• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

בית הדין נגד מכבי חיפה 2023/24- נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הצהובים ניצחו במערכה אבל לא במלחמה

חייבים אבל חייבים להלחם נגד זה בכל דרך אפשרית שיש

מצפה מהמועדון לעשות כמעשה אברמוב ולהודיע שהם לא עולים לשחק עד שמבטלים לאלתר את כל הורדות הנקודות, למעט התנהלות פלילית.

אין טעם לשחק כל ספורט שהוא אם הספורטיביות נפגעת.

אמרתי אחרי ב״ש שזה תקדים לגניבת אליפות והנה זה קורה. ואל תצפו שהמועדון יעשה משהו כי אנחנו ״ג׳נטלמנים״. בושה

אם יש שכל בהנהלה לפנות לערכאות אזרחיות. הגרמניםנפנו לבית דין אזרחי עם ראיקוביץ בשעתו נגד סכנין אחריי שהורחק ל4 משחקים. יענקלה הגנטלמן?

hezildo אמר:
Apoc אמר:
Ganjot אמר:
אתה יוצא מנקודת הנחה שהם מאוכזבים מהעונש...
סביר להניח שהם מרוצים שהצליחו להפחית את זה מ2 נקודות לנקודה אחת ודודו בזק כרגע פותח שמפניה.

הם לא הפחיתו את זה לנקודה אחת, זה פרקטית 2 נקודות כי התנאי נשאר והוא יופעל.

מה אומר התנאי בדיוק?
זה על כל הדלקת אבוקות ביציע או רק זריקה שלהן לדשא?

לפי מה שהבנתי זה על כל הדלקה

שוב חוזר על דעתי:
אם זה היה הפוך, לא הייתי רוצה שמכבי תיקח אליפות בגלל הורדת נקודות לקבוצה אחרת בנסיבות כאלה

בירקי אמר:
אם יש שכל בהנהלה לפנות לערכאות אזרחיות. הגרמניםנפנו לבית דין אזרחי עם ראיקוביץ בשעתו נגד סכנין אחריי שהורחק ל4 משחקים. יענקלה הגנטלמן?
אנחנו ג׳נטלמנים. מקבלים בהכנעה ומשתחווים

כן כן
ג'נטלמנים
מזכיר לכם שכל הורדת הנקודות הזאת התחילה מערעור מטומטם שלנו.

נערער יורידו גם את השנייה.

רק לשנות את התקנון.

MH13 TILL I DIE אמר:
שוב חוזר על דעתי:
אם זה היה הפוך, לא הייתי רוצה שמכבי תיקח אליפות בגלל הורדת נקודות לקבוצה אחרת בנסיבות כאלה

מעניין, אנחנו נפגענו מהקיזוז ואנחנו עלולים להפגע גם עכשיו. יש עוד קבוצות שאיבדו אליפות בצורה לא ספורטיבית?

להקיא עליהם!!!
התגובה של המועדון יותר בזיונית מהעונש עצמו.
מקווה שיארגנו הפגנת אוהדים שיחסמו לשחר את הכניסה למשרדים במסגר. אבל על מי אני עובד, גם האוהדים שלנו ג'נטלמנים ואף אחד לא יעשה כלום.

היו מערערים זה היה חוזר ל-2 נקודות.
הערעור שלהם הטיפשי הביא עלינו את זה.

עכשיו זמן לשנות את התקנון
בזה צריך להתרכז. לא הנקודה הזאת.
כי כרגע יש עוד על תנאי, וגם הוא יופעל הרי.
אז פשוט פאקינג תעשו מהלך של לשנות את החרא הזה שנכתב בימי הביניים.

אני מניח שהם חשבו שאי אפשר להמשיך בפינג פונג אבל זה עוד בזיון מצד ההנהלה שלנו בפעם המליון הקיץ

תתעוררו כבר יא אללה אתכם

מפתיע שקיבלנו את העונש לא הייתי מופתע אם המועדון היה מערער ומבקש שיורידו את כל ה3 נקודות ויודיע במקביל שניר רשף תובע מקצועי שאין כמותו

היום שבו המועדון הזה יעבור לבעלות אחרת יהיה שמח מבחינתי יותר מכל הישג ספורטיבי כזה או אחר...
גועל נפש

hezildo אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
שוב חוזר על דעתי:

מעניין, אנחנו נפגענו מהקיזוז ואנחנו עלולים להפגע גם עכשיו. יש עוד קבוצות שאיבדו אליפות בצורה לא ספורטיבית?
לא כזה משנה פה אם יש או אין, זה משהו שלא צריך להיות לא לטובתנו ולא לרעתנו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה