• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

בית הדין נגד מכבי חיפה 2023/24- נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
hezildo אמר:
משליך האבוקה לדשא בסמי עופר נחקר במשטרה
שבוע לאחר המשחק בין מכבי חיפה למכבי ת"א, החשוד עוכב. חיפה תגיש תביעה

https://www.mhforum.co.il/viewtopic.php?t=574&start=480

אם המשטרה עצרה את האוהד והקבוצה תתבע אותו, למה עדיין צריך להעמיד אותנו לדין בנסיבות מחמירות?
הרי רק אוהד אחד זרק אבוקה לדשא והוא נעצר ותובעים אותו. מה עוד הקבוצה יכולה לעשות? איפה הנסיבות המחמירות פה?

לא להיות מכבי ת"א זה נסיבות מספיק מחמירות כדי לעמוד לדין בהתאחדות
שלא לדבר על 2 נצחונות בליגה ו 2 נקודות יותר שזה בכלל חמור

Judokan אמר:
hezildo אמר:
משליך האבוקה לדשא בסמי עופר נחקר במשטרה
שבוע לאחר המשחק בין מכבי חיפה למכבי ת"א, החשוד עוכב. חיפה תגיש תביעה

https://www.mhforum.co.il/viewtopic.php?t=574&start=480

אם המשטרה עצרה את האוהד והקבוצה תתבע אותו, למה עדיין צריך להעמיד אותנו לדין בנסיבות מחמירות?
הרי רק אוהד אחד זרק אבוקה לדשא והוא נעצר ותובעים אותו. מה עוד הקבוצה יכולה לעשות? איפה הנסיבות המחמירות פה?

נראה לי שעצם הדלקת האבוקות ביציע זה מספיקות לנסיבות מחמירות. פשוט זה כשלעצמו כבר לא אמור להביא להפחתת נקודות לפי התקנון החדש. כמו שהצהבת עמדו לדין על אבוקות ביציע בסעיף הזה וקיבלו קנס

הבעיה שלנו זה איך להימנע מהתנאי שתלוי נגדנו.
מדויק.

Judokan אמר:
hezildo אמר:
Judokan אמר:
נראה לי שעצם הדלקת האבוקות ביציע זה מספיקות לנסיבות מחמירות. פשוט זה כשלעצמו כבר לא אמור להביא להפחתת נקודות לפי התקנון החדש. כמו שהצהבת עמדו לדין על אבוקות ביציע בסעיף הזה וקיבלו קנס

הבעיה שלנו זה איך להימנע מהתנאי שתלוי נגדנו.

למיטב הבנתי התנאי יופעל במידה ונעמוד לדין על התפרעות בנסיבות מחמירות. לכן השאלה, האם אלה
באמת נסיבות מחמירות? איפה בכלל מוגדר בתקנון מה זה נסיבות מחמירות?

אין חובה להפעיל את התנאי במקרה של העמדה לדין בסעיף מסוים. לבית הדין יש את שיקול הדעת בעניין הזה (בייחוד כי מדובר בתנאי שאנחנו גוררים מלפני שינוי התקנון).
אם קיבלת תנאי בתקנון החדש, אין שיקול דעת לבית הדין.

במקרה של תנאי מהתקנון הקודם (המקרה שלנו) אין חובה.

יש תקדים של הפועל ת''א שהיה להם תנאי על התפרעות אוהדים והם הועמדו לדין על נסיבות מחמירות ובפעם הראשונה קיבלו רק קנס ולא הורדת נקודות, רק בפעם השנייה הורידו להם.

אני חושב שלא יורידו לנו את הנקודה בסוף, אחרי שתפסו את המדליק של האבוקה עשינו כל מה שצריך לעשות כדי להימנע מהורדת נקודה בפעם הזו.

אני מסכים. גם לדעתי לא יורידו לנו במקרה הזה.

אגב, אוהדי האנזה רוסטוק זרקו מכוניות על שלט עם רימוני עשן למגרש ואוהדי פרייבורג הטיסו טיסנים כמחאה על כניסת משקיעים זרים לכדורגל הגרמני... מישהו יפחית להם נקודות על זה? לא, כי גרמניה מדינה מתוקנת עם תרבות כדורגל מתוקנת

MH13 TILL I DIE אמר:
אגב, אוהדי האנזה רוסטוק זרקו מכוניות על שלט עם רימוני עשן למגרש ואוהדי פרייבורג הטיסו טיסנים כמחאה על כניסת משקיעים זרים לכדורגל הגרמני... מישהו יפחית להם נקודות על זה? לא, כי גרמניה מדינה מתוקנת עם תרבות כדורגל מתוקנת
עשו עוד כמה וכמה דברים שם. משחקים בגרמניה נעצרים בקביעות ל10-15 דק' בגלל דברים כאלה של אוהדים ואין סיכוי שיורידו נקודות, זה רק בארץ

הכל נכון.
אז נרשם לבונדסליגה?
כל עוד אלה החוקים, לא זאת הדרך לשנות אותם.

יש מדינות שאין קהל חוץ במשחקים, יש מדינות עם מיליון חוקים מוזרים.

יורידו נקודה לאשדוד על הילד שנכנס לדשא?

Smile אמר:
יורידו נקודה לאשדוד על הילד שנכנס לדשא?

זכור לי שיש להם על תנאי על זה כמו גם למכבי ת"א, אז נראה שכן.

למה שלא יתנו לתל אביב את האליפות במתנה מראש וזהו

DelPiero אמר:

שאלה מצוינת לשאול את הקופים
הדווקא עובד נהדר!

GKagelmacher אמר:
Judokan אמר:
DelPiero אמר:

הדווקא עובד נהדר!

ב7.10 האשמת גם את התצפיתניות בטח אה?

מה קשור מחט לתחת?
אם קהל יודע שעל משהו מסוים יורידו נקודות בפועל והוא עדיין עושה את זה "כי אנחנו הצודקים" - מגיע לנו.
קהל מטומטם, אין מה לומר. (לא מכליל, רק אלה שעושים משהו שגורם להורדת נקודות)

silvas אמר:
GKagelmacher אמר:
Judokan אמר:
הדווקא עובד נהדר!

ב7.10 האשמת גם את התצפיתניות בטח אה?

מה קשור מחט לתחת?
אם קהל יודע שעל משהו מסוים יורידו נקודות בפועל והוא עדיין עושה את זה "כי אנחנו הצודקים" - מגיע לנו.
קהל מטומטם, אין מה לומר. (לא מכליל, רק אלה שעושים משהו שגורם להורדת נקודות)
אין לך מה להתאמץ מדובר בגרופי של הקופים, גם אם הם היו גורמים למכבי לרדת ליגה הוא היה מצדיק אותם.
זה לדבר לקיר

צריך להגיד - הענישה מוכיחה את עצמה כי באמת הורדת נקודות הפחיתה את האירועים של האבוקות. מצד שני זה כמו להרוג יתוש עם פטיש. עושה הרבה נזק.
במשוואה של אבוקות נגד ספורטיביות אז עדיף שהענישה תהיה נמוכה יותר ושיהיו יותר אבוקות כל עוד זה לא באמת מסכן חיי אדם.
נשמע לי מאוד לא ראוי להוריד נקודות עכשיו (או בכלל) כשהליגה קרובה לסיום על זריקת חפצים או אבוקות למגרש, גם אם יש עונש על תנאי.

Judokan אמר:
DelPiero אמר:

הדווקא עובד נהדר!

לא יודע אם זה הקופים בוודאות. היו מלא אבוקות, כולן ביציע ואחת נפלה מחוץ לקווים. המשחק לא נעצר בעקבות זה כמו שצוין בדוח, המשחק נעצר לפני כי היה שחקן פצוע או משהו.

בקלות זה יכל להיות אוהד יריבה שנכנס ועשה את זה, נפל, או לא יודע מה.

אגב, לפי מה קראתי בספורט חמש, השופט לא ציין בדוח המשחק נגד ביתר שהייתה אבוקה בדשא שהם זרקו. גם שם הייתה אחת, וכמדומני נכנס לתוך שטח כר הדשא. הוא ציין ברבה דברים אחרים, אבל לא את זה. זה נראה לי דפוק.

והקטע עם החפצים…שחקן בא ומתגרה. ההגיון שלי אומר שכשחקן כדורגל הוא אמור להווא דוגמא. הוא זה שצריך להענש. לא אומר שזה מצדיק זריקת חפצים, אבל לך עכשיו תחנך עם שלם, באחת התקופות הכי אלימות ולחוצות בתולדות המדינה. הוא הרי הלך לשם בדיוק כדי לגרום לזה שיזרקו חפצים ויעמידו אותנו לדין. סרדין מסריח.

מה שהם עושים עם הענישה הזאת לא עובד, ואחרי שהאליפות או היורדת תוכרע בצורה לא ספורטיבית, יעשו על זה רעש ויפסיקו את החוק הזה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה