ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:בפורום של ת"א כבר מלינים על כך שזה לא ספורטיבי שלא מורידים לנו נקודות בצורה לא ספורטיבית על זריקת אבוקות?
Apoc אמר:אל תמהרו לחגוג
חכו לערעור של התובע שיש לו קטע פנקסני אחר
netanel412 אמר:תראו את שטראובר בצאט של ספורט 5
פשוט תענוג
רק מכבי אמר:הוא לא יערער.
אבל זו רק דחיית הקץ.
בפעם הבאה העל תנאי יופעל.
Jerry אמר:רק מכבי אמר:הוא לא יערער.
אבל זו רק דחיית הקץ.
הוא לא. אתם לא מכירים את בית הדין כנראה
אין לי כוח לחזור על עצמי, הייתי בדיון ארוך עם אפוק על זה בשרשור הקודם על בית הדין של העונה הקודמת, תעבור לשם תראה וגם על הדרך תראה שאמרתי שאני לא מאמין שנקבל הורדת נקודותרק מכבי אמר:Jerry אמר:רק מכבי אמר:הוא לא יערער.
אבל זו רק דחיית הקץ.
הוא לא. אתם לא מכירים את בית הדין כנראה
בפעם הבאה שיהיה משהו רציני, וברור שיהיה. העונה ארוכה, והארגונים לא בדיוק מתמתנים, אז הוא יופעל.
אשמח לשמוע מאדוני שבניגוד לכולם "מכיר את בית הדין", למה העונש על תנאי לא יופעל העונה?
נשמח להבין.
רק מכבי אמר:הוא לא יערער.
אבל זו רק דחיית הקץ.
netanel412 אמר:גם בספורט 5 עם קוף וזהבי פשוט כיף
שיסבלו עוד הרבה
נגד ת"א אבוקה אחת, יחידה ומסכנה נפלה בטעות לפינה של הדשא ופונתה ממנו מהר, אבל היתה זריקת פירו הדדית של הקהלים אחד על השני מ - 2 הצדדים שאני מאשים בה רק את ה"יצירתיות" של ההתאחדותאליאור אמר:נראה לי שמלכתחילה לא היה כאן מקום להעמיד לדין בנסיבות מחמירות. ממה שהבנתי במשחק נגד מכבי תל אביב היו משהו כמו 50 אבוקות שנזרקו לדשא ושם נקבע שזה בנסיבות מחמירות. היו עוד הרבה משחקים בעונה שעברה, אם אני מבין נכון, שלא העמידו אותנו לדין בנסיבות מחמירות על אף שנזרקו אבוקות בכמות דומה לאלוף האלופים. מכאן נראה לי שזה פשוט מקרה רגיל של התפרעות אוהדים שלא בנסיבות מחמירות.
כל הקשקושים של אלי אוחנה ואחרים על איפה ואיפה פשוט לא רלוונטיים. ביום שאוהדי מכבי חיפה יפרצו לדשא באותו אופן ומעמד כמו בגמר הגביע, ולא יורידו להם נקודות, אז זו תהיה איפה ואיפה. כי מה לעשות שבשביל שתהיה אפליה לא מספיק שהעונש יהיה שונה, גם צריך שהעובדות, או יותר נכון הראיות, יהיו דומות.
ואני התנגדתי ומתנגד לכל הורדת נקודות לבית"ר ולכל קבוצה אחרת בליגה.
סלייק ענקחזיזוש אמר:מועדון מכבי תל אביב ואוהדיו עסוקים כל היום במאבק להוריד נקודות למכבי חיפה על אבוקות
באמת אין שפל כזה. זה מעניין אותם יותר מכדורגל
אם אי פעם נקח אליפות כי הורידו נקודות ליריבה אני באמת אתבייש. זה משוגע כמה הם מתעסקים בלהוריד לנו נקודות על אבוקה באלוף האלופים ומכות מול בש במשחקים שהם לא קשורים אליהם
תשחקו כדורגל יא מסכנים
MH13 TILL I DIE אמר:נגד ת"א אבוקה אחת, יחידה ומסכנה נפלה בטעות לפינה של הדשא ופונתה ממנו מהר, אבל היתה זריקת פירו הדדית של הקהלים אחד על השני מ - 2 הצדדים שאני מאשים בה רק את ה"יצירתיות" של ההתאחדותאליאור אמר:נראה לי שמלכתחילה לא היה כאן מקום להעמיד לדין בנסיבות מחמירות. ממה שהבנתי במשחק נגד מכבי תל אביב היו משהו כמו 50 אבוקות שנזרקו לדשא ושם נקבע שזה בנסיבות מחמירות. היו עוד הרבה משחקים בעונה שעברה, אם אני מבין נכון, שלא העמידו אותנו לדין בנסיבות מחמירות על אף שנזרקו אבוקות בכמות דומה לאלוף האלופים. מכאן נראה לי שזה פשוט מקרה רגיל של התפרעות אוהדים שלא בנסיבות מחמירות.
כל הקשקושים של אלי אוחנה ואחרים על איפה ואיפה פשוט לא רלוונטיים. ביום שאוהדי מכבי חיפה יפרצו לדשא באותו אופן ומעמד כמו בגמר הגביע, ולא יורידו להם נקודות, אז זו תהיה איפה ואיפה. כי מה לעשות שבשביל שתהיה אפליה לא מספיק שהעונש יהיה שונה, גם צריך שהעובדות, או יותר נכון הראיות, יהיו דומות.
ואני התנגדתי ומתנגד לכל הורדת נקודות לבית"ר ולכל קבוצה אחרת בליגה.