושלך פירו בין יציעים

אז יורידו נקודה (בהרשעה ראשונה, אחר כך יותר חמור).

זה כל מה שזה אומר.
זה לא אומר מתי מעמידים בנסיבות מחמירות ומתי לא.
לא רשום לך "הקבוצה תעמוד בנסיבות מחמירות במקרים הבאים", זה משהו שאתה סתם הסקת כי כנראה התבלבלת או משהו.

KevinDurant אמר:
לכן גם במקרה של מכבי ת''א לא דובר על זה שנזרק סתם זיקוק לדשא אלא על זה שהוא כמעט ופגע בלוקאסן וזה היה עיקר האישום במקרה שלהם.

בגלל זה הורידו להם נקודה, לא בגלל זה הם הועמדו לדין בנסיבות מחמירות. בדיוק בגלל מה שרשמתי למעלה, שאם מועמדים בנסיבות מחמירות וגם התקיים אחד התנאים לפחות, אז יורידו נקודה.
מבין למה אתה מתכוון, אם ככה אז יורידו לנו נקודה נוספת.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה