• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

בית הדין נגד מכבי חיפה 2023/24- נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
יורידו את הנקודות
יש עליהום ולחץ מטורף בתקשורת.

רשף כזה נבלה. רוצה למצוץ את הדם עד יומו האחרון בתפקיד.

חלק גדול מהבעיה פה זה התקשורת. היא מנפחת כל דבר בשביל הרייטיניג.
או, אם לדייק - התקשורת עושה את עבודתה נאמנה בשביל הרייטינג. הבעיה האמיתית היא שבית הדין מושפע מזה.

רק מכבי אמר:
הדיון ברביעי.
בקיצור,
או שנגיד אנחנו בליגת האלופות, על הזין הורדת הנקודות. ניקח אליפות גם עם ההורדה.
או שנקבל מכה בשוויץ, ונמשיך את השבוע עם עוד מכה.

אין סיבה אמיתית להוריד נקודות. מוזמן להיכנס לקישורים ששלחתי פה ולהשוות. אין כאן שימוש בפירוכטכניקה בנסיבות מחמירות.

Apoc אמר:
אל תמהרו לחגוג
חכו לערעור של התובע שיש לו קטע פנקסני אחר

^

רפש מחוייב לרצות את אוהדי בית"ר בעיקר שלחצו אותו בפרשת הפריצה לאצטדיון בגמר גביע

אליאור אמר:
רק מכבי אמר:
הדיון ברביעי.
בקיצור,

אין סיבה אמיתית להוריד נקודות. מוזמן להיכנס לקישורים ששלחתי פה ולהשוות. אין כאן שימוש בפירוכטכניקה בנסיבות מחמירות.

אני מסכים איתך ברמה "המשפטית" הפשוטה.
אבל לצערי הדברים לא מסתכמים רק ברמת המשפטנות גרידא, ויש פה ריאליזם משפטי שמורכב בין היתר מכל נושא התקשורת והלחץ מסביב, וגם עובדות כמו עונשים שניתנו לקבוצות אחרות, שייתכן שהיו שגויים, וכך משתמשים בעונשים הללו כאל רף מסוים, ללא ההשוואה אמיתית האם המקרים דומים באמת, והאם גם מקרי המקור לא שגויים (לא באמת יכירו בטעות שם).

היוצא מכל זה שאני לא חושב שיש צ'אנס שיוותרו על הורדת הנקודות. לצערי הרב.

להוריד נקודות על אבוקות זה טירוף, בטח שלא היה איזה משהו קיצוני מדי

בעלי הקבוצות חייבים להתערב בזה

זה בסוף יגיע לכל הקבוצות

רק מכבי אמר:
אליאור אמר:
רק מכבי אמר:
הדיון ברביעי.
בקיצור,

אני מסכים איתך ברמה "המשפטית" הפשוטה.
אבל לצערי הדברים לא מסתכמים רק ברמת המשפטנות גרידא, ויש פה ריאליזם משפטי שמורכב בין היתר מכל נושא התקשורת והלחץ מסביב, וגם עובדות כמו עונשים שניתנו לקבוצות אחרות, שייתכן שהיו שגויים, וכך משתמשים בעונשים הללו כאל רף מסוים, ללא ההשוואה אמיתית האם המקרים דומים באמת, והאם גם מקרי המקור לא שגויים (לא באמת יכירו בטעות שם).

היוצא מכל זה שאני לא חושב שיש צ'אנס שיוותרו על הורדת הנקודות. לצערי הרב.

אי אפשר להגיד אין צ'אנס כשאתה מנסה להפוך החלטה בערעור. עם כל הכבוד. מי שמנסה להפוך הנטל עליו והסיכויים לרעתו.
מסכים איתך לגבי כל היתר.

KevinDurant אמר:
להוריד נקודות על אבוקות זה טירוף, בטח שלא היה איזה משהו קיצוני מדי

בעלי הקבוצות חייבים להתערב בזה

זה בסוף יגיע לכל הקבוצות

אני יכול להבין למה הנסיבות מחמירות כשזורקים אבוקה ליציע אחר או שהמשחק נעצר לחמש-שש דקות. אני לא יכול להבין חמה בסיטואציה הזו של פחות מדקה שהיה באמת עשן במגרש זה נסיבות מחמירות, ואני בטח לא מסכים עם הורדת נקודות, גם בנסיבות מחמירות של התפרעות אוהדים. נשמע לי מופרך והזוי ויכול להיות שצריך לשנות את התקנון.

מתי רשף מת? מה המטרה שלו בחיים חוץ מלהרוס את הליגה ולהגיד כולם על הזין שלי

התיקון המוזר והתמוהה ביותר הוא תיקון לסעיף 16 ב' בתקנון המשמעת. עד עתה, שחקן שהורחק לא היה רשאי לשחק במשחק שלאחר מכן. מהעונה, אם יהיה מדובר במשחק קריטי שאין אחריו משחקים נוספים, ההשעייה לא תצא אל הפועל.

הסעיף מחריג את משחק גמר גביע הטוטו, משחק גמר גביע המדינה (בכל הגילאים) או משחק מכריע על פי תקנון האליפות בגברים ובנשים, משחקי מבחן בין המקום ה-14 בלאומית לבין מנצחת משחקי המבחן בליגה א', משחקי מבחן בליגות הנמוכות, בנוער בנערים א ובנערים ב'. דהיינו, שחקן שהורחק עקב כל מעשה אלימות במשחק הקודם לאחד מהמשחקים הנ"ל, יוכל לזכות בפרס ולהשתתף במשחק הנ"ל כאילו לא אירע דבר.

תיקון נוסף הינו התיקון לסעיף 17 ג' בתקנון המשמעת, הזוי לא פחות וקובע כי להשתתפות בקטטה, הפרת סדר והתנהגות בלתי הולמת, איום או אי-ציות לשופט המשחק, יהיו עונשי חובה ברמה נמוכה מאד, כלומר הרחקה ממשחק אחד בלבד. אלו יוכלו להחליף התייצבות בבית דין. במקביל, תוקן התקנון לגבי צבירת כרטיסים צהובים בכך שההרחקה, לאחר צבירה, תהיה מהמשחק הקרוב שלאחר קבלת הצהוב החמישי/תשיעי/שניים עשר וכו' ולא כפי שהיה נהוג עד עכשיו במשחק השני שלאחר קבלת הצהוב.

כתבי הספורט בארץ זו פשוט תופעה שערורייתית.

ממש כואב לפשכצקי בלב שמבטלים עונשים קולקטיביים לקבוצות. ממש מדמיין אותו יושב עם ריר נוזל מהפה תוך כדי כתיבת המניפסט האידיוטי שהוא קורא לו דיווח על הרפורמה שהקבוצות עושות בבית הדין

לפשכצקי אין דעה עצמאית, הוא מגיב את הדעה של מי שמדליף לו ונותן לו את המידע כדי לעשות יד רוחצת יד.

מתי המשפחה של ניר רשף מתערבת בסיפור ושמה סוף לאובססיה של האיש הזה?

Apoc אמר:
לפשכצקי אין דעה עצמאית, הוא מגיב את הדעה של מי שמדליף לו ונותן לו את המידע כדי לעשות יד רוחצת יד.

זה היה פשכצקי עם המניפסט האווילי הזה אתמול?

אליאור אמר:
Apoc אמר:

זה היה פשכצקי עם המניפסט האווילי הזה אתמול?

כמובן, מזהים את הסגנון הזה מקילומטר. אם אתה רואה כתבה שמורכבת מ-500 משפטים שאין ביניהם שום קשר קוהרנטי, סימני פיסוק לא נכונים, ודיברור מסרים מודלפים באופן עילג - אתה יודע שזה פשכצקי

Shocking4U אמר:
מתי המשפחה של ניר רשף מתערבת בסיפור ושמה סוף לאובססיה של האיש הזה?

המשפחה שלו וגם הוא אוהדי הפועל ת''א שרופים, זה מסביר את הבעיה הנפשית.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה