מזכיר שכל זה קורה ביום שבו פורסם תמליל של שופט המחוזי אורנשטיין דן עם אפי נווה על העתירה שלהם על ראיקוביץ. מהמקפצה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:מזכיר שכל זה קורה ביום שבו פורסם תמליל של שופט המחוזי אורנשטיין דן עם אפי נווה על העתירה שלהם על ראיקוביץ. מהמקפצה.
רק מכבי אמר:הנקודה לא הוחזרה.
הערעור נדחה.
תעשו פרצוף מופתע.
Smile אמר:רק מכבי אמר:הנקודה לא הוחזרה.
הערעור נדחה.
תעשו פרצוף מופתע.
האמת, הייתי בטוח שאחרי שהחזירו לצהבת נקודה יחזירו גם לנו, רק כדי לסתום לנו את הפה.
סלייקכובע קש אמר:Shocking4U אמר:מזכיר שכל זה קורה ביום שבו פורסם תמליל של שופט המחוזי אורנשטיין דן עם אפי נווה על העתירה שלהם על ראיקוביץ. מהמקפצה.
מראה באופן מושלם את ההבדל בגישה של שני המועדונים
אל תדאג, אם זה יקרה ימצאו כבר על מה להפחית לנו עודGreenfromluxembourg אמר:חלום שלי שניקח אליפות גם בעונה הבדיחה הזאת אבל מתקשה להאמין שאנחנו מסוגלים כרגע.
בהנחה ששני התנאים נקבעו כחוק וכהוגן (לא קרה, אבל לצורך העניין), למה לעזאזל מספיקה אבוקה בודדת (שלא פגעה באף אחד חוץ מאגו של כמה שוטרים) בשביל להפעיל תנאי על פירו למכבי חיפה ופריצת עשרות אוהדים זה לא מספיק בשביל להפעיל תנאי על פריצה לדשא לת"א?????gargy אמר:הזוי בעיני שאשכרה מדברים על זה שלהם אין על תנאי ולנו היה תנאי.
כמה צביעות יכולה להיות?
למי מהם ששכח, יש להם תנאי של הפחתת 3 נקודות על פריצת אוהדים למגרש.
בעולם שבו מפעילים תנאי על אוהד בודד ועוד כזה שנתפס, אין שום אפשרות שלא להפעיל תנאי על כמה עשרות אוהדים שפורצים.
לצערי לא נראה לי, כי במועדון מקבלים את החלטת בית הדין ומקווים שאירועים של אלימות/פירוטכניקה/זריקת מוטות ברזל/זריקת מוטות ברזל מפלסטיק/זריקת חפצים/זריקת כדורים/נהמות גזעניות/נהמות לא גזעניות/קללות להתאחדות/הנפת שלט של חזיר לבוש במדי שוטר/חבישת מסכות פנים/זריקת קונפטי מלכלך/תיפוף מחריש אוזניים שיפריע לשכנים לישון לא יחזרו על עצמםאליאור אמר:האם עדיין אפשר לערער על הנקודה שנשדדה מאיתנו בתחילת העונה?
פה איבדנו את האליפות, פה הגעתי למסקנה שגם אם איכשהו נזכה העונה זה לא מגיע לנוNirgreen אמר:מקבלים את העונש.
פשיטת רגל